★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2011

Av Lisa - 3 februari 2011 18:11

Jag tror att man kan uppfattas annorlunda än vad man egentligen är, via en blogg! Man har ju en viss 'stil' när man skriver, men det kanske inte riktigt överensstämmer med hur man egentligen är. Saker låter annorlunda och kan uppfattas annorlunda..  Så nu undrar jag ju såklart hur JAG framstår i MIN blogg?


Hur uppfattar ni mig? Vem är jag?  Lämna gärna en kommentar. Du behöver inte alls skriva något namn, bara lite om hur DU uppfattar mig!!  

Spännande!!!

Av Lisa - 3 februari 2011 16:57

ÄNTLIGEN! Nu har jag plågats hos  tandläkaren en stund.. Borrat utan bedövning och lagat min hemska tand.. Klart och betalt! Så skönt att slippa våndas över det nå mer nu!!

Sprang även in på Devils Ink  och snackade lite och planerade min nästa gaddning.. Och på Onsdag om två veckor så är det dax!!!! Wiiihooo!! Det kommer bli sååå bra! (hoppas jag)  Lite japanese style kommer det att bli. Och det kommer vara en fortsättning på den jag redan har på över armen.. Ungefär precis ovanför armbågen kommer den att sluta!!! LÄNGTAR!!!!

  

Av Lisa - 3 februari 2011 13:31

Äntligen färdig! Jäklar va jag har städat och grejjat! Men nu luktar det både skurmedel och skäljmedel här hemma, och trapphuset är skinande rent. Har även brännt på 1 kg kyckling i ugnen, så man har maten klar ett par dagar.. Fast imorn kommer ju Fredrik hem, så det lär nog ta slut ganska snabbt!

Är utan TV i v-rummet nu! Dom kom hit och hämtade den i morse, så jag roar mig med att poppa NRJ (genom datahögtalarna) och det skräller väldigt illa!

Får nog lov att lyfta ut sovrums TVn sen..

  

hmmm?

Av Lisa - 3 februari 2011 09:11

Hey Hey Hey! Skönt med lite sovmorgon idag.. Fast det här är ju ingen dag jag sett fram emot eftersom jag ska till tandläkaren idag.. BLÄÄÄ! Men det är inte förrän sent på eftermiddan så jag hinner våndas hela dagen!

Är inte riktigt bra i lederna idag heller.. Fingrarna värker och jag är svullen både här och där.. Såååå tråkigt! Träningen blir verkligen lidande, men det är bara att lyssna på kroppen, det är ju den som bestämmer!

Nu blir det frukost och sen ska jag städa både trappen och lägenheten!

Ha en bra dag!

  


Av Lisa - 2 februari 2011 18:45

Usch va jag är trött nu! Har haft en bra arbetsdag idag iaf och efter jobbet tog jag mig en sväng på stan, bara för skojs skull.. Köpte en BUS så man kanske får liiite färg på kroppen iaf och sen var jag faktiskt tvungen att köpa ett grav-test också.. För min roliga vecka verkar ha glömt bort att komma och hälsa på. Men det måste va nåt annat fel.. Kanske kosten jag äter? Äh, det är väl bara att vänta och se glad ut..

Har nyss varit ute på en slirig promenix med Piga&Totte. Inget gym för mig ikväll. Är nog inte tillräckligt frisk för nåt konditions pass än, så jag får nöja mig med promenad.. Har dessutom en högerhand som ser ut att tillhöra en jätte.. Prinskorvsfingrar och dasslocks hand.. Vad hände??? Sånt man får leva med när man har SLE tyvärr, men som tur är så brukar det gå över relativt snabbt, och förflytta sig till nåt annat trevligt ställe....

  

Av Lisa - 2 februari 2011 12:57

  

Det är alltid lika roande att sitta i telefonkö! Hela min rast kommer att gå innan jag får komma fram!

16

Av Lisa - 1 februari 2011 21:25

Sååå skönt men ack så jobbigt! Gud va fort det går att man blir lite slapp! Känner att jag kommer få en grym träningsvärk efter kvällens body pump nu när jag varit förkyld och inte satt min fot på gymmet på nästan två  veckor! Men nu är jag på gång igen och tillbaka i mina gamla rutiner!

Kom på en annan bra sak precis. Räknade lite cigaretter och insåg att jag rökt 16 cigg på en vecka!! Det är inte alls särskilt mycket och jag tycker nästan att det är lite konstigt att jag inte varit mer röksugen än så!! AMAZING, och billigt!!Men jag tänker nöja mig med den prestationen så länge. Tänker INTE tvinga mig själv att sluta igen och bli sur när jag misslyckas.. Näe, jag tycker att jag kan få behålla mina 16/vecka!

Nu ska jag slänga mig i sängen och hoppas man kan somna. Arbete 7-15 imorgon! Natti Natti

  

Av Lisa - 1 februari 2011 16:13

Hej hå hej hå! Va skönt det är att sluta tolv! Man hinner lixom med så mycket. När man slutar jobba så har dagen bara börjat!!!

Stack direkt på affären efter jobbet och handla lite mat, och mötte upp Olivia som hade slutat skolan och var hungrig.  

Kyckling fick det bli.. En liten special som hittade på:  "Röd Pesto-Grillade kyckling fileér".. Det blev faktiskt riktigt gott! Tänkte ta en kyckling-vecka nu, för jag börjar tröttna på köttfärsen lite.. Så får det bli en fisk-vecka nästa vecka! :)


Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 18.00 Dax för första träningspasset på nästan 2 veckor! SKANDAL! Fast jag är fortfarande super snorig och hostar som en tok, men jag ska ge det ett försök! Saknar ju gymmet juh!!!!

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards