★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2010

Av Lisa - 16 december 2010 19:23

Gooooder Afton! Vad har hänt idag då? Jooo, ja har varit på stan en sväng. Köpte Dance Central till Kinect och sen drog vi en repa genom Sollefteås alla affärer, jag och Andreea.. Ja, nu tar ju inte det mer än typ 20 minuter, så snabbt var det gjort haha. Köpte lite underkläder till mig själv också.. Funderar på att slå in dom och skriva "Till Lisa från Tomten" haha.

Nu har jag just vräkt i mig stekt kyckling efter ett hårt pass på gymmet. Imorgon kommer Fredde hem och då tänkte jag laga hans älskade kyckling gryta, så jag passade på att steka ett kilo kyckling nu. Då slipper ja göra det imorgon!


Nä, nu ska jag dansa lite mer här.. Bara att dra för alla gardiner och persienner annars tror nog grannarna att jag har nå fel upp i huvve!

     


Av Lisa - 16 december 2010 09:40

   Frukosten är det bästa på hela dagen!!


Känner mig liiiite halvseg idag, men jag hoppas på att det går över. Ska trycka i mig min frukost och göra mig i ordning.. Snökaos ute, men det är VARMT! Så idag kan man ju inte sitta inne!!!

Av Lisa - 15 december 2010 21:59

Äntligen hemma! åååå vad jag önskar att jag får slippa bli förkyld! Nu är mamma dunder sjuk! Och vi har jobbat tillsammans hela kvällen, plus att en massa vårdtagare också är krassliga..  Bäljer i mig starkt ingefärs te och hoppas att jag klarar mig!

Nu har jag stått och paketerat mitt goda godis. Inte för att skryta men faaaan va gott det blev! Fick ju verkligen bita mig i tungan för att inte äta upp det istället för att packa in det i frysen! Mums filibabba!! Får nog lov att göra en till sats imorgon så man kan ge bort lite i små söta burkar!

Imorgon är jag ledig! Sååå skönt! Så det blir en sväng på stan och köpa ett par spel.. Kinect Sports till mig själv och Red Redemption till Fredde. Synd att det ska va så jävla dyrt bara!

Av Lisa - 15 december 2010 14:27

  

TIME 4 WORK

Av Lisa - 15 december 2010 12:29

           

Mumma blev det!


Bild nr 1 : 2 dl grädde, 4dl socker, 100 g smör

Koka i 5 minuter bryt sedan ner 200g block choklad och 100g nötter eller mandel!

Häll upp smeten på ett bakplåtspapper i en ugnssäker form och låt det stelna!

Skär sedan upp godiset i små bitar!!


Bild nr 2: Mitt eget påhitt!!

0,5dl socker, 0,5dl sirap, 2,5dl grädde. Koka 7-8 minuter. Bryt sedan ner 200g blockchoklad.. Häll upp smeten på ett pakplåtspapper, Dekorera med mandelspån och låt stelna.


Så nu vet ni vad jag har sysslat med idag fram till nu.. Ja såklart har jag ju varit på gymmet också.. Men nu börjar det bli dags att göra sig redo för arbete.. Fast jag börjar inte förrän klockan tre haha..  

  

Av Lisa - 14 december 2010 22:10

(mogen rubrik va) Urs vilken skit dag! Fingrar och händer är som prinskorvar och det värker och dunkar och jag kan inte använda händerna normalt.. Det är till och med svårt att skriva på datorn.. :(   Det var lite svårt sista timmarna på jobbet, men jag lyckades göra allt jag skulle utan skrik och tandagnisslan.

Mammzen kom och hämtade mig när jag slutade och nu sitter jag nere hos henne och dricker te (med tillhörande vitlöks bröd) och kollar på film och har mysigt!

Hoppas på en bättre dag imorgon, för jag ska jobba då också...

Av Lisa - 14 december 2010 15:54


  

Tjo! Här sitter jag med en prilla under läppen och ser allmänt muppig ut. Brorsan har nog rätt när han säger att ja ser skum ut när ja snusar haha. Har faktiskt rökt en cigg idag. Var med en vårdtagare till frissan och blev så sugen så ja sprang över till Ica och köpte ett paket.. Men men, ja e ganska duktig ändå!

Av Lisa - 14 december 2010 10:31

Meeeeeen! Varför måste det vara så jävla kallt? Hur kallt har du? Själv har jag 25 grader och sitter och gruvar för att gå upp till jobbet.. Fåfäng som man är så vill man ju inte ta på sig mössa och förstöra frisyren! Töntigt va? Men det är smällar man får ta som korthårig! Äh, man kanske ska tigga lift av mammzen istället för att plåga sig själv. Då kan jag ta med mig mössan och ha den på mig på vägen hem ikväll istället! Hahaha. Vilka lyx problem va?

Är det nån som undrar hur det går med rökningen? Aaaaa ja tänkte väl det. Nja, det går väl hyfsat.. Inte 100% rökfri. Igår rökte jag 2 cigaretter, idag har jag inte rökt ÄN, och jag kommer förmidligen inte röka nåt på jobbet heller. Det gäller att hålla sig sysselsatt. Försöker att inte förvänta mig nånting av mig själv, men jag tycker att 2 cigg/dag är överkomligt!

  

Bjuder på en skitsnygg webbkamera bild hahahaha


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards