★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa - 22 augusti 2011 16:30

Hej å hå! Idag har jag känt mig riktigt pigg! Så pass pigg så att jag har gått i arbets-tankar och kikat runt på jobb alternativ... Meeeen, det höll inte i sig så länge. Men man får vara glad för det lilla! Det går åt rätt håll!

Var ner på stan för att uträtta lite ärenden. Fick springa ut från apoteket precis när det blev min tur, för jag mådde såååå illa! Men till slut lyckades jag plocka ut mina mediciner! haha.

Nu har jag påbörjat projekt GÄSTRUM! Måste spackla alla fula skarvar eftersom det är tapetserat med en bård på mitten tvärs över hela rummet. SÅÅÅÅ FULT! Har spacklat en vägg nu.. Bara resten kvar då. Tur att man har all tid i världen iaf!

Av Lisa - 22 augusti 2011 10:31

      Så här blev det! Det blev en ganska bra lösning för kablarna under TVn... Inte 100 procent perfekt, men så bra som det kan bli   Egentligen ville ju perfektionisten i mig att kablarna skulle gå exakt på mitten under tvn.. Men om jag ville ha det så, så skulle jag inte kunna ha soundbaren på väggen.. Så det fick bli så här! Per och Fredrik jobbade hårt hihi! Nu ska jag bara "styla" tv bänken lite, så blir jag nog nöjd sen!
Och lampan ovanför bordet blev ju som pricken över i ! Dessutom är det dimmer, så man kan välja mellan ljust eller mys belysning! Super Duper!
Nu ska jag ta mig i kragen och göra mig i ordning och sticka ner på stan.. Ska hämta Freddes jeans och även köpa spackel!! 

Av Lisa - 21 augusti 2011 19:13

Hellooooo! Idag blev det en låååång sovmorgon för min del. Sen tog vi en liten sväng på stan! Fredde köpte nya jeans, och jag köpte en tröja och leggings (bra å ha-grejjer). 

Sen fick vi finbesök a´la La Familia från Sollefteå. Lite fika och fix här hemma! Så nu är allt på plats! Tvn och soundbaren på väggen, och kablarna fint dolda med en vit list. Har även satt upp taklampa i v-rummet.. (eller: Per fixa väl det mesta)

(Bilder kommer nån gång...)

Nu blir det Pretty Little Liars och bara slappa resten av kvällen. 

Av Lisa - 20 augusti 2011 22:58

Den här dagen vill jag gärna glömma så fort den är över! Det har varit en riktig deppdag! Först illamåendet och ont i magen och sen en massa konstiga tankar och känslor...  

Stora Slå-På-Mig-Själv-Dagen typ.. Ensam, fet och sorglig.. Ojojoj vad det är synd om mig idag.. Haha! Självömkan på hög nivå!  Hoppas på en bättre dag imorgon.. Tänkte vakna upp PIGG och GLAD och ta vara på dagen...

  

Av Lisa - 20 augusti 2011 13:51

God Dagens! Idag är en RIKTIG jävla kräk dag! Usch vad jag har mått illa idag! Men lyckades iaf ta en liiiiten sväng ner på stan. Vi köpte ÄNTLIGEN ett väggfäste. Så nu har vi klistrat fast TVn på väggen! Nu måste jag bara köpa nån kabel list, för man kan ju inte ha hundra kablar hängandes under tvn..

Ikväll blir det middag UTE!  Orkar inte slava i köket idag, så vi går nån annanstans... Om jag nu inte ska ligga å kräkas, men det får vi väl hoppas att jag inte ska!

:)

Av Lisa - 19 augusti 2011 13:48

  Köpte en tröja idag.. PÅ KAPPAHL! Hur ofta hittar man nåt där? Jaja.. Har fortfarande inte provat den. Men den blir nog bra. Stor, plufsig, ovesize.. Precis som jag!

Nu är det brödbak på G! Grahams-frallor med sesamfrön och ost på toppen!

 

Av Lisa - 19 augusti 2011 09:45

God Morning! Precis hemkommen från en minst sagt tung morgonpromenad. Men skönt att jag tog mig iväg iaf.. Har börjat äta Postafen mot illamåendet, så kroppen är tyngre och hjärnan är slöare än vanligt.. Trött trött trött!
Jag har så konstiga drömmar nu för tiden! Det är sååå skönt varje gång jag vaknar och inser att det var en dröm! Det handlar nästan alltid om förr i tiden.. Att jag är tillbaka där på nåt vis. Men i drömmen så mår jag så dåligt över vad jag gör eftersom jag är gravid, men jag kan ändå inte sluta! Huvva! Vill inte ha mer sånna drömmar! Har haft det minst

3-4 gånger i veckan ända sen jag fick reda på att jag var gravid..  Men men.. Det är ju bara drömmar!

Nu ska jag sätta på lite kaffe, hoppa in i duschen. Sen måste jag ner på Apoteket... 

Av Lisa - 18 augusti 2011 19:39

Rastlös, uttråkad och skit trött! Bra kombination? Näe!

Har vräkt i mig 5 kanelbullar idag, så ja bör inte roa mig med att äta iaf! 

Imorgon SKA jag ut på morgonprommis! Vet inte varför jag inte lyckades ta mig ut idag.. Var faktiskt inte allt för trött, men jag tappar så lätt lusten och motivationen nu för tiden, så jag får TVINGA mig själv att göra saker!

Imorgon är det dax att köpa FÄRG! Japp, nu när jag är hemmafru så kan jag ju ta allt i min egen takt. Har ju ett gästrum (kanske blivande barnrum) som behöver en liten renovering! Tänkte börja med att spackla och sen måla alla väggar vita.. Sen fundera och hitta en fin fond tapet att sätta på en vägg! Prima Prima! Det får ta den tid det tar, det är ingen brådska   


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards