★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2010

Av Lisa - 10 december 2010 14:07

   Helgen är räddad

Av Lisa - 10 december 2010 10:44

Har lite lyx problem här hemma! Det är nämligen så att här går det inte att föna håret samtidigt som tvättmaskinen går, för då slår strömmen av och så får man springa ut till proppskåpet.. Ändå så sätter jag på en tvättmaskin innan jag ställer mig i duschen.. JÄMT! Nu har ju inte jag så mycket till hår att snacka om, men man vill faktiskt gärna föna och forma det lite även om det faktiskt torkar på typ en halvtimme den naturliga vägen..  Hahaha. Jag skrattar åt mig själv att jag sitter och skriver ett långt inlägg om detta.. haha

Har iaf varit och tränat, även handlat mat inför kvällen.. Nu ska jag bara göra mig i ordning, sen ska jag ner på Widengrens och se om vårt Kinect har dykt upp! Hoppas Hoppas.. Då vet ni vad vi kommer göra hela helgen iaf!!

Av Lisa - 9 december 2010 21:28

Snälla låt mig slippa magsjukan! Det är många som är sjuka nu och jag hoppas jag klarar mig!! Har ju en massa som jag ska göra imorgon, och jag får ju absolut inte smitta ner min man som bara kommer hem, över helgen och sen sticker och jobbar igen!!

Nä, jag klarar mig!!  Man skulle ha haft sig en whiskey eller nåt annat starkt!! Jag får slå till på en likör, det är det enda jag har hemma!!  Bläää för magsjuka!

Av Lisa - 9 december 2010 12:57

Jahapp.. Det blev jobb idag också! Men sen har jag gjort mina timmar för den här veckan, så då kan jag luta mig tillbaka och ta HELG!

Gick en sväng ner på stan för att försöka luska ut vad jag vill ha i julklapp, men det slutade med att jag köpte mig en kofta på Lindex istället. Får luska vidare på det där med julklappen...

   På rea och allt.. Som hittat!


Förresten.. Tror ni det här är på riktigt eller är det på skoj? Helt sjukt ju!

Av Lisa - 9 december 2010 09:21

Här kan man snacka TELEFONTERROR! Från kvart i sju i morse haha! Nä jag får jobb förfrågningar så kommer dom ju via sms, men idag så dubbelskickade dom tydligen alla. Så det plingade hejvilt. Till slut var jag ju tvungen att kliva upp! 

Väl uppe så fastnade jag i att göra färdigt julkorten. Det är fasen inte lätt att hitta alla adresser. Man måste väl snart lägga julkorten på lådan kanjag tänka mig. Eller nja, en vecka till har man nog på sig, men jag vill va FÖRST haha!


Jag är så röksugen! Det finns ju liksom inget godare än den där första ciggen på morgonen efter andra kaffekoppen! Snacka om att man är rutinmänniska! Men nu ska här ändras på den rutinen, så jag stoppar in en ÄCKELSNUS under läppen och biter ihop..

  

Av Lisa - 8 december 2010 21:16

Ny duschad, ny färgad och nytränad! Men det är liiite jobbigt att färga håret när det syns så väl vart man har kletat sen. Men så är det när man är korthårig. Haha.. Är väl lite blå både här och där runt öronen och hårfästet just nu, men de få väl vaaa sååå dååå!!

Har faktiskt inte en enda plan för morgondagen.. Har ingenting planerat och kan inte komma på nåt som jag behöver göra heller. Skum känsla. Men jag kan nog rota fram en massa MÅSTEN om det blir riktigt illa.. Ingen fara!

Känner mig pigg och rask och penicillinet har gjort verkan! Kände inte en enda krämpa under hela träningspasset, så nu är jag nog frisk igen! 

(vill du läsa om träningen och hälsan så klicka HÄR )


Hoppas på en god natts sömn inatt! Det börjar ju bli en vana att INTE kunna sova, så jag är nästan lite nervös innan jag går och lägger mig.. 



  

Av Lisa - 8 december 2010 16:17

Good Afternoon! Precis hemkommen från jobbet.. Hade inga planer på att jobba idag, men det blev lite kris så jag stack iväg på ett kort pass! Fint att få göra bort lite timmar!

Nu blir det matlagning och ladda för lite träning!  Sååå är det, ja så är det!

Fast jag har sån jäkla 'roliga veckan mag värk' så jag tror jag spyyyr! Men det går säkert över om jag rör lite på fläsket!

  

Av Lisa - 8 december 2010 08:46

God Morgon Världen! Har sovit JÄTTE dåligt inatt. Jag fattar inte vad som har hänt med min älskade goda sömn som jag varit välsignad med i alla dessa år!! Får jag inte ha kvar den längre? Får väl tacka för alla år då!

Nä, jag går och lägger mig i lagom tid, lyckas somna i några sekunder/minuter och sen vaknar jag och kan inte somna på flera timmar. Finns det nåt värre?


Igår såg jag faktiskt Julkalendern för första gången! Ett tips till er som inte är så morgonpigga, och som kanske inte har tid att se 18.45 heller..  

Julkalendern sänds på svt 24 klockan 22.00 ( Men det  kanske bara är jag som inte upptäckt det förrän nu, vad vet jag hehe


Idag mina vänner (trummvirvel)  börjar den eviga tortyren igen..   Tortyren som jag bara måste utsätta mig själv för ungefär tre gånger om året..  Vad kan det vara? Sluta röka såklart! Wish me luck och håll er på avstånd!

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards