★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

känner igen..

Av Lisa - 19 juni 2012 20:21

ja.. jag börjar känna igen mig själv igen! Baka, springa, promenera, städa och grejja.. Sånt som jag kanske inte funnit så stor glädje i den senaste tiden. Men nu har jag fått ny energi! Det känns riktigt skönt! Nog för att dagens löptur tog knäcken på hela min kropp och nu har jag värk ÖVERALLT.. Men så är det ju med min kropp ibland. Det vet jag ju. Måste bara komma ihåg att lyssna på den också!

Det gick jättebra hos sjukgymnasten idag! Denise gick igenom besiktningen så att säga    Det enda hon hade att anmärka på liiiitegrann var att hon gärna vrider huvet åt höger.. inte lika gärna åt vänster, så vi ska försöka locka henne så mycket som möjligt att vrida huvet åt andra hållet så att hon inte blir svagare i ena sidan eller blir sned.. Men jag behöver inte göra en massa övningar eller nåt, bara tänka lite på det och kanske flytta leksaker till hennes vänstra sida så att hon hellre tittar ditåt..

Har äntligen hittat den bästa metoden med maten nu! Denises mat alltså. Jag har ju sånt bestyr så fort vi ska nånstans eftersom hon har två olika sorter. En flytande som måste hållas kyld, och en i pulverform som egentligen inte får blandas i förväg.. Hur gör man?? Bökigt värre! Nä, jag har en liten kylväska där jag har "Infatrini" och en thermos med varmt vatten. Temperaturen blev perfekt när det varma blandades med det kalla. Så nu vet jag det! Nu slipper jag springa omkring och låna micro överallt!   

Idag har jag handlat lite nödvändigheter. Sånt som kanske inte är så kul men som kommer att behövas till flytten.. Typ stekpanna, plastbunkar, decilitermått, glas och lite sånt.. Sånt som vi behöver dubbelt av.  Lika bra att börja tänka på det så man slipper köpa allt på en gång sen. Har även sagt upp gymkortet här idag.. Det har ju inte använts så flitigt heller om jag ska vara ärlig, men när jag kommer hem till Solle så blir det andra bullar!


Nu: soffmys, film, te och sängen!

 
 
Ingen bild

Vanja

19 juni 2012 20:47

Hej!
Jag har också tänkt på att Denise bara tittar åt ena hållet. Min son var likadan och de sa samma sak till oss. Dock vägrade han att titta åt det andra hållet, vad vi än gjorde. Hans huvud blev jätte snett och vi var oroliga. Sen började han väl sitta upp och plötsligt var det sneda huvudet borta. Tror att det brukar ordna upp sig.

Lisa

20 juni 2012 05:34

Ja, hon sa att det var inget jag behövde oroa mig för men bara tänka lite extra på.. Hon vänder ju huvet ditåt också, och det är ju ett gott tecken. Nu har jag flyttat hennes mobil i sängen till andra sidan och satt upp leksakerna på skötbordet på hennes vänstra sida så att hon ska titta ditåt :)

 
Ingen bild

Kerstin

19 juni 2012 20:47

Hej!! Så skönt med syrgasen, det måste fortsätta:). Skönt att du oxå börjar känna att du är tillbaka i "gamla" gängor. Toppen med sjukgymnasten:) Snart är det full fart på henne, bra bra. Full fart här oxå, Maja kryper med blixtens hastighet och vill göra ALLT man inte får. När vi säger nej så skrattar hon bara och drar mot nya hyss.....
Hoppas ni får en lugn å skön midsommar med massa god mat å dryck.
Stormiga kramar/Kerstin.

Lisa

20 juni 2012 05:32

Ja, jag längtar nästan tills hon gör lite hyss faktiskt! Kryper iväg och sliter och drar i allt hon inte får! (det säger jag nu hihi)
Glad midsommar

 
Lina Holgersson

Lina Holgersson

19 juni 2012 21:20

Hej !
Jag är med som kandidat I Miss Universe Sweden.
Om du vill rösta på mej så skulle det betyda så oerhört mycket :)
Skriv gärna på min blogg att du röstat så jag ser att det var du :)
Försöker skriva till alla och tacka <3

Här röstar man: http://www.missuniverse-sweden.com/Miss-Universe-Rating/166/Lina_Holgersson

http://linaholgerssons.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards