★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2009

Av Lisa - 24 maj 2009 18:04

Ja de blev en fin solig dag på baksidan hemma!

Träffade Linn i parken då vi var ute och gick så hon följde med hem och käka lunch och pressa en stund.

Nu är man helt dåsig i skallen av all sol, plus att ja nyss ätit middag.


Ska börja ladda inför Umeåresan också känner jag.. Först och främst måste jag kliva upp tidigt imorn och promenixa upp till sjukan och lämna lite prover.. Det är väl den viktigaste förberedelsen av alla.

Tänk om ja skulle komma upp och så säger läkaren att 'nej dina prover var inte bra, så det blir ingen behandling, du får åka hem igen'.. Man måste alltid va beredd på att det faktiskt kan bli så. För dom kollar inte provsvaren förrän då man kommer dit samma dag... Så man vet aldrig.


Sen kommer syster och barnen hit i veckan. Ska bli kul å få busa lite med de små trollen! Kanske Nellie kan få sova över hos oss en natt eller nåt. Hon är ju så förtjust i Fredrik.. Så sött!


Nä nu ska ja ha fot och nagel afton.. Ja brukar ha det på söndagar. Fotbad och nagelfix :)  Puss på er

       

Av Lisa - 24 maj 2009 11:01

Va va de ja sa? Solen är kvar! Hade ja somnat om så hade den garanterat varit borta nu ;)

Har nyss varit ute på långpromenad i en timme typ, men Fredrik och Mini. Härligt härligt. Så nu är man sådär mysigt svettig, så man få nog hoppa in i duschen snart.

Funderar på att gå på marknaden en gång till.. Det är ju sista dan idag, men vi få se vad det blir. Det är ju rätt jobbigt att gå omkring bland allt folk.. Det är inte folkmassan som är jobbig, men alla ljud!!! Det blir som en enda gröt i mitt huvud så jag håller på att bli galen!

Ändå har det blivit tio gånger bättre sen ja börja med Ritalina, men jag märker ändå av det när ja utsätter mig för sånt..

Det gäller att tänka sig för och känna efter vad man klarar av och inte.  Annars får man väl köpa hörselkåpor haha!!


Nä nu ska ja hoppa in the shower!!!

Av Lisa - 24 maj 2009 06:28

Har snart varit uppe en timme... varför? Jag vaknar ur min dvala av ett gnisslande ljud från buren på golvet.. Det tar några sekunder innan min hjärna kopplar.. Hunden vill ut! Så jag stapplar mig yrt upp ur sängen, och slår självklart huvet i sne taket innan jag fått på mig byxorna.  Kunde dagen ha börjat bättre?

Väl ute på gården med vovven så inser jag att det är fantastiskt varmt, även fast klockan inte blivit mer än halv sex. Himlen är klarblå, inte ett moln i sikte.. Vinden är stilla och fåglarna kvittrar.

Jag är fullt medveten om att denna vackra dag kommer att ha förvandlats till en blåsig, molnig åskskur om jag somnar om. Det kan jag inte riskera! Så jag går in och sätter på morgonkaffet, sätter mig vid fönstret i vardagsrummet och bara njuter av den vackra blå himlen och doften av nybryggt kaffe!

Om jag tittar ut hela tiden så kanske inte dom där svarta otäcka molnen kommer hit! Jag vet att dom finns nånstans där bakom kullen, dom vågar bara inte komma fram, inte så länge jag sitter vakt ;)     Jag får inte somna nu, inte somna, inte somna...... inte...somna..........inte.......

Av Lisa - 24 maj 2009 01:28

A man börjar verkligen bli gammal alltså! Helt slut av att man drack ett par bärs igår.. och idag.. ja vet inte om ja vågar erkänna vad jag gjort hela kvällen ens..... hrm... ok

Jag har tvättat och..... stickat. haha. Har stickat en liten tröja åt Mini! Tantvarning eller? En lördagkväll... jaja. Men nu har ja erkänt iaf, så nu har jag inga hemligheter längre!


Nu ska ja försöka sova. Låg ju så länge i morse så ja är inte ens trött än, men vi få se.. Somnar säkert ändå..

Natti natti

Av Lisa - 23 maj 2009 12:02

Hallåj! Det blev en tripp till den årliga masknadsmässan igår. Får verkligen barndomsminnen när ja går där och tittar. Samma människor, samma knallare, samma saker.. Heliumballonger, munkar och sockervadd.

Tror inte jag har varit där på säkert tre fyra år faktiskt. Som vanligt köpte ja typ ingenting heller. En scarf, ett par munkar och en liten leksak till Mini. Sen var det klart.

Vi skulle åka och fiska och grilla, men vädret blev ju så ostabilt så det blev en pizza och några bärs med Per och Emma hemma hos oss istället.

Jag drack 2 öl och två glas vin, och idag är jag heeelt död. Sjukt men sant! Jag säger ännu en gång: JAG SKA INTE DRICKA ALKOHOL!!

Men så mycket mat som jag åt igår har jag då fan inte ätit på länge!

Pizza, kladdkaka, godis mm.... jag kände verkligen att jag höll på att sprängas!! Haha.. Men ibland måste man!


Vaknade för en stund sen av att Fredde undrade om ja ville ha kaffe! Han hade städat undan, diskat och bryggt kaffe! :)  Mys Pys!

Få se om man orkar hitta på nåt idag..

För övrigt är ja grymt nöjd med Spotify! Sjukt bra att ha faktiskt! Tack Linn ;)


Puss på er

Av Lisa - 22 maj 2009 10:30

Här kommer en lite bättre länk till min och systers låt.. Men jag vill inte va me på bild :P så ni få bara se mitt fönster.. hehe

Av Lisa - 22 maj 2009 08:02

Fan va ja har ont i mina ben idag.. Nu är det inte så att ja är sjuk o har ledvärk, utan det är en hederlig gammal träningsvärk! Heeeelt skruvat ju! Var ju ute på ett par power walks igår varav den ena var uppför en jävligt lång o brant slänt.  Ja brukade ju gå där förut, men nu kände ja verkligen vilken fruktansvärt dålig kondis ja måste ha! Och dåliga benmuskler!! Haha. Men ska försöka få rutin på promenaderna.

Tänkte faktiskt ta en liten en nu faktiskt. Medans hunden o gubben fortfarande sover!!  Seeeee ya

Av Lisa - 21 maj 2009 21:21

Dagens middag: Special lasagne a´la Lisa. Vegetarisk eftersom Linn kom hit och hon är veg.

Den blev ganska ok med tanke på att ja aldrig tillagat cornfärs förut..

Däremot blev filmhyrningen jävligt misslyckad. 'Gomorra'... Den tar fan aldrig slut och den är asdålig! (sitter o 'tittar' nu) Jävla skitfilm säger jag bara!

Har även konstaterat att jag INTE ska äta färsk annanas nånsin igen! Är ju tydligen allergisk.. Det bara sticker och svider och bränner i hela ansiktet ju!!


Hoppas verkligen att stan är öppen iaf halva dagen imorn, annars blir ja galen! Och det får faan inte regna för då blir ja heeeeltokig!!! Har varit så jävla uttråkad hela dan idag, så imorgon får det banne mig hända nåt kul!


1juli flyttar vi iaf..men det kanske ja redan har skrivit..eller?

Jaja. Nu blir det en kvällspromenad innan man går och sussar!



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards