★ 399 gram ★

Alla inlägg den 25 april 2013

Av Lisa - 25 april 2013 19:44

Jahapp.. Då var det kväll igen då.. Den här veckan har gått rätt fort konstaterade jag nyss.. Imorn är det Fredag. Inget särskilt med det för min del egentligen men men.. Märks det att jag är less mån tro?? Jag vet att jag sagt det förr och det går faktiskt lite upp och ner i vågor men just nu är jag inne i en period då jag är så DÖDLIGT DÖDLIGT less!!! Livet känns så innehållslöst. Eller, inte livet egentligen men mina dagar! Jag gör INGENTING. Gör ingen nytta, är inte med i nåt sammanhang liksom. Har inte jobbat mer än ett par strödagar på 2 år och jag börjar känna mig som en riktig dagdrivare. Tänk när det väl är dax att ta tag i livet och börja plugga/jobba. Jag kommer ju få en chock! En massa tider att passa och en massa ansvar. Men jag behöver sånt i mitt liv för att det över huvud taget ska fungera. Särskilt rutiner!! Just nu har jag inte särskilt många alls.. Inte för mig själv iaf, bara för Denise.. Ja, det ska vara träningen då.. Men det är ju som det är med den också. Nu när jag mår lite kasst så hamnar den på hyllan.. Ibland tar jag mig inte dit för jag har ingen barnvakt osv.. Men jag försöker hålla fast vid den iaf! Jag behöver min träning! 

Nä, vi behöver dagis, skola och lite måsten här i livet så man kan börja uppskatta hemmasittar-dagarna igen sen för just nu skäms jag nästan över att erkänna att jag varit hemma en hel dag.. Löjligt..

 

Hur som helst.. Så här road var lillfisen imorse när hon fick följa mamma på vårdcentralen.. Tog såklart lite längre tid än vad jag hade trott så det blev en del gnäll och grin (inte från mig då, men) och jag fick med mig ett saftigt blåmärke i armvecket hem.. Mysigt... 

Sen har vi varit på stan en sväng.. hälsat på bror..och Denise har varit vaken HELA DAGEN ända tills alldeles nyss. Våga vägra sova är hennes nya motto!

Nu ska jag krypa upp i soffan med lite jordgubbsfluff och en kopp te!


Av Lisa - 25 april 2013 07:20

 

Good Morning säger vi! Efter en hostig natt för fisen och ryggvärk och massa massa tänkande  för mammzen.. Men ett par timmar har man väl sovit iaf..  Nu är det bara att ladda för en sväng på sjukan igen.. 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards