★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2011

Av Lisa - 10 maj 2011 12:42

Liiiite seg idag? mhm... Det blev lite vin igår... Även lite Bacardi.. Och det känns idag kan jag lova. Är fan inte van att dricka längre. Så nu kan jag väl nästan säga att jag fått i mig lite socker eller? Jaja, har ju inte ätit godis iaf. Men Alkohol=Socker, så FY SKÄMS! Men det var det värt. Ett 2 manna-party blev det, och vi hade väldigt trevligt. Like Old times.. Old Time Rock´n Roll  

Lite så här såg det ut...

     

Ja... ni hajjar va? 

Men jag trotsade min huvudvärk, min torra mun och min skvalpande mage och stack iväg på en löprunda i morse. Hur strongt gjort är det då på en skala? 

Nu gruvar jag inför läkarbesöket.. Om två timmar ska ja va där. Bläää..  Vi får se vad domen blir.. Det är ögonen som ska kollas upp den här gången..   

Av Lisa - 9 maj 2011 21:42

 

Så här ser tydligen fis lisa ut när hon busar med ett barn. Scary. Är nog inte en lämplig barnvakt/mamma haha

Av Lisa - 9 maj 2011 17:57

HÄRLIG DAG! Det är sånna här dagar som jag önskade att jag inte hade SLE, och att jag kunde sitta ute i solen utan att bry mig! Men men.. Man får vara ute i små stunder, smörja sig noga och vara allmänt försiktig.. TRÅÅÅÅKIGT!

Känner mig nöjd med dagen iaf! Skönt att ha ringt alla samtal och fixat det mesta iaf! Nu måste jag bara tänka om, när det gäller tapetseringen i nya lyan eftersom hyresvärden tyckte att det nog var bättre att ta in en riktig målare istället... Sååå nu blir det till att välja EN tapet, och sen återstår att se vem som ska räkna ut hur mycket det kommer att gå åt! SPÄNNANDE! 

Tänk att det bara är några veckor kvar nu!!!!! Helt sjukt ju! Tiden bara flyger iväg!

Nu ska ja snart ta cykeln upp till Andreea.. Snacka lite skit på balkongen och umgås lite..

 

Av Lisa - 9 maj 2011 10:53

GOD MORGON! Vaknar upp prick 08.00 och känner mig totalt utvilad och redo för en ny dag! Slänger direkt på mig träningskläderna och stoppar i mig lite "gröt" och sticker iväg till gymmet för ett AXEL-pass! Härligt att ha det avklarat på morgonen, då kan jag ägna dagen åt en massa nödvändigheter sen!

Nu har jag suttit i telefonen i ca en timme! Fixat nytt el- abonnemang, anmält bredbandsflytt, pratat med FK, snackat med nya hyresvärden.. Har bara ETT samtal kvar nu, men dom öppnar inte förrän 11.10 så de e bara å vänta!

Sen blir det fönster putsning och mera packning!!

Av Lisa - 8 maj 2011 18:40

Helgen har faktiskt inte alls varit särskilt speedad... Fredde har haft super ont i ryggen och mest legat raklång på soffan eller golvet.. Jag har grejjat i köket, sprungit i mina nya sköna löpar skor, matat honom med värktabletter och hängt lite nere hos mammzen och ätit en massa onyttigt! MEN! Inget socker för min del! Min första sockerfria helg på evigheter, och det känns fantastiskt! Har faktiskt nästan inget sötsug alls heller, så det här kommer att gå galant. Det finns så mkt annat gott att smaska på!

Har packat och grejjat och köket ser ut som ett h-vete. Idag har jag fixat med adressändringen så att den är klar, och imorgon blir det till att börja ringa elbolag, telefonbolag. f-kassan och alla andra som behöver bli informerad om flytten!

It can only get better! Ser fram emot att börja om på nytt, i en ny stad, med nya möjligheter.. Ingen vet vem man är och vad man har gjort, och alla nya människor får bilda sig en egen uppfattning! Sweet!




Av Lisa - 8 maj 2011 09:55


Kanske den skummaste filmen jag sett på länge! Gud vilken tur att vi inte såg den på Bio!

 

..

Av Lisa - 7 maj 2011 05:53

Nobody can go back and start a new beginning, 
 
 but anyone can start today and make a new


ending...



  .

Av Lisa - 5 maj 2011 21:50

Har jobbat i FEL SKOR idag,, och det känns! Åååå mina fötter och mina ben är så ömma!! Tur att jag bara ska gå och lägga mig och sova dom närmsta timmarna, nåt annat hade inte funkat!

Imorgon!!!! Imorgon är det Fredag, men inte vilken Fredag som helst. Det är min första sockerfria fredag! Men det betyder inte att jag inte tänker unna mig nåt gott! Det kommer bli bröd, pasta och allt annat som jag inte brukar unna mig! Tänkte ta ett litet Bröst/Triceps pass på morgonen, och kanske en promenad efteråt, om kroppen vill... Sen ska jag träffa Andreea en sväng, sen är det bara att invänta gubben och försöka svänga ihop nån god middag.. 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards