★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2009

Av Lisa - 9 mars 2009 11:00

Urs ja mår inge bra alls.. å så ska man gå och sitta hos frissan i flera timmar. Känns inge bra. Men ja ska gå dit ändå såklart. Kommer säkert bli ganska dyrt eftersom ja ska både klippa, avfärga och färga... så de e väl lika bra man går in på banken först.

Jaja.. Nu ska ja nog ta och bege mig iaf.. Lägger väl in nå bilder sen så ni få se :)

Av Lisa - 9 mars 2009 09:36

Good Morning!!

Fasen va trött jag är. Vaknade vid åtta och kände mig rätt pigg, men ja gick och la mig igen ändå.. och nu känner ja mig överkörd!!

Ska snart iväg och klippa mig och färga håret ju!! Lite nervöst för ja vet inte exakt hur jag vill ha det. Men det blir nog bra..

Nä nu måste ja gå och duscha!!

Av Lisa - 8 mars 2009 19:54

Kolla hur snyggt sovrum man skulle kunna ha! Skulle sova som en prinsessa i den sängen!!!!

 Vill ha vill ha..De här bordet tycker jag är både snyggt och praktiskt.. Nu ser det lite skumt ut just på den här bilden. Råkade göra den lite avlång.. Men ja funderar på att köpa ett. Men det är ju från MIO och dom är ju inte så super billiga, så ja ska kolla runt lite mer först..

Är så sugen på att fixa och grejja hemma nu. Köpa nytt och måla om och jag vill bara sätta igång!! Men jag behöver rensa först. Ut med all skit! Jag vill lixom att det ska kännas nytt och fräscht och MITT... Inte mitt och fredriks. Egentligen borde ja flytta.. Men ja gillar den här lägenheten på nåt vis. Även fast den inte är i topp skick.

Well well... Nu ska ja kika vidare på tapeter och sånt. På boråstapeters hemsida kan man provtapetsera och inreda egna rum... så det ska jag roa mig med en stund nu!!

Av Lisa - 8 mars 2009 19:15

För det första så har ja mått sååå dåligt hela dan. Sen kommer en kaffegäst som pratar oavbrutet och hejdlöst fort, utan avbrott och stannar en MASSA timmar. Men nu är jag äntligen själv igen.


Är på värsta dåliga humöret idag för jag har sån jäkla mensvärk så ja kan knappt röra mig ju! Stackars oss kvinnor som måste leva med detta! Längtar tills man blir gammal och slipper skiten!


Å ja är såå hungrig. Har typ ingenting att äta här hemma och ja pallar inte gå till affären. Men Andreea skulle ta med sig mat från City när hon slutar, men det är ju så länge dit ju....

Får väl svälta så länge


Av Lisa - 8 mars 2009 14:40

Hade iaf kul igår (tror jag).. Blev lite för full i vanlig ordning men ja bråkade inte med nån och var inte sådär irriterad som ja va rädd att ja skulle bli..

Jäklar vad det snöar ute nu då.. Trodde våren va på väg men ack så jag bedrog mig.

Imorn ska ja klippa mig och färga håret. Det ser jag fram emot!!! Sen ska vi åka till Bollsta nån dag under veckan och boka tid för tatuering. Har hittat ett par stycken som ja gillar, fast man måste ju sätta en egen prägel på dom så att man inte går omkring med en likadan tatuering som någon annan..  Men vi få se om han e duktig tatueraren där, så kan han säkert fixa till nåt snyggt.  Spännande spännande.

Av Lisa - 8 mars 2009 13:22

Idag mår man verkligen som man förtjänar. Fyyyyy fan va dåligt ja mår!

Ska försöka få i mig nåt att äta nu utan å kräkas. Illa illa.

Men hade kul igår iaf, förutom att nån stampade på min tå med en klacksko så hela tån är helt blå..

Jaja... c u later

Av Lisa - 7 mars 2009 18:17

Nu börja ja komma i form här för att festa. Tog en lååååååång varm dusch och ett par glas vin och sen har ja hållit på å leta kläder som en tok. Har varit ut på vinden tre gånger för att hitta en klänning som ja sen kom på att Andreea har lånat... så de fick bli nåt annat...

Tänker då försöka att bara ha kul ikväll. Inge bråk, inge tjafs, inge strul. Har känt på senaste tiden att ja lätt blir irriterad när ja är ute och det är inte bra. Resulterade en kväll i att Fredrik fick ett ölglas i huvet och en oskyldig tjej på toan fick en käftsmäll.. Har aldrig varit så förut.. Jag vet inte vad det är som har blivit fel i min skalle. Jag brukar vara den som undviker bråk och bara vill ha kul..  Det vill jag ju fortfarande, men det krävs väldigt lite för att ja ska tända till och bli arg. (inte för att jag är speciellt farlig, stor och stark och så men ändå) 

Så planen för ikväll:

Klockan åtta går ja till City och möter upp Andreea sen går vi till Amanda och festar och spelar lite guitar hero och så medans Andreea gör sig i ordning. Sen hoppas jag att vi ses på Valvet ;)

Pussar och Kramar

Av Lisa - 7 mars 2009 16:20

åååå ska ut ikväll men ja känner absolut ingen lust till det just nu.. är bara trött och less. Men det går säkert över.

Per o Emma va här o visa upp valpen nyss också. Fan va söt den var. Och lugn, verka ha bra psyke iaf..

Näää nu ska ja ta å försöka pigga upp mig lite.. klappa mig själv på kinderna och tala om för mig själv att de kommer bli skitkul att gå ut ikväll!!! :)


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards