★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2010

Av Lisa - 13 december 2010 20:10

Goder afton! Har precis käkat sen middag efter ett hårt träningspass, så jag känner mig mätt och nöjd och glad!

Vad har jag gjort idag då?? Joooo, jag har varit och köpt en ny liten vägghylla som jag skruvat upp ovanför tvn.. Det blev rätt bra, fast egentligen vill jag inte ha nåt där över huvud taget, men Kinect kameran måste ju ha en plats och det där är bästa stället. Så nu är det bara att köra!

Imorgon blir det jobb hela dagen.. Från 12 till 21 så jag tänkte ta sovmorgon så länge jag kan och sen hoppas jag att personal och boende är friska och krya så man slipper bli sjuk igen!!


Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på Svenska Hjältar!

  

Av Lisa - 13 december 2010 13:38

Fick precis oväntat besök.. Av Kronofogden. Ingen panik ingen panik, jag har skulder sedan förut så det här börjar ju bli en vana. Men det här besöket var lite annorlunda.. Tjejen som kom visade mig delgivningskvittot. Hon pekade på datumet för skulden, tittade menande på mig och sa: Du kan bestrida det om du vill! Det är inte så vanligt att det skickas ut delgivningar för skulder som är snart åtta år gamla! 

Hon visade mig hur jag skulle göra och sa att jag skulle hänvisa till skuldens ålder. Ja mena, det finns ju faktiskt en preskribtions lag.. Man kan ju inte ha en liten fjutt skuld hur länge som helst.. Nope Nope. Så nu har jag skrivit mitt lilla brev till KF, så nu får vi se vad jag får för svar..

Av Lisa - 13 december 2010 10:36

Pepparkaksfil.. det var en ny upplevelse. Var ju bara tvungen att prova, och ta mig fan det var ju riktigt gott!

Nu är man ensam hemmafru igen och det känns alltid lika tomt och konstigt varje måndag morgon när jag vaknar och sängen är tom.. Jag kommer aldrig att vänja mig vid det!

Hade typ en miljon missade samtal när jag vaknade. Jag fattar inte att jag inte hörde telefonen, jag som alltid brukar vakna av den! Men det gjorde inte så mycket, det var från jobbet och dom ville jag skulle jobba 7-12.. Det hade kännts ganska träligt att GÅ upp till sjukhuset i den här kylan.. huvvaligen!

Har varit och trampat lite på gymmet eftersom det inte är läge för morgonpromenader längre, så nu sitter jag här dyduschad, zippar på en kaffe kopp och är förbannat röksugen! Men jag lägger in en snuskig prilla och biter ihop!

Av Lisa - 12 december 2010 22:01

Fredrik la huvet på kudden när det blev nyhets avbrott i Beck filmen.. Nu sover han!!! Tänk om man var så lyckligt lottad att bara kunna slockna på två röda! Vissa har tur dom!!  Äh, jag går och kryper ner jag också, och hostar lite så han vaknar hehe..  Puss Puss

  

Förresten! Vill ni se oss som gamlingar?

    

Sexigaste tjack skadorna i stan ;)

Av Lisa - 12 december 2010 16:13

Hej på er! Har nyligen kommit hem från ett besök på Svanö. Trevligt att träffa bror. Nu börjar man känna igen honom igen och det gör mig så glad!!!

Nu ligger jag bara här och jäser efter att ha vräkt i mig middag.. Fredde är helt inne i sitt tv-spelande så han går det då inte att få nån kontakt med, haha. 


Fick en sån gullig kommentar på mitt förra inlägg, så jag måste bara tacka för den och tala om att jag har svarat också..


Ha en bra lat söndag alla lata :)


Av Lisa - 11 december 2010 23:53

Tjeeeena! Har våldsgästat mamma nästan hela dagen idag. Hållit till där och käkat middag, tittat på Inception och Knight&Day  och jag har även bakat lite julgodis!

    

"Snöbollar" och två olika sorters "Rischoklad".. Sånt där som man bakar när man känner sig lite för lat för att starta nåt större projekt! Behöver väl inte ens tala om hur man gör för det vet ju alla redan!! Tänkte ta med lite imorgon när vi åker till Svanö.. OM vi nu åker.. Vi fick tydligen inte komma om vi var sjuka.. hehe.. Men jag känner mig ganska pigg nu jämfört med igårkväll. Och natten var ju bedrövlig. Febertoppar, ledvärk och kraftiga svett attacker! Men nu säger vi bye bye till sjukdomarna och hej och välkommen till friskheten och hälsan!! Sådeså!


Nu har vi myst ner oss i sängen och kolla lite på TV innan man slumrar..

Av Lisa - 11 december 2010 11:42

Av Lisa - 11 december 2010 10:56

  

God Morgon... Fy faan! Bläää! Låg vaken säkert till fyra inatt. Hade grym värk i alla leder, nästan 39 graders feber och svettades så sängen är helt genomsur. Men nu känner jag mig feberfri fast skit trött! Mamma fick också feber igår, så jag kan ju trösta mig med att det förmodligen inte är SLEn som spökar iaf.. Tur i oturen kanske man ska kalla det då för att se saken från den ljusa sidan!


Hade iaf mysigt igår. Vi spelade Kinect, åt gott och drack gott och det är så skönt att få ha gubben hemma en stund. Hoppas nu bara att man är piggare tills imorgon för då tänkte vi ju göra ett nytt försök att hälsa på Brollan.. Blev ju sjukhubesök istället förra Söndan, så det vore ju själva fan om man skulle va sjuk den här veckan också...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards