★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2011

Av Lisa - 16 februari 2011 15:53

Öm varm och svullen! Men grymt nöjd.. Det dröjer nog inte länge förrän jag sitter där igen. Det bli ju som ett beroende. Tatuerings-narkomani. Finns det? 

Nu väntar jag på att klockan ska bli sju, då är det dags för ljusparty hos Annika och sen tänkte jag och Andreea ta ett glas vin och snacka lite skit!

Inget gym idag.. No No! Känns inte okej att gå dit med ett öppet sår på armen. Det är så mycket bakterier på det där stället, så jag avstår!

Middag??? Ja nånting sånt ska man väl slänga i sig också.. Få se va det blir. Kyckling kanske??

  

Av Lisa - 16 februari 2011 13:34

  

Då var det klart! Bättre bilder kommer senare. Jag är super nöjd!

Av Lisa - 16 februari 2011 10:38

Börjar bli lite otålig nu!! Klockan går ju alltid extremt sakta när man väntar på nånting!!! Men om en timme kan jag gå iväg till studion. Jag har ju som vanligt varit klar i flera timmar, sån är jag! Det har sina fördelar, men även nackdelar!

Bjuder på en gammal favorit! Lika bra live om inte bättre!!!!!

Av Lisa - 16 februari 2011 07:59

God Morning! Kaffe x4 för att vakna till liv. En dusch, lite fix och sen bär det av till Devil´s Ink för lite smärta och lite bläck :) wihooo!

   Don´t I look great in my new afro?!?!?! 

Av Lisa - 15 februari 2011 19:53

Ett härligt pass avklarat och jag ångrar mig INTE! Körde lite 'bakvänt' idag.. Körde på med lättare vikter än jag brukar på rygg, ben och bröst. Då orkade jag  dubbelt upp på triceps och axlar, och det var precis det jag var ute efter!!

Men nu när jag kom hem så fick jag helt plötsligt nå fnatt och fick för mig att jag har gått upp i vikt.. Inte bara lite heller! Jag känner mig som en ballong och jag har nog gått upp 10-15kg sen förra veckan! haha. Ja, välkommen till livet som Lisa, har ingen koll alls när det gäller min egen kropp, så nu släpper vi det ämnet!

Nu blir det snyftar afton! Sofias änglar följt av Den hemlige miljonären. 

Jag ÄLSKAR dom två programmen, och idag kommer Sofias Änglar vara lite extra känslosamt tror jag!

IMORGON: GADDNING!!!!! WOHOOOOO!!!! Sen ska jag på ljusparty på kvällen och kladda runt där med min blodiga arm! hihi

  

Av Lisa - 15 februari 2011 17:00

Känner mig nervös inför morgondagen! Varför? Jag ska ju gadda mig. Brukar inte vara nervös, men den här gången är jag det... Kan vara för att vi inte gjort nån ritning och han ska köra på fri hand.. hehe. Men det blir säkert bra! 

Har ganska nyss kommit hem från jobbet och känner mig ganska slut i skallen om jag ska vara ärlig! Ska snart iväg och träna, men jag hade hellre stannat hemma i soffan. Men jag VET att jag skulle ångra mig om jag hoppade över, så det är bara att hoppa i träningskläderna och springa iväg! Body Pump!

  

Av Lisa - 15 februari 2011 17:00

      Finns det verkligen nån som skulle gå på nånting sånt här??? Dessutom så är det ganska gammalt knep. Har ju hört om det här för flera år sen! Tur att man inte behöver fundera på om det är påhitt eller inte. Vi vet ju alla att jag inte har en endaste släkting med samma efternamn som jag!

Skit på dig!!!!

Av Lisa - 15 februari 2011 05:59

Ligger verkligen på nålar på nätterna när jag ska upp och jobba! Så självklart vaknade jag kvart över fem eftersom jag är så rädd att larmet inte ska funka.

Men men.. Nu är det snart dax att bege sig ut i kylan. Tur man har sina täckbyxor som räddning när det är så här kallt!!!   Ha en bra dag!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards