★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2011

Av Lisa - 6 februari 2011 10:53

  

Gooooo Morron! Nu blir det en prommis i solskenet!

Av Lisa - 5 februari 2011 23:47

  

HAR NI SETT DEN?

Vi såg den igårkväll och vi tyckte den var hur kul som helst!! Nu var det meningen att vi skulle se Recident Evil, men jag fastnade i filmen på 3:an och nu har Fredde hunnit somna.. Men då kan jag kolla på A Man Apart istället, som började nu!    Vin Diesel....     say no more!

Såg även den här rullen häromdagen..

  

Alltså... Helt ärligt. Filmen var verkligen inte alls särskilt bra, men den är ju inspelad här hemma i Sollefteå så det var väl det som gjorde att man ville se klart den. Man känner ju igen sig överallt. Gatorna man går på varje dag! 


Ja nu har jag lekt lite filmkritiker här.. Vad har jag annars gjort idag? 

Det känns som om jag har lagat mat hela dagen!! Fixat matlådor, griljerat en kalkon, fixat middag osv osv. Men jag gillar det! Mat är både roligt och GOTT!


Natti Natti

  



Av Lisa - 5 februari 2011 15:31

Back Home efter en tripp på stan. Spöade Fredde i bowlingen, fast det var nog mest för att han övade på sina skruvar, men jag är glad ändå!

Sen gickvi och käkade på City. Blev ett kyckling spett och sallad för min del, medans Fredde glufsade i sig en plankstek!

Det finns då inte stort utbud på kläder för män i den här stan! Men till slut så lyckades vi hitta en jacka på Sportringen och jag köpte mig ett par boxnings lindor som ja ska ha när ja kör Combat.. Kanske inte sådär super nödvändigt egentligen eftersom man bara slår i luften, men man får lixom lite bättre känsla när man har rätt kläder och tillbehör på alla olika pass tycker jag.

Hoppas på att jag känner mig pigg och laddad för ett pass på måndag. Hostan börjar ju sakta men säkert ge med sig!!

Av Lisa - 5 februari 2011 11:10

Nu blir det en tripp på stan! Bowling, lunch och ny jacka till Fredrik som lyckats slita sönder sin IGEN!!!

  

Av Lisa - 4 februari 2011 22:26

Sväll buk! Ja det skulle man kunna säga att jag har just nu. Den här dagen har handlat om en enda sak: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA! Ska ja våga tala om allt jag har stoppat i mig?? hihi

Frukost: Havregrynsgröt med jordgubbar och SOCKER!

Fika: Semla + latte med vit choklad

Lunch: Tortilla med smör, kalkon, gurka och ost

Mellanmål: "Överbliven" cupcake smet ;)

Middag: 1 Kycklingfile´, flyftpotatis, bea, 2 starköl

Övrigt: Chips+dipp, pepsi max, en dubbeldaim...

Förstår ni varför jag känner mig som en svällbuk??? Men det är så det ska vara på Fredagar. Allt som jag inte äter annars, det passar jag på att äta!


Nu ska jag snart krypa ner i sängen med min ÄLSKADE MAN som äntligen är hemma! Vi ska titta på ett par filmer och bara mysa tills vi somnar. 

Imorgon blir det nog en bowlingrunda om Fredde får som han vill! Och stor stryk kommer jag att åka på, men de bju´ja på :)

See Ya

  

Av Lisa - 4 februari 2011 18:35

Utlovat recept på en lyckad middag!


Det här behöver du:

4 kyckling filèer

2 vitlöksklyftor

Balsamvinäger (röd krämig)

Olivolja

Salt, peppar

Körsbärstomater

Krämig Färskost med vitlök (castello)


Gör så här:

Hacka vitlöksklyftorna och lägg den i en ugnsform tillsammans med balsamvinäger och olivolja. Skär de tinade kyckling fileérna på mitten så att du kan vika ut dem som en fjäril. Tryck in färskosten i fileérna och pressa ihop.

Lägg fileérna i formen och vänd dem ett par gånger så att de drar åt sig lite av oljan och balsamvinägern. Salta och peppra fileérna, släng på några körsbärs tomater och stoppa in allt i ugnen på ca 225 c i ungefär 35 minuter (beroende på storlek)


Hur gott som helst! Jag serverade det med en "medelhalvsblandning" (potatisklyftor, syltlök, sockerärtor, oliver) och en klick kall bearnaise på sidan!


Av Lisa - 4 februari 2011 14:42

Jag har bakat! Det ser ut som om jag ska ha barnkalas. Men ibland måste man låta fantsin flöda hihi

        

(det är vanliga muffins+små ljusa chokladbitar i och smält blockchoklad och kristyr ovanpå..  ) 

Av Lisa - 4 februari 2011 07:46

Här är man morgonpigg minsann! Slog upp ögonen för en timme sen och kände mig riktigt utsövd. Nu har ja tänt en massa ljus och dricker mitt kaffe och tittar på The Voice . Ska strax svida om och styra kosan ner mot gymmet. Känner mig laddad för ett axlar/mage pass och kanske lite cardio också. 

Idag är det FREDAG!! Och vad betyder det? Love and candy!  Jajjemänn. Fredrik kommer hem, och självklart får man också öppna den där godispåsen som stått och skräpat i skafferiet hela veckan!! Härligt!!!!


Tack för era kommentarer på mitt förra inlägg! Det stämde faktiskt ganska bra. Så nu vet jag att jag uppfattas på rätt sätt. Jag är samma Lisa här i bloggen som jag är IRL! Inget förskönande av livet eller att man verkar vara nån helt annan än man är. Det är precis så som jag vill att det ska vara!! Sen är det ju såklart så att man inte skriver ALLT. Saker som jag inte skulle kunna tala om för 'vem som helst' skriver jag ju såklart inte. Saker man kanske skulle kunna skadas av att folk visste, hänga ut andra osv.. Nä, sånt hör inte hemma här!!    

Puss på er

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards