★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 3 mars 2009

Känns konstigt

Av Lisa - 3 mars 2009 08:25

Ja det känns konstigt att veta att mannen jag levt mitt liv med och gjort allt med inte finns i närheten längre..

Fattar inte varifrån jag fick styrkan att säga Nej när han desperat behövde nånstans att slagga.. Det gjorde så fruktansvärt ont i hjärtat. Men tänk att bo 2 dagar med exet.. de sista två dagarna innan han ska lämna stan. Det skulle bara bli för jobbigt.

Det känns som om jag körde bort honom... men jag ville bara inte att han skulle vara utan nånstans att vara.. Så jag satte in pengar åt honom och kollade upp busstider så att han kunde sticka.

Fan va jobbigt det känns bara jag tänker på det. Att kärlek ska behöva vara så smärtsamt!! Att man kan älska nån som man inte kan leva med. Varför är det så?

Vem vet, om några år.. Om han gör behandling och inser sina problem, kanske börjar medicinera och få må bra.. Då kanske det skulle bli mycket bättre. Då kanske vi skulle kunna leva ihop. 

Nu är jag bara rädd att han ramlar ner i skiten igen... för han har aldrig varit drogfri förut.. Det var jag som fick honom att vilja vara drogfri säger han. Känns som ett stort ansvar för mig att bära och det ska jag inte behöva göra, men jag skulle aldrig förlåta mig själv om det hände honom nåt!!!!!!

Ja vill bara se honom lycklig.. jag vill att han ska se att han är lika mycket värd som alla andra, att han är värd att älskas och att han inte är värdelös som han tror..  Men de är svårt att få någon att inse det samtidigt som man gör slut... Det där "det beror inte  på dig, det beroe på mig" är ju det klassiska så det är ingen mening att försöka med den ens.


Nä nu måste jag göra mig i ordning. Ska på soc och ha möte klockan tio med Frivården och övervakare och hela faderullan..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se