★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2009

Av Lisa - 16 maj 2009 13:53

Hello everybody!

Har nyss varit på stan.. 2 gånger faktiskt. Först gick vi med Mini och promenerade lite, tog en latte och sen gick vi hem.

Låste in Mini i buren för hon brukar ligga där då hon ska va ensam, och även då hon sover.. Men nu när vi kom hem så var hon ute i hallen... ??????? Alltså ja fattar inte riktigt hur hon lyckas komma ut! Det är andra gången hon lyckas. Hon måste ju helt enkelt fara omkring och skaka buren fram och tillbaka på nåt vis så att hasparna skakas upp..

Men nu är hon heeelt slut och ligger i Fredriks knä och sover.. haha


Var och letade efter en handväska, men ja vet inte.. hittade en ja gillade men den kostade typ 400 spänn och ja betalar inte så mycke för en väska som ja blir less på efter nån månad.. Never!!!


Vi ska göra värsta goda middan sen. Fläsk file´med vitlöksost instoppad och så rullar man in den i bacon.. och kroketter till det.. Mums Mums.

Synd att man inte kan ta ett glas vin till det :(  Men men.. Sånt man får ta när man vill va friskis!!


Puss på er

Av Lisa - 15 maj 2009 18:41

När man är hemma och har jääävligt tråkigt..då ser man så här glad ut..

Av Lisa - 15 maj 2009 16:07

Jag städar.. men det går verkligen i slow motion. Men det gör inget. Bara jag är klar innan Fredrik och Mini är tillbaka så är jag nöjd.

Jag gillar inte att städa när det är folk runt omkring. Dont ask me why..

Vill bara va ensam och ha mycke svängrum, inga kommentarer. Dessutom blir ja irriterad.. Typ om Fredrik sitter i soffan och tittar på. Då tänker jag 'Jävla latjävel, du kan ju erbjuda dig att hjälpa till kanske'... Men om han erbjuder sig att hjälpa till så säger jag alltid 'Nej, det behövs inte'.. Men då har han ju iaf frågat :P  haha..    Måste va hårt att va tillsammans med mig!!


Nu har ja fått i mig lite lunch iaf, eller va man nu kan kalla det.. Fil, keso, solrosfrön och kanel..  Låter mer som en frukost, men ja kände mig inte sugen på nåt varmt..


Nä nu ska ja skura.. för 2:a gången...

Av Lisa - 15 maj 2009 14:14

Ja det är verkligen skönt att vara ensam när man mår så här. Har så lätt att känna att jag måste ta hand om alla och underhålla alla hela tiden.. Och så får jag dåligt samvete när jag inte orkar.

Ha skickat iväg Fredrik och han fick ta med sig hunden också. Brorsan ska ju flytta (igen).. så dom behövde bärhjälp.

Så nu ska jag ligga här hela dan och slappa, utan att få oanik för att jag inte orkar göra nåt.. Även fast det är fredag.....

Orkar man inte så orkar man inte, svårare än så behöver det inte vara.


Men-...... så fort ja får orken tillbaka så blir det en storstädning! Ja kan inte såta bli att bara se allt som behöver göras som bara växer och växer.. Typ tvättkorgen, dammet.... Är man sjuk i huvet eller vad är det för fel? haha..


Slappna av, koppla av, växla ner...

Av Lisa - 15 maj 2009 11:25

Mår lite bättre idag, men känner mig ändå helt mörbultad.. Så ja ska ligga några timmar till.

Fredrik kom med kaffe och frukost på säng och var så gullig så!


Det där inbrottet hos mammzen var ju inte så svårt att luska ut.. Vet vem det var men va ska man göra eller säga om det? Dom visste inte vem som bodde där. Men nu vet dom det, så dom lär nog inte komma tillbaka!


Nä nu ska ja lägga mig i sängen och dra mig ett tag till.. blev ju asmätt av fredriks dunderfrulle med bacon och ägg :)


Sova sova sova

Av Lisa - 14 maj 2009 21:58

Längesen ja mådde så här dåligt! Fyyyy. Ska ja tala om alla krämpor ja har just nu?

*Ont i halsen

*Feber

*värk i alla leder

*Ont i magen

*Mår fruktansvärt illa

*Svullen under fötterna

*Kissnödig

*Svettig

aaaa hade kanske gått snabbare att tala om vilka krämpor jag inte har..

Och vetskapen om att jag ska gå igenom detta minst 4 gånger till gör mig gaaaaalen!!!

Men vetskapen att jag kommer må bättre sen håller mig uppe!


Har legat och sovit nån timme nu. Vi gick och hyrde en film. 'Spirit'.. Den va ju bra.. Men ja råkade ju somna så ja måste se den igen sen.. Missa ju typ halva filmen!


Jaja.. Nu ska ja försöka påta lite på nya hemsidan...om ja orkar.

Ja tog nån jäkla tablett nyss som ska va bra mot illamående..men man blir lixom ganska trött o bäng av dom också, så det är ju ingen man kan ta mitt på dan.


Hangin on


Av Lisa - 14 maj 2009 13:24

Ja nu känner jag trötteheten komma smygande...

Har varit på stan en sväng och handlat lite..och hade tänkt städa idag, men det blir nog inget av det för nu känner jag bara att jag håller på att somna nästan..

Så det blir nog lite surfande och sen vila på soffan ett par timmar..

Kan hända att man orkar städa sen.


Pratade med mammzen nyss.. Hon har haft inbrott medans vi var i Umeå. Helt sjukt. Vardagsrumsfönstret var uppbrutet, men det är ingenting som är borta konstigt nog..  Liiiiiiiite skumt är det ju att brorsan och mamma har inbrott båda två under loppet av ett par dagar...  Söker ni något speciellt eller??

Jävla idioter isåfall. Man bryter inte hos folks föräldrar!


Nu har jag postat ansökan om körkortstillståndet.. :)  Måste bara betala in dom där 220 kr innan dom kan börja behandla min ansökan.. Det ska bli intressant att se vad dom säger.

Min övervakning går egentligen uit om tre veckor också. Men jag skulle ju få förlängt, och förlängd eftervård och allt va det snackades om. Men det verka ju inte va nånting sopm funkar som det ska med det där jävla Vita villan...

Dom lova att lämna besked samma dag eller dan efter mötet. Men dom hörde aldrig av sig, så ja fick ringa själv. Och då kryper det fram att jag inte får komma tillbaka till eftervården ens..   Nä men ring för fan och säg det då så ja vet!! Ja vill ju ändå inte gå där så börjar ju inte gråta och bryter ihop eller nåt sånt!  Ä vi få se va som händer. Det kanske inte blir nån förlängning eftersom dom inte har nån aktivitet att erbjuda.


Nä nu ska ja vila en stund..  Puss


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards