★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2009

Av Lisa - 23 mars 2009 20:58

Känner mig sååå jäkla less idag. Känner mig rastlös, men ja palla ändå inte träffa nån.. Skulle vilja hitta på nåt men ja vet inte vad.

Är så less på å va hemma i lägenheten nu.. Ja MÅSTE skaffa mig nån sysselsättning snart innan allt går käpprätt åt helvete för mig igen..

Känner lixom att ja börjar vara på gränsen till nervsammanbrott snart..

Inte bra inte bra

Av Lisa - 23 mars 2009 16:24

Å herra gud alltså. Det ringde på dörren för ett tag sen.. och in kom en gammal gubbe. (jag vet vem det är sen långt tillbaka i tiden, en alkis/knarkare) Han svamlade och kunde knappt gå.. Sen börja han grina för de va nån som hade dött.. Han givk in o satte sig i soffan...

Sen kunde han inte komma därifrån för han hade ryggskott. Det sluta med att han låg på golvet i hallen och tog på sig skorna och fick kravla sig ut genom dörren på nåt vis.. Och jag fattar fortfarande inte vad han ville, för det kom han aldrig fram till.. Stackars människa!!


Har iaf lyckats varit på affären idag.. Men det är väl det enda. Fick ännu mer ont i armarna efter ja burit kassen hem. Ja fattar inte va de är för fel. Snart tar ja yxan och hugger av dom vid armbågen!!! Men då får man väl säkert lida av fantomsmärtor sen istället :P

Av Lisa - 23 mars 2009 13:58

Mår ungefär lika pissigt idag som ja gjorde igår. Är så less på den här konstiga värken nu så ja håller på ar spy!! Men de bästa är nog att göra precis så som jag gör nu.. Ligga hemma och bara vila och ta det lugnt. Fast det är väldigt väldigt tråkigt.....

Fick en tid upper i umeå den 3/4 iaf... så då får ja väl komma dit och se om det kanske finns nån bättre lösning på mina problem.. Tänk om ja kunde få den behandlingen ja fick förrut.. Ja mådde ju bra i flera år efter den. Men dom vill inte ge den om det verkligen inte är livshotande för den har ganska stora bieffekter på kroppen.. Men ärligt talat så skiter ja i det. Jag vill bara må bra nu medans jag fortfarande är ung. Sen om jag få leverproblem eller nåt när ja blir äldre, så får ja väl ta itu med det då isf...   Men så tänker ju inte läkarna, och det är ju dom som bestämmer så....

Av Lisa - 22 mars 2009 20:03

Satan va jag har mått dåligt idag!!!!

Var ju ut igår, men det var ingen höjdare precis, hade rätt tråkigt.

Sen var jag på efterfest och lyckades slockna där. Vaknade vid halv sex och hade så ont i armarna så ja höll på att dö!

Men jag lyckades stappla mig hem.. Inga värktabletter i världen hjälpte och jag har legat på soffan hela dan.

Har fortfarande skit ont.. Känns ungefär som när man domnat bort i nån kroppsdel och precis fått tillbaka känseln.. Så känns det oavbrutet hela tiden. Ja blir galen snart, eller så får jag helt enkelt åka upp till sjukhuset och lägga mig där istället, så dom får ha lite koll på mig.

Jag bli skiträdd när de blir så här konstiga saker med mig. Har haft så här två gånger förut.. Ena gången satt ja stelfrusen i en bil så ja trodde att det vart nån slags kärlkramp eller nåt. Andra gången va strax efter nyår. Vi var på hotell knaust i sundsvall och hade varit och kört gokart... så ja trodde ja hade överansträngt armarna när jag körde... men nu har ja faan inte gjort nånting ju... Får bara  ligga här och vänta på att det ska gå över snart...

Av Lisa - 21 mars 2009 15:48

Ja nu börja ja känna mig lite piggare. Hittade ett par alvedon så värken börjar släppa. Skönt!!

Ska snart hoppa in i duschen.. men de är så jobbigt om håret torkar innan man orkar fixa till det, för när det är torrt så är det för sent att få till nån volym haha. Stora problem va?


Sen kommer mamma och hämtarf Totte. Det är lika bra, då slipper ja lixom ha dåligt samvete för att ja lämnar honom ensam..man är ju sådär fjantig.. 

Av Lisa - 21 mars 2009 12:15

shit va länge ja sov idag. Vaknade halv tolv av enn sms. Men ibland behöver man sova ut.


Ikväll blir det parrty..är det meningen iaf. Känner inte riktigt för det just nu, men klockan är ju inte så mkt eller så.. man hinner nog komma i form!!

Har sån jäkla tandvärk i ena kindtanden så varje gång ja råkar tugga där så flyger jag i taken. haha. Måste nog gå till tandläkarn och kolla upp det.


See ya later

Av Lisa - 20 mars 2009 23:59

Nu jäklar somnar Lisa snart där hon sitter!

Var uppe tidigt i morse och har inte mått så superbra idag. Mycke värk och svullna leder. Men jag vet ju att jag ska till läkaren om nån vecka så det blir inte för evigt.


Träffade en gammal kompis idag när ja skulle till sjukhuset och ta prover. Han skulle också dit, men han hade ingen remiss och visste  inte hur man skulle göra riktigt. Så vi åkte upp tillsammans.

Eftersom han tillhös Östersunds sjukhus så var dom tvungen att ringa runt och söka efter remitterande läkare.. Det tog nån timme, men till slut så...

Han har fått en hjärntumör och börjat med medicinering (typ liknande med. som jag) Så han måste också ta prover regelbundet.

Ja det är mycket svåra och dödliga sjukdomar som vi kan få vi bräckliga människor. Och det kan gå sååå fort. Sorgligt :(

Men man ska alltid se det positiva och hitta lösningar för att kunna må så bra som möjligt under sjukdomsförloppet.. Men det är svårt, det vet jag ju själv.. Att ständigt gå omkring och vara orolig.. Ibland skiter man bara i allt och lever livet så som man absolut inte ska göra!! Utmanar ödet lixom. Så gjorde/gör jag iaf, då allt känns pest och pina..


Nä nu väntar min säng!!!

Av Lisa - 19 mars 2009 17:41

Idag har jag varit hemma precis hela dan, förutom dom gånger jag släppt ut lilla Totte..

Ja vet inte hur jag eller rättare sagt vi lyckats fördriva hela dagen. (jag och Andreea) för vi har inte gjort nåt speciellt.

Men det är skönt att ta det lugnt.. för ja har haft en jäkla värk idag också, så det vart ju perfa med en sån dag.


Nu ska vi strax gå upp på city och äta lite mat..  Det ska bli gott.. Det var många timmar sen man åt frukost nu.. sen ha ja lixom inte haft nån matlust.. Blir så illamående av penicillinet..


Hörrni vi ses! Kram


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards