★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa - 5 augusti 2011 14:22

Tror hela världen ska till sollefteå idag.. Fullt med dreads, ölburkar och töjda örsnibbar på väg till Urkult.. De är nog bara jag på hela bussen som är på väg för att JOBBA!!

ANNONS
Av Lisa - 5 augusti 2011 11:50

God Morgon på er! Lyckades sova till tio iaf... Hade väl hoppats på några timmar till, eftersom jag ska jobba inatt, men jag kanske kan sova på bussen sen..

Har grymt ont i magen idag, så jag har NOLL lust att sätta mig på bussen kan jag lova, men vad har jag för val?


Bye Bye Ö-vik! Vi ses på Onsdag!

ANNONS
Av Lisa - 4 augusti 2011 10:37

  Den här frippan måste ju vara ett bevis på att jag sovit gott inatt! haha

Av Lisa - 3 augusti 2011 10:01

God Morning! Är så jäkla trött idag, så jag tror jag ska ligga på soffan hela dagen! Och min axel har börjat spöka igen och det hugger till när jag andas.. Det slutar säkert med att jag måste gå till naprapaten en gång till... OH NO!

Alltså jag har täkt på en sak.. Vad är det som gör att man inte tål vissa människor? Är det bara jag som är så? Jag kan störa mig på en männniska fast egentligen vet jag inte varför.  Blotta åsynen kan få mig att bygga upp en irritation i kroppen.. Ibland kan det vara en människa jag träffar för första gången.. En människa jag inte vet ett skit om, jag bara stör mig på honom/henne.. Det bara är så. Vissa människor klarar man inte av!  

Jag brukar försöka att inte tänka på det. Låssas inför mig själv att jag INTE stör mig (eftersom jag inte ens vet vad jag stör mig på).. Ibland funkar det, men ibland går det inte alls.

Snacka om slöseri med energi.. Det finns väl annat som är trevligare att göra än att gå omkring och irritera sig på andra!

 

Av Lisa - 2 augusti 2011 17:29

Tjeeena! Precis slängt i mig lite mat efter 1.5 timme på Vård Centralen.. Trodde att jag skulle dö där ett tag innan dom släppte iväg mig!

Lagade värsta goda kyckling grytan.. Med bacon och spenat och massa mums! Men när jag väl var klar med den så var jag inte alls sugen längre, så jag åt bara spagetti och ett ägg. Haha! Va knäpp man är!

Fredde jobbar över... Och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på..... Pilla naveln och kolla på några avsnitt av "Pretty Little Liars" kanske...

Av Lisa - 2 augusti 2011 10:06

  Snyggve på morgonprommis! Haha.. Den bjuder jag på! Sitter här och njuter av en kopp kaffe och en superduper god macka efter en härlig morgonprommis...

Nu har jag bara tre nätter kvar på mitt sommar-vik i Sollefteå.. Sen är jag arbetslös! Eller, ja.. Det har jag ju egentligen varit hela tiden, men nu måste jag hitta ett nytt ställe att få in en fot på... Egentligen skulle jag vilja byta arbete helt och hållet. Tänk att ha ett jobb som man längtar till, ett jobb som man verkligen  brinner för. Det vore ju drömmen.. Men vad brinner jag för??? Det är ju den stora frågan... På ett sätt så tror jag att jag skulla passa jävligt bra som sjukvårdspersonal.. Typ sjuksköterska eller nåt.. För jag vet ju verkligen hur det känns att vara patient, och hur man vill bli behandlad.. Men jag tror inte att jag skulle orka med den stressen och arbetstempot med min sjukdom... Tyvärr... Nä, jag får fundera vidare på det här.. Börjar känna mig lite gammal, men va fan. En del pluggar ju och utbildar sig när dom är narmare 50 år så det är nog aldrig för sent för en ny karriär!

Nu ska jag göra mig i ordning.. Har ett par ärenden att uträtta, och sen ska jag på vård centralen på eftermiddan..   

Av Lisa - 1 augusti 2011 14:29

Idag är en sån där dag.. Då man skulle ha legat kvar i sängen! Ni vet, en sån där dag då allt bara blir fel! Håret och kläderna behöver vi ju inte ens nämna, för det är ju standard felet nu för tiden... Sen att man tappar allt man håller i, sölar med allt man ska äta och att folk nere på stan är stora feta idioter som bara är ivägen och glor som om dom aldrig sett en människa förut.. Sånt får man väl stå ut med antar jag..

Jag blev så jäkla arg så jag skrek rakt ut, när jag kom hem från affären och ena påsen tippade ut på golvet, och jag upptäckte att mjölkpaketet jag köpte läckt ut i hela påsen, så allting luktar surmjölk!

Jag är ett monster   


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se