★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 20 juni 2012

Imorgon är en annan dag

Av Lisa - 20 juni 2012 22:12

Imorgon är en ny dag med nya friska tag! Imorgon är jag gladare och imorgon tänker jag INTE ha ont.. Idag har faktiskt inte ens mina värktabletter funkat, och det tillhör inte vanligheten. Tur att jag har en snäll dotter som inte kräver alltför mycket av sin gamla mor!


Har packat lite nu på kvällskvisten.. Är det nåt som jag är kass på så är det att packa. Och nu är det ju inte bara mig själv jag ska packa åt. Jag ska välja outfit åt hela familjen tydligen. haha. Nä, F får nog packa själv!! Jag brukar sällan glömma något, snarare tvärtom. Jag tar med mig för mycket. Men hellre det än för lite!


Imorgon bitti är det dax för vaccination igen. Sjätte och sista synagis vaccinationen. Hoppas på att hon inte reagerar så starkt. Men sist gick det bra, hon fick inte ens feber, så det ska nog gå bra den här gången också. Tänkte passa på att väga henne när vi väl är på barnmottagningen. Är lite nyfiken på om det går åt rätt håll nu när vi både ändrat och ökat maten.


Nu blir det sängen för min del.. Sängen och ljudboken. Just nu lyssnar jag på : Skumtimmen av Johan Theorin. Älskar uppläsaren (Magnus Krepper) han gör ljudböckerna ännu bättre!!

 
 
Jennie

Jennie

20 juni 2012 23:41

Man är bara människa! Man får ha sina "down" dagar. Det är tillåtet!
Hoppas du mår bättre i morgon & jag önskar er en fin midsommar!
Kram

http://www.rosornasarv.blogg.se

 
Åsa

Åsa

20 juni 2012 23:51

Hej Lisa SLE Åsa här igen. Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist. Men jag har följt er. Kan inte fatta att man är borta en vecka och föder barn och Denise ser ut och har växt jätte mycket. Hon har ju blivit stora tjejen.

Nu hade jag turen att jag fick en betydligt lättare graviditet än dig. Men förra veckan fick jag min grabb. 3veckor förtidigt. Så nu har vi äntligen gjort klart alla hjärtundersökningar så nu kan vi säga med 100% att han inte har fått AV-block. (hjärtfelet som kommer med ssa,ssb antikropparna). Så nu har vi bara undersökningarna med hans njurar då han har förstorat njurbäcken på vänster sida. Och jag kan inte fatta hur du har pallat alla undersökningar. Jag tycker det är jätte jobbigt. Speciellt då jag känner att det är mitt fel. Han måste göra allt det här för att jag är sjuk. i morgon ska vi till sjukhuset och göra en röntgen av urinrören och blåsan. Det skär i mitt mammahjärta.

Hoppas din SLE lugnar ner sig. Min har bara blivit värre sen jag födde och min läkare har går på semester nu. tur var det fick jag en Akuttid nästa vecka jag ska på.

Hoppas ni får en trevlig och lugn Midsommar nu.
Hälsningar Från västerås.

http://mrs-voorhees.blogspot.se

Lisa

21 juni 2012 06:28

Hej och GRATTIS till lillgrabben! Förstår att det känns jobigt med alla undersökningar, men det är nog på ett helt annat sätt när barnet är fullgånget. Kanske samma känslor men ändå inte. Du vill ju såklart bara mysa med din son och ha honom tätt intill dig. Det kunde inte jag göra med Denise och alla undersökningar var och är fortfarande en vardag för oss.. Äsch det lät konstigt men du kanske förstår. Jag tror att undersökningarna känns värre och mer turbulent på nåt vis för en nybliven mamma som det har gått "bra" för.
Hoppas att du får medicin och behandling mot ditt skov så du orkar! Ska du amma eller har dom avrått dig också från det?

 
Ingen bild

Linn

21 juni 2012 00:21

Varför får hon synagisen så länge? Har ni fortfarande sesong eller vill man bara vara på den säkra sidan? Min fick mellan december och mars om jag inte minns fel..

Lisa

21 juni 2012 06:24

Man vill vara säker! Säsongen pågick längre än vanligt och för fyra veckor sedan så hade dom fått in RS patienter, men det här blir sista. Denise skulle nog inte klara av en sån infektion så bra, så det är bättre att få ett extra stick

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards