★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2011

Av Lisa - 28 februari 2011 20:05

Känner mig som en ny och bättre människa! Det är så jävla skönt att komma hem från gymmet och veta att man har gett järnet! Svetten rinner och det bränner i musklerna!!! Nu har dom börjat sälja mina älskade Celcius på Gold´s så jag köpte med mig lite smakprover. Jag har ju bara druckit en av smakerna, men det finns ju hur många sm helst. Vi får se vilken som blir favoriten!

Jag vet att jag tjatar om mitt jäkla KVARG också, men jag kom på en ny bra grej man kan göra med det.. Alldeles precis nu faktiskt :)

Kände mig sååå sugen på nåt gott! (nått gott=CHOKLAD) Så jag tog en burk Lätt Kesella och hällde i ett par-tre msk Kakao och några msk proteinpulver med chokladsmak.. Lite kanel också självfallet :)  Det blev ganska tjockt så jag slog på lite mjölk också..SENSATION! DET  SMAKAR SOM CHOKLADPUDDING! Så nu är det behovet stillat för idag!

       

Av Lisa - 28 februari 2011 16:18

ååååååå va slut jag är! Jävla skit skor! Ska ALDRIG mer jobba i sunkiga foppa tofflor. Dålig planering av mig, så dom riktiga arbets skorna stod på mitt andra jobb.. Så kan det gå!!

Har plockat ihop lite här hemma äntligen! Erkänner att jag faktiskt inte "hunnit" städa sen partyt i Lördags,eftersom man var lite smått seg och ynklig igår! Så det var en del som skulle ställas i ordning, men nu är det gjort!

Mat i magen och en halv Celcius uppdrucken.. Nu ska ja ladda inför kvällens Body Combat som kommer bli VÄLDIGT tung!!!


Vill ni se fler bilder från i Lördags? Klicka HÄR 

Av Lisa - 28 februari 2011 11:19

Tjenis! Jobbar och sliter hårt idag och har nu tagit min rast.. Men det blev inte mycket till rast eftersom jag var tvungen att springa iväg och ta blodprov.. Är hur seg som helst idag men ja ska banne mig orka med ett tränings pass ikväll ändå. Får ladda upp med en celcius innan så går det nog fint!

Av Lisa - 27 februari 2011 20:07

  

Av Lisa - 27 februari 2011 13:22

God Dagens! Hade en kul kväll igår. Skratt, vänner, dans och nu HUVUDVÄRK! Men det är så det ska vara när man har haft kul! 

Hade önskat att jag var liiite piggare nu, för då hade jag gått ut på en dunder promenad med vovvarna i det otroligt sköna vädret!!!!!


Kaffe+Narnia och soffan får det bli! Lite bilder från gårdagen dyker nog upp innan kvällen också!

Av Lisa - 26 februari 2011 17:11

Sitter här i soffan ÄNTLIGEN och smutar på en KGB! Har känt mig såååå stressad både igår och idag. Varför? Ja det vette fan. Får alltid för mig att jag har så jävla bråttom jämt fast jag egentligen inte alls har det!

Hade en riktigt trevlig fikastund på Hullsta idag. Med dom två tjejer jag umgicks mest med under högstadietiden. Det var många år sen vi sågs, men det kändes ändå som att vi fortfarande känner varann. Så är det med en del människor!

Nu har jag överdoserat allergitabletter och hoppas på att jag får må bra hela kvällen! Men det känns fortfarande konstigt i käften. Bara det inte blir nå skit ikväll nu då! Då blir jag riktigt jävla less ska jag be att få tala om!!  Får hoppas på det bästa!

Im gonna have a good night!

Av Lisa - 26 februari 2011 10:03

Hoe Hoe Hoe! Mysig kväll igår! Fick för en gångs skull känna sig lite ung också haha. Vi var på Bowlingen och där var det ju egentligen 30+ så medelåldern var ju inte 18 iaf. Pappzen och gänget lirade sina Creedence låtar och då blir det alltid bra stämning!

Helt plötsligt fick jag nån konstig allergi eller vad det nu kan vara.. Överläppen svällde upp, och den är fortfarande svullen.. Kul! Jag som ska ut ikväll. Ser ut som om jag fått en riktig fläskläpp. Men jag har stoppat i mig ett par allergi tabletter och lite extra kortison så får vi se om det hjälper.. Har även nässelutslag lite här och där, så nånting skumt är det.

Fredde har gått till frisören för han såg ut som en risbuske och jag ska göra mig i ordning för att gå ner på stan och träffa Louice&Ida och ta en fika!

Sen blir det handling, promenad med hundar, plocka ihop lite här hemma, duscha, fixa med mat, göra sig i ordning.... FULLT UPP känns det som!

Av Lisa - 25 februari 2011 14:14

Har köpt världens bästa hårmedel! Finns inget bättre märke än Paul Mitchell, och till mitt korta hår har jag använt den här:

  

Men nu när mitt hår börjar bli liiiite längre så funkar den inte riktigt lika bra längre. Så jag var in till frissan och bad om råd, och hon plockade fram den här:

  

Hon föreslog att jag skulle blanda dom två och nu har jag provat det, och håret sitter precis så som jag vill ha det, och jag kan nog i stort sett forma det hur fasen jag vill när man har sånna här produkter!

Har en liten förkärlek till dyra hår produkter, men det kan man unna sig när man har så kort hår som jag, för dom räcker i tid och evighet!!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards