★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2009

Av Lisa - 19 maj 2009 16:38

Blev bara såå jäkla sugen på att köpa nåt.. Men inte kläder! Det har jag sååååååååååå mycket av redan, så ja skulle kunna starta en egen liten seconhand butik.. Vissa kläder har ju till och med prislapparna kvar.. Hade en period då ja inte kunde låta bli att handla.. Är det då man är shopaholic kanske :P  ??

Hur som helst.. Ja köpte nya gardiner.. Fanns inte en enda snygg gardin på Jysk.. så jag gick till dyr affären 'Ditt Hem' .. Fasen va mycke snyggt det finns där!! Köpte iaf gardiner.. Dom kostade typ en miljon, men dom var extra långa (2.90) så ja kunde göra ett par dukar av det som blev över efter jag klippt av dom.. Så det var väl värt den där slanten då.

Fast jag måste erkänna att det sved liiite i plånboken..


Nä nu måste jag fixa middag! Är ju vrååååål hungrig!


Puss på er



Av Lisa - 19 maj 2009 10:23

Fan va jag är KASS på allt när det gäller data! Har varken kunskap eller tålamod till nånting!

Nu ha ja suttit ett tag med HTML-koder, annonsering osv. Men ja orkar inte ta in allt i skallen! Ja ser ju vad jag läser, men jag fattar inte!

Heeeeeeelt nollställd!! Jaja..

Tur det finns enkla sidor som denna :P


Har varit vaken sen halv sex nu men jag har inte ens lyckats klä på mig än, så nu får ja fan skärpa mig.

Måste på apotekt och hämta Ritalina!!

See ya



 

Av Lisa - 19 maj 2009 07:28

Vaknade halv sex av att Mini ville ut..och kände direkt att jag hade feber  :(

Släppte ut hunden och sen slet jag upp gubben ur sängen..haha. Tyckte att jag hörde någon stöka omkring på vinden. Vi har en ventil i vardagsrummet som går direkt in till vinden. Så han fick kliva upp och kolla.. Men det  var ingen där. Jag fattar fortfarande inte vad det var som lät. Det kanske är jag som håller på att bli galen.

Har självklart inte kunnat somna om heller, så ja har ätit mys frukost för mig själv och stökat på lite i köket.. Nu sitter ja här m en kaffekopp och svettas som en gris. (febern håller på att gå ner)


Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, men det blir säkert en ganska stillsam dag.. Kroppen säger det, men huvet säger annat.


Dagens filmtips:      Vi såg den igår och den var jäääävligt gullig! Ni måste bara se den!

Av Lisa - 18 maj 2009 21:28

Fan vad man söker mycket här i livet... Just nu söker jag en ny lägenhet! Har gjort det ett bra tag nu, men inte riktigt hittat nåt.

Jag har ju helt plötsligt fastnat för matlagning.. Fan vad det är roligt! Kanske för att ja har en gubbe som uppskattar det :) ... Men mitt kök är ju bedrövligt litet och det är verkligen skiiiiitjobbigt att fixa käk i det lilla kyffet.. Så det vore inte helt fel att ha en lya med riktigt kök!


Har nyss varit ut på en liten prommis. Fan va skönt det är att röra på sig! Måste komma igång med regelbundna power-walks som ja gjorde förut.

Så fort ja blir frisk så!


Har suttit i telefon med försäkringskassan idag också.. Men man fattar ju fan ingenting av deras mumbo jumbo.. Tror inte dom fattar själv vad dom pratar om alla gånger ens. (inte min handläggare iaf).. Men men, Kom iaf fram till att ja inte behöver oroa mig för att sjukdagarna ska ta slut förrän nån gång nästa år.. Så jag kan chilla ett tag till!! Det var väl mest det jag ville ha koll på så.


Nu blir det grönt te, CSI och mys i soffan...   Ciao

Av Lisa - 18 maj 2009 15:13

Känner mig bara helt tom i skallen idag.. Känns som ja inte kan tänka riktigt klart. Ja får så ibland.. Då känner ja mig som en efterbliven mupp eller nåt.. Sen går det över efter ett tag.. (och jag som trodde att jag inte hade några skador av allt pundande haha)


Tog en skogspromenad i morse med mammzen, fredrik och alla vovvarna. Härligt härligt. Och sen blev det en sväng till, fast ut på Hågestaön m Per och Emma.. Bax fick bada för första gången.. haha. Klumpeduns hunden nummer ett!


Jag är sååå jävla irriterad på vissa människor alltså! Skulle kunna strypa dom! Tänk att man kan använda nästan vad som helst emot en. Snart kan man fan inte prata med nån längre.

Man ska iaf inte berätta för nån att man ska göra nånting, vad man ska göra, eller om man ska åka nånstans. Och inte heller om nån annan ska åka nånstans..

Man får hålla sig till att berätta i efterskott vart man varit och vad man har gjort. Helt sjukt!!

Ifs skulle man lätt kunna vilseleda folk för att sedan ta dom på bar gärning, men vem orkar?


A ja livet är hårt! Ingen som sagt nåt annat.


So long suckers

Av Lisa - 17 maj 2009 18:32

Vilken underbar dag det blev idag!

Har varit ute heeeela dan. Letade ju fram benen till utemöblerna och det slutade med en förråds rensning. Så nu finns det lite mer plats i förrådet också :)

Sen åt vi lunch ute på baksidan och låg där i solen några timmar.

Såå härligt. Och grannens lilla tvååriga dotter hon e så söt och hon vill sitta med oss hela tiden för hon är så nyfiken på Mini..


Nu har vi varit hos mammzen i några timmar och hjälpt henne lite på gården. Vi har satt upp hennes stora partytält.. Herre gud vilket pusselgöra!

Och Mini har fått sig en rakning och ett bad så nu ser hon ut som hon ska igen. (hon såg inte klok ut när jag försökt raka hennes ansikte)


Helt underbart med sommar.. Har fått mig några myggbett idag men det är sånt man får leva med om man vill var utomhus. Det blir nog ett riktigt myggår det här.. blääää.

Men ja har då fan inte fått mycke färg idag även fast ja varit ute typ hela dan. Fredrik ser snart ut som en neger, men jag är helt vit!!  Thank god att det finns BUS (brun utan sol)..


Nu ska ja göra lite middag här.. Fisk och spenat blir det.  Tänkte bli stark som Carl-Alfred :)

Av Lisa - 17 maj 2009 10:43

Ja dagar som denna är ja såååå glad att jag har en sambo som hjälper till hemma!

Har ju tvättstuga idag, ett stort diskberg, en valp som behöver få busa lite och så vaknar jag heeeeelt mörbultad. Kände bara, 'hur faaan ska ja orka leva idag'?  Men när ja kliver upp och kommer in i köket så känner jag doften av kaffe, diskberget är borta och Fredrik kommer upp ur tvättstugan och säger att nu är det bara en maskin kvar.

Sen tar han med sig Mini ut på en fisketur, och jag kan ligga kvar här utan att känna mig ett dugg stressad över nånting! Love you!


Har upptäckt att jag har så jävla lätt för att bli sentimental nu för tiden. Jag kan gråta åt vilket tv program som helst..Jag kan bli tårögd till och med när ja tittar på gamla bilder från tonåren och tänker tillbaka på alla roliga dagar man haft.

Ibland undrar jag bara var det blev fel.. Vad var det som gick snett?

Hur förvandlades jag från en supande discofjortis till en fullfjädrad hemlös pundare?? Och snabbt gick det.

Jag tror inte ens jag kan föreställa mig hur det kändes för min stackars mamma att sitta och se på hur jag bara raserade ALLT inom loppet av några månader.. Hon måste ju ständigt suttit och funderat över om jag levde eller inte, om jag hade nånstans att sova, om ja hade ätit mat..

Fy så hemskt.

Ibland tänker jag framåt..och då känner jag bara att 'Nej..jag ska aldrig skaffa barn. För dom kommer säkert bli som jag, och jag skulle aldrig palla stå och se på'

Herre gud jag tror ja skulle mörda varenda pundare som befann sig inom 10 mils avstånd från min dotter!!! Men ändå så vet ja av egen erfarenhet att hon inte skulle bry sig, inte lyssna på ett enda varningsord.

Tänk vilken maktlöshet!


Nä fy fan va ja är djup och sentimental idag.. Men ibland behöver man få vara det också.

Är bara såååå tacksam att jag har en sån klippa till Mamma!!! Skulle aldrig klara mig utan mammzen!!

Av Lisa - 16 maj 2009 16:22

Fasen va gott de här ska bli alltså!! E sååå hungrig och ja blir så otålig när man lagar mat som tar typ en timme att bli klart i ugnen :(

Sitter här och poppar lite reaggae och väntar på att maten ska bli klar!

Det blev ju så fint väder så man va ju tvungen å gå ut på en till prommis i solen!!

Men va fan ska man hitta på sen då?? Känner mig rastlös som fan.. Skulle bara vilja vara på ett grillparty, dricka bärs och umgås med en massa folk..schysst musik, god mat och trevligt sällskap..

Men men.. Innan kvällen har man väl hunnit bli dålig igen om jag känner mig själv rätt..


Å fan va man träffar många gamla 'polare' på stan nu så fort man går ut.. Det är ju när det börjar våras som dom kryper ut ur sina nästen och börjar hänga i parken och på stan..

Det gör mig inte så mycket faktiskt.. Men det kan va lite jobbigt när dom frågar om pengar och sånt, för man är ju lite medberoende på samma gång så man vill ju hjälpa alla. Men va fan. Ja är inte rik och jag har fullt upp med att få min egen ekonomi att gå ihop..


Nä nu ska ja kolla till file´n här så den inte brinner upp!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards