★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa - 18 augusti 2011 15:15

..Lyckades får till GODA kanelbullar! Mina brukar oftast bli lite torra, men nu jälvar bredde jag på så mycket smörkräm så det rann ut över halva plåten! Och bullarna får MVG av bagaren själv.. 

 

ANNONS
Av Lisa - 18 augusti 2011 09:21

God Morgon! Eller, nja. Jag har varit vaken ett bra tag.. Började kolla på Mr Brooks igår men ja blev trött, så jag såg färdigt den i morse istället.. Fast jag hade glömt att de var så tråkigt slut på den filmen, så ja blev lite sur! haha.

Funderar och funderar och känner mig GRYMT stressad inför hur jag ska göra och hur det ska bli med allt!! Just nu så finns det ju inte på världskartan att jag skulle kunna jobba. Orkar ju knappt gå utanför dörren! Så den här veckan har jag sjukskrivit mig själv. Men sen då? Jag vet ju innerst inne att jag måste vara sjukskriven, och kommer förmodligen att få lov att vara det under hela graviditeten.. men har samtidigt väldigt svårt för att acceptera att jag bara ska gå hemma SÅ LÄNGE!! Har ju försökt få tag på min läkare i Umeå, men det var inte så lätt, och på MVC fattar dom ju ingenting! Dom ger mig tips och råd om illamående osv, men det är ju inte det som är mitt största problem! Det är ju tröttheten och värken.. Det är ju garanterat inte alls ovanligt att SLE:n blir mer aktiv när man är gravid, så jag är inte orolig över det egentligen, men det är bara lite jobbigt att få dom som inte är så insatt, att förstå! Nä, jag får nog ringa Umeå igen om jag ska få nån som kan skriva ett ordentligt sjukintyg...

Kan ju inte gå omkring arbetslös, utan inkomst som nån slags Hollywoodfru (lite fattigare kanske) och leva på min man!!

 

ANNONS
Av Lisa - 17 augusti 2011 15:37


Trevligt, trevligt!  Och ännu trevligare är det ju att man ska stå och laga mat.. blääää!! Har helt plötsligt "vänt på dygnet" eller vad man ska säga. Mår illa på eftermiddag och kväll istället för på morgonen.. Huuuuuuuvva!! 

Men snart är det över, snart snart snart.. För det har jag bestämt!! 

Av Lisa - 17 augusti 2011 10:26

Hatar att känna mig så här! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle bry mig ett skit om viktuppgång och förändringar i kroppen under graviditeten. Men det är ju precis lika jobbigt som annars!! Man kollar sig i spegeln och ser en fluffig kropp med en svullen mage, och man får lite avsmak. Vill helst bara gömma mig!

Jag är ju inte så långt på väg än.. Så folk som inte känner mig kan ju absolut inte se att jag är gravid, men magen putar ut, det kan jag lova!! På morgonen är den som vanligt, men framåt kvällen så är den som en stor ballong! JÄTTE svullen! Och att försöka dra in den, det kan man ju bara drömma om! Får väl hoppas på att det känns bättre när det ser ut som en gravid-mage och inte som en tjockis mage proppfull med kanel bullar!!

Av Lisa - 17 augusti 2011 06:23

En del dagar kan jag inte somna om efter Fredde åkt.. 

Idag är en sån dag. Så jag satte på lite kaffe och gjorde mig ett par äggmackor och förflyttade mig till soffan!

   Vädret ser iaf bättre ut idag och jag känner mig hyfsat pigg. Så det finns inga ursäkter till att inte ta en morgonpromenad! Sedan har jag en massa ärenden som ska uträttas.. Vårdcentral, Försäkringskassa, Affärer osv.. Får väl se hur mycket man orkar innan man smäller av   

Av Lisa - 16 augusti 2011 23:37

Regnet smattrar mot fönstret och ute låter det ungefär som om nån står och duschar. Det blir väl översvämmning här också ska ni se!

Gick och la mig med Fredrik och gjorde ett tappert försöka att sova.. Meeeen som ni märker så funkade det ganska dåligt. Såg istället Maria Wern "Svart Fjäril". Jag gillar dom filmerna. Alla är sevärda! Såg även en annan bra rulle idag: Blitz med Jason Statham! Sevärd den också!  

   Nä, nu ska ja ta mig en nattmacka och sen göra ett nytt sov-försök.. 

Kan förresten erkänna att jag gått upp 4kg redan! haha. En blandning av mycket mat, att jag slutat röka, slutat träna och så graviditeten då såklart... Hur ska detta sluta?

Av Lisa - 16 augusti 2011 13:21

God Dagens på er! Nu tänkte jag droppa en bomb   

Egentligen är det lite väl tidigt.. Hade tänkt vänta iaf två veckor till.. Men va fasen. Allt kan hända.. När som helst.. Det kan gå åt pipsvängen, men det kan också gå hur bra som helst!

I mars blir det tillökning i Familjen Decker, om allt går som det ska. Det känns både roligt, otroligt nervöst, skrämmande och spännande.. Självklart så tampas jag med en STOR oro med tanke på min sjukdom.. Jag tillhör ju "högrisk-gruppen", och missfallsrisken beräknas vara högre hos SLE patienter än hos andra. Men jag håller tummar och tår och hoppas på det bästa!! Har ju faktiskt kommit en liten bit på väg iaf.. V 11

Har ju fått ändra en del i min medicinering, så nu tar jag sprutor i magen varje dag istället för att äta Waran.. Ganska jobbigt, men måste man så måste man..  Blodvärdet är dåligt, så jag är SJUKT trött mest hela tiden. Spyr-Äter-Sover-Skäller på Fredrik-Äter-Sover... Ja, så ser mina dagar ut just nu ungefär! Haha. Nån  som känner igen sig?

Nu kanske ni förstår varför jag inte bloggat så mkt? 

Har liksom inte haft så mycket annat på hjärtat än hur jag mår och mina tankar kring allt det här, men jag har inte riktigt känt mig redo att berätta.. Men va fan.. Nu vet ni!

Wish Me Luck!   

...

Av Lisa - 14 augusti 2011 14:19

Hej på er! Dålig uppdatering och en grymt tråkig blogg den senaste tiden.. Meeeeen, jag ska nog tala om varför, så fort lusten och inspirationen kommit tillbaka...     Bara vänta ett tag till så...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se