★ 399 gram ★

Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Lisa - 28 augusti 2011 17:29

Svettig och vitprickig! Japp, så ser jag ut för tillfället efter att ha gått ett varv med rollern i gästrummet.. Å fyyyy fasen va jag ångrar att jag köpte färgen på Rusta!! Det blir fan inte bra alltså! Nästan så att jag funderar på at köpa nån annan färg imorgon så man får ett hyfsat resultat iaf.. Annars kommer jag ju få slita ihjäl mig innan jag är klar!

Har väl varit ganska aktiv idag trots att det är Söndag och värsta tråkvädret!

   Bland annat DETTA har jag hunnit med! Bakade lite bullar, men bullformarna tog slut, så det blev en Butterkaka och ett par bullpåsar! Sen har jag även tvättat, städat badrummet, promenerat (och målat då såklart)

Nu är jag fikasugen! Absolut inte sugen på bullar.. Däremot är jag sugen på MACKOR!! Det är det enda jag är sugen på  nu för tiden! MACKOR MACKOR MACKOR!! Jaja, det får väl vara så ett tag då.. Kanske får några andra cravings senare, vem vet   

Av Lisa - 28 augusti 2011 09:22

Good Morning! Eller god och god.. Känner mig inte alls särskilt pigg! Värken hänger kvar och det här får nog bli en dag i lugnets tecken!

Är så öm på magen av sprutorna jag måse ta varje dag, så det gör till och med ont av byxlinningen när jag har leggings, så nu har Fredrik fått hjälpa mig i helgen och sticka mig i röven istället! Fast där gör det typ dubbelt så ont, men magen måste ju få vila lite! Ska ju ändå hålla på med det här i 6 månader till, om det går enligt planerna! 

Imorgon går jag förresten in i v13 så nu ska väl den största missfallsrisken vara över sägs det.. Men jag kommer nog att fortsätta vara orolig ett tag till..  Det ligger liksom i min natur att ALLTID vara orolig för ALLT,  ha katastrof tankar och förvänta mig det värsta. Det är väl nån slags försvars mekanism för att man inte ska bli besviken så ofta antar jag... Jaja.. Nog om det. 

Nu ska jag dricka KAFFE!!!

   Jag och Gamm-Marwin igår!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards