★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2009

Av Lisa - 8 maj 2009 11:23

Ååå fan va Fredrik blev fyll igår alltså. Det är så störande när man är nykter själv.

Ja skickade över han t grannen för ja tyckte han va så högljudd.. Men sen då han kom hem då!! Han levde om som ett het hockeylag, sjöng o visslade. Spillde  nötter o popcorn i hela lägenheten. Och så kom han varannan minut o la sig i sängen och sa: Lischa, älschka du mig?

ÅÅÅÅ va irriterande..  Då övergick det i: Du hata ju mig, du ha aldrig älschka mig.

Så min lilla gubbe har lite bakisångest idag. Och han ska få ägna eftermiddagen åt att städa, medans jag åker iväg och umgås lite med släkten :)


Fick samtal från polisen nyss också.. Dom vill ha in mig på förhör på Måndag. Jag vet vad det handlar om, och för en gångs skull så handlar det inte om mig..

Så det blir en jäkla stressdag på måndag. Först provtagning, klippning, förhör, packa inför umeåresan.. Hoppas fredde tänker va hemma då, för ja behöver verkligen hundvakt den dan!


Men nu måste ja hoppa ut ur mysbyxorna och kleta på mig ansiktet så ja ser normal ut sen!  Puss o Kram

Av Lisa - 7 maj 2009 21:28

Vi tog en sväng på stan jag och Fredrik.. smög ifrån Mini när hon somnat i buren.. och det gick bra. Hon skrek ingenting!

Det blev en sväng till bolaget också, så vi har suttit här hemma i lugnan ro och pimplat nån bärs och bara pratat en massa..

Ja kan ju inte dricka så mkt eftersom det kan påverka cellgifts behandlingen, men ett par öl blev det.. Fredrik däremot.. haha. Han blir så intensiv när han dricker. Pratar oavbrutet med vem som helst om vad som helst.. Ringer runt till alla han känner..

Men vi ha haft en mysig kväll här hemma..


Tänkte ju gå på stan o kika.. Det var ju tjejkväll och öppet till åtta överallt.. Men de spöregna ju, så det var lixom ingen höjdare..


Imorgon blir det 'släktträff'.. Ska åka till Moster och hälsa på. Mormor är ju där..Det är inte så ofta som mormor kommer till stan så man få passa på då hon är här. Hon börja ju bli gammal hon..


Nä nu känner jag att jag bara sitter här och skriver för skrivandets skull. Har egentligen inget intressant att skriva över huvud taget... Bara en massa ordbajs..


Såååååå jag säger tack och godnatt!

Av Lisa - 7 maj 2009 15:16

Ja vet inte va de e men ja är så jävla förbannad bara. Stackars Fredrik, ja bara skäller och gnäller och ja vill bara slå sönder nånting!!

Klart man har sånna dagar ibland, men ja hatar dom!!!


Ha varit på mammas jobb och hälsat på nyss och typ hela släkten va där. Mormor o moster o kusinen o så vi då.. Värsta släktträffen! Det var ju trevligt iaf.


Nu ska ja laga lite kasslergratäng med västerbottens ost! Man kanske blir lite gladare om man får lite mat i magen.

Av Lisa - 7 maj 2009 09:22

Vaknade precis.. Fast ja ställt väckaren på halv åtta. Å ja är på såååå dåligt humör! En riktig tvättäkta surpuppa. Det bara kokar i kroppen.


Men egentligen har jag en sak att vara skiiiitglad över. Men jag kan inte riktigt tro att det är så, för det verkar så skumt.

Men ja ringde iaf länsstyrelsen igår för att kolla upp spärrtiden på körkortstillståndet.. Och hon sa att 'senaste spärrtiden sattes på 2 år och den gick ut den 29 Januari 2009, så du kan ansöka om lämpen nu'   :D

Om det vore så så är jag överlycklig. Hur nice vore det inte att äntligen få ta körkort?

Men senast det 4 Juni 2008 så dömdes jag ju för drograttfylla/olovlig körning/&narkotikabrott..... Så jag vet inte om det kan va så att dom helt enkelt missat det på nåt vis.. Ä ja vet inte.

Dm skulle skicka blanketter, så jag får väl ansöka och se vad som händer. Det kostan ju bara 220 spänn, så det kan det va värt, även om det visar sig att jag måste vänta nåt år till.


Nu ska ja göra mig i ordning. Skulle egentligen varit på provtagningen kl nio i morse, men kroppen vägrade ju kliva upp så nu få ja se till å va där klockan ett istället.


   Puss Puss

Av Lisa - 6 maj 2009 15:02

Hamnade just i en väldigt olustig situation..och hade jag varit på fel humör så hade det gått käpprätt åt helvete. Men jag blev förvånad över mig själv. Blev inte så påverkad som jag trodde att jag skulle bli.

Man kanske är starkare än man tror. Men det känns jävligt skönt nu.

Jag vann ;)


Har för övrigt en riktigt tråkig dag. Har suttit här hemma och kolla på TV... spela Tv-spel, druckit kaffe, prata skit med brorsan osv... Men nu börja ja bli lite rastlös känner jag.

Får väl se om Fedrik kanske kommer hem snart.. Han kan ju hålla låda iaf :)

Egentligen skulle ja behöva rensa lite i garderoben. Bort med tjocka tröjor och vinterkläder, men det känns lixom inte så värst vidare lockande.

Nä... ja sitter kvar på mitt feta arsle och kollar på Tyra Banks show istället. (inte min favorit direkt, men det går att se på)


Av Lisa - 6 maj 2009 11:58

Ha varit och vaccinerat Mini nu, å guuuuud va hon skrek. Mn hon skriker ju till o med då hon skiter, så det va nog inte så farligt ändå :P


För övrigt är jag bara jäääävligt irriterad på folk som aldrig kan stå för vad dom säger. Folk som man intekan lita på även fast an varit så äkla schysst mot dom så dom egentligen borde va tacksam resten av livet. Jävligt dålig stil tycker jag..

När man hjälper folk så förväntar man sig inte att dom ska sälla till det så att man själv får en massa problem. Men nu vet man ju det till nästa gång. Fast det blig ingen nästa gång om jag får bestämma.

Bläää så irriterad jag blir!


Nu ska Per och Bax komma hit och hälsa på, så nu är det bäst att man låser in Mini i buren, eller i köket så hon inte blir uppäten!

Av Lisa - 5 maj 2009 18:27

Hur störande är det inte när man kommer ner i tvättstugan, på sin bokade tvätt tid och ALLA maskinerna snurrar??

Det vore en sak om det hände en gång, men det händer ALLTID när en viss granne tvättar. Ibland kan kläderna va kvar i flera dar.

Jag vet inte, men dom är inte svenskar, så det kanske blir nåt missförstånd med bokningslistan eller nåt. Men det är bara sååååååå irriterande.

Hade kanske inte brytt mig så mkt om ja inte redan varit på dåligt humör, men nu är ja en riktig jävla gnäll kärring!

Och jag tänker slänga deras kläder på golvet om dom inte flyttar på dom! hahahahahahaha

Av Lisa - 5 maj 2009 13:54

Ja mötet gick ju som väntat. Ja visste välvad som skulle sägas osv.. Men ett möte som skulle kunna ta en kvart tog två timmar!!! Dom vill lixom att ja ska 'öppna upp mig' eller nåt. Fattar inte vad det är dom vill att ja ska säga riktigt.

Dom vill väl att ja ska gråta och komma med värsta erkännandet att jag knarkar och inte har kontroll över mitt liv eller nåt.

Dom kan inte bara förstå att när man är ständigt sjuk så orkar man lixom inte ens tänka på eftervård och allt va fan det är. Man är trött och less jämt och då känns det ganska jobbigt att GÅ upp till villan för att sitta i tre timmar och prata väder och vind..

Jaja.. Jag får väl börja sköta det där nu. Ska upp till övervakningsnämnden iaf, så få vi se va dom vill hitta på.. Men dom sa att om ja inte börjar sköta mig nu så kan dom undanröja kontraktsvården och omvandla det till fängelse.

Men det tror ja inte dom kommer göra. Ja mena, jag är ju drogfri, har inte åkt fast för nåt brott eller nåt sånt. Jag har bara skitit i eftervården.


Ja blir bara så irriterad när ja är på sånna där möten. Sitta och dravla hit och dit om en och samma sak.. Jag sa direkt att ja får väl börja gå på eftervården då.. de ska väl inte vara så mkt mer att prata om, men tydligen så kan man prata i två timmar om det..


Nu har ja iaf varit på stan och fikat.. Sen gick ja på stil och handla lite kläder :)

Ett superfint turkost långt linne som hade kommit in idag och så köpte ja ett par leggings och en tubtopp. Känns alltid bra å handla lite när man är irriterad ;)


Men nu är det  dax för lunch. Vette fan va man ska äta idag, men jag får väl använda fantasin..



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards