★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2013

Av Lisa - 18 april 2013 08:17

Kände mig lite tvungen att filma idag bara för att jag skrev igår att jag snart skulle va tillbaka med massa bilder och videos. Haha..  Här får ni se henne krypa lite. Hon har blivit jätteduktig på det!!

Nu ska jag iväg och träna!! Har såååå ont i ryggen så jag tänkte attackera den idag. Back Attack!!!!!

 

Gjorde trolldeg igår.. Denise tyckte dock att den var lite läskig. Ska göra ett nytt försök att låte henne kladda och klämma lite idag.. Bara hon låter bli att äta den så är jag nöjd, för hon höll verkligen på att kräkas när hon stoppade en bit i munnen.. Dessutom så är väl Alun inte det nyttigaste man kan stoppa i sig,.,


Av Lisa - 17 april 2013 14:42

 

Sådärja! Den här får duga för ett tag framöver.. Och gör den inte det så är det inte hela världen, för jag la inte ut en förmögenhet på den! Köpte den utan att ens låta henne provsitta.. hehe.. Så nu blir det testing testing

Av Lisa - 17 april 2013 07:51

god Morgon!! åååå vilken hosta jag haft inatt! Nu känns det dock ingenting.. Skumt det där ju..  Sitter och dricker lite kaffe och fisen sover sin lilla tupplur. Tänkte försöka ta oss iväg på babyrytmiken sen. Det var längesen. Hon behöver all stimulans hon kan få. Det är nog inte så kul att vara hemma med mamma hela dagarna när man är 1 år och 5 månader.. Nääää.. 

Sen ska vi leka med trolldeg, om jag nu lyckas få till nån bra deg.. Men det kan väl inte vara så svårt antar jag...


Känner att jag nästan har lite "bloggtorka".. Har inte varit så flitig med kameran den senaste tiden och känner inte direkt att jag har nånting intressant att skriva.. Men det vänder nog snart :) Och då är jag tillbaka med mina 3-4 inlägg om dagen med 17000 bilder och filmer!

 

Av Lisa - 16 april 2013 10:32

ja stackars lill fisen. Hon slår sig på samma ställe hela tiden och har just nu ett blått horn i pannan.. Jag har liksom gett upp det här med "störtkrukan".. Det blir ju  så jobbigt när hon blir så ledsen så fort man tar på henne den, men jag kanske borde fortsätta försöka ändå.. 

Jag har just varit på gymmet.. Denise har varit hos mormor och nu sover hon en stund. Sen ska vi iväg till Jessica och Axel en sväng och leka lite. Känner mig rätt så trött idag och det gick trögt på gymmet men det är bara att bita ihop och köra hårt!


Nä, dax att sätta fart nu. In i duschen och sen kocka ihop nån lunch så den är klar när fisen vaknar

 

Av Lisa - 15 april 2013 07:56

Alltså mina ögon!!! Totalt uppsvällda och kliar som tusan. Vårallergi eller nån reaktion på klorbadet igår kanske.. Ja, jag är då långt ifrån snygg iaf. Tur det finns smink som döljer det allra värsta.


Har lagt ner Fisen en stund och hoppas på att hon kanske sover en liten stund innan vi ska iväg på soc på möte.. Känner mig aningens nervös, men det gör jag ju alltid när jag ska på ett möte, men det brukar ju oftast gå bra. Sen blir det gym med bror. Har inte tränat sen förra måndagen så jag kommer känna mig som en nybörjare igen. Skulle behöva sätta mig ner och skriva ner ett nytt träningsupplägg för nu har jag kört samma alldeles för länge så det börjar bli tråkigt och dessutom så utvecklas man bättre om man byter övningar.. Får bli ett projekt för kvällen kanske.

Nya kläder köpte jag igår!! Det blev ett par camobrallor, ett par leggings och två tröjor.. Köpte även ett par tröjor i Fredags innan jag skulle ut, så nu har jag en hel del nytt i graderoben.. 

Sålde barnvagnen i Fredags också, så nu är jag fast med en liten sulky ett tag tills jag hittat en ny. Men den duger.. Förutom att Denise egentligen är en aning för liten för den, men så länge jag har åkpåsen så går det bra, men snart är det ju på tok för varmt för den.. Så nu är det dax att börja leta vagn!


Av Lisa - 14 april 2013 18:22

Jaaaaaa! Vi lever!! De e bara det att bloggappen funkar lite dåligt och kraschar varje gång man ska lägga in en bild så jag har inte pallat! Men nu sitter jag äntligen med arslet i soffan!

     

min fredag såg ut så här! (jag lovar att det kom folk till dansgolvet sen hehe) Så ni kan ju gissa hur min lördag såg ut.. Typ liggandes raklång i sängen.. Men på eftermiddan åkte vi till borsan på middag.

Idag har dagen sett ut så här:

           

Vi har varit på Paradisbadet med denises pappa, så vi har alldeles nyss kommit hem från Övik och Denise sover gott i sin säng efter en dag utan någon sömn alls.

Jag har varit supertrött idag så jag sov en stund där i Övik och det kändes inte alls kul att sitta och köra när ögonen nästan går i kors.. Det får bli en tidig kväll för tant Lisa idag, och imorgon ska jag tillbaka till rutinerna.. En vecka borta från gymmet.. Så nu borde jag vara extra stark och extra taggad :)

Av Lisa - 11 april 2013 10:20

Men fyy va trött jag är idag!! Har blivit minst sagt STÖRD inatt, och när jag väl lyckades somna ostört så tog det bara en liten stund tills jag vaknade och såg fisen sitta upp i sängen med ett leende på läpparna 03.40 var klockan och hon var nog vaken i två timmar innan hon till slut gav upp för en stund. Så, inte mycket sömn inatt för min del men det hinner jag nog ta igen. Får lägga mig tidigt ikväll så jag är utvilad och redo för Fredagens bravader. Jag ska ut på galej hade jag tänkt! Det ska bli skoj, för det var längesen jag var ute... 

Känner mig lite rastlös och stel i kroppen. Har nämligen inte tränat sen i MÅNDAGS! Kors i taket! Känns direkt i leder och muskler. Framförallt handleder, skuldror och bröstrygg. Behöver VERKLIGEN min träning!! Så fort det känns okej i halsen så är jag på plats igen!

Nu blir det en tidig lunch för Denise så fort hon vaknar efter sin lilla tupplur och sen en sväng ner på stan. Måste ju kolla utbudet på bolaget :P

 

Av Lisa - 10 april 2013 10:43

Det är så mycket som händer nu. Så många förändringar med lilla fisen. Jag håller krampaktigt fast vid våra gamla rutiner, men hon växer ju och jag måste ju försöka hänga med jag också!

Jag kanske borde fatta nu att hon inte längre vill gå och lägga sig och sova en timme strax efter frukost. Det har hon alltid gjort fram tills för några dagar sen. Jag har lagt henne som vanligt ändå, men inte har hon somnat heller.

Nu sover hon däremot. Så nu är det frukost, lek, mellis och SEN sova som gäller. 

Jag är träningssugen!! Men jag har ont i halsen och är snorig, så jag borde nog kanske skippa det.. Jag dör nog inte av att vila några dagar från gymmet.

 

Min lilla pruttbil gick inte igenom besiktingen igår heller.. Dock var det bara handbromsen som kärvade så det är ju inget allvarligt fel..

Hos tandläkaren gick det däremot bättre än förväntat. Hon hittade orsaken till att jag haft så ont i flera år och tanden gick att rädda. Så jag slapp dra ut den och nu har jag en hel och fin tand som inte gör ont :)   Lite fattigare blev jag ju dock, men det är bara att betala och se glad ut.


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards