★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2011

Av Lisa - 28 maj 2011 12:54

Tog en rejäl sovmorgon idag! Halv elva stapplade jag upp ur sängen och efter ett par koppar kaffe så styrde vi kosan ner mot gymmet!

Baksida axlar och en halvtimme på Crosstrainern fick det bli för min del.. Så nu sitter jag här och är blöt i svett och jätte äcklig!

Får väl se om det blir en sväng på stan sen.. Måste ju kolla in lite raggarbilar, men ja tror vi väntar till lite senare ikväll faktiskt, det är mysigare då :)

För övrigt så ser jag lite skum ut idag.. Vaknade med rejält svullna ögon och det vill liksom inte försvinna.. Har påsar både ovanför och under ögonen och jag ser jätte trött ut. Hoppas på att det går över efter en dusch, men jag har väl inga större förhoppningar... 

Av Lisa - 27 maj 2011 17:40

Självklart SOCKERFRITT!! Har komponerat ihop ett experiment recept på Frosting UTAN florsocker.. Och jag LYCKADES!

För att se receptet på frostingen, klicka på länken!

LisaDex-Matklubben 

 

Av Lisa - 27 maj 2011 13:15

Jag har tänkt på en sak.. 

Många stora människor klär sig i stora, baggy kläder i tron om att dom döljer sin kropp.. I själva verket ser dom bara ännu större ut!

Medans andra, som kanske är helt normalviktiga klämmer in sig i en jacka och ett par jeans som är 2 storlekar för små och är stolt över att kunna ha små storlekar! Det dom inte vet är att dom trånga kläderna får dem att se större ut, ungefär som att man gått upp i vikt men inte haft råd att köpa nya kläder!


Då kan man ju undra: HUR FAN SER JAG UT DÅ?? Jag kanske också är en "sån", fast jag inte tror det själv!

Ibland har jag stora, pösiga kläder, och ibland har jag tighta kläder.. Oh oh... Vem är jag då? Egentligen vet man ju inte hur man ser ut när man kommer där och går på gatan! Och tur är väl det!

Av Lisa - 27 maj 2011 08:28

Fick ett tips igår.. Jag VILL ju egentligen sluta röka. Det vill väl alla? Ingen vill väl gå omkring och lukta askkopp och förstöra sina lungor? Näe! Men man har inte riktigt den där hundra procentiga motivationen ändå...  Då fick jag tips om en bok

Ja vet inte riktigt vad det är för mirakelbok... Men hon som tipsade om den hade nu varit rökfri i 3,5 år efter att ha läst den... Kan va värt att prova!!!

Nu ska jag dricka kaffe! Gå iväg och träna, och sen äta min gottigott fredags frukost! (Icas valnöts-frallor och havregröt)


Av Lisa - 26 maj 2011 15:17

På med brillorna och iväg till joppet!

 
Av Lisa - 26 maj 2011 11:33

Hade ju bestämt mig för en vilovecka från Gymmet! Men idag kliade det i fingrarna, så jag sprang ner och körde igenom axlar, triceps och mage! Härligt! Det kommer ju inte att bli någon cardio idag mer än promenaden till jobbet sen, så det passade ganska bra! Träning ska vara KUL! Inte ett MÅSTE! Har lite svårt med balansen där, men jag varierar min träning mycket, och jag kör det jag tycker är kul och vilar när jag har värk eller känner mig för trött! 

Nu: En dusch och på med ansiktet!

Av Lisa - 25 maj 2011 20:21

Idag har jag.... Struntat i att ta min damp medicin.. Bara för att.. Jaa, bara för att kolla hur det känns. Känner inte så jätte stor skillnad faktiskt, men då har jag inte haft en massa saker jag måste fokusera på idag heller... Det kan ju även vara svårt att själv märka alla små grejjer som blir annorlunda.. Man kanske måste vara utan i flera dagar/veckor innan man börjar märka av några negativa eller posotiva effekter...

Har ju fått för mig att min panik ångest beror på Ritalinet.. Men ärligt talat så minns jag inte längre om jag hade sånna attacker INNAN jag började med dom eller inte.. Svårt att minnas. Och dessutom så går det ju i vågor, så det kanske beror på nåt helt annat.. Men... Bara som ett litet experiment: Resten av veckan UTAN medicin! Och imorgon ska jag jobba.. Då får jag se om det blir problem med att organisera mig själv och mina arbetsuppgifter.. Det ska bli VÄLDIGT intressant!

Av Lisa - 25 maj 2011 19:01

   

Sådär ja.. Då har man bättrat på slingorna lite, och snaggat sidorna! Resten får växa vidare så jag får lite längd på håret!

Imorse cyklade jag 9.1 km.. och nu har jag precis sprungit 5.7 km.. Alltså: Mina ben har tagit mig nästan 1.5 mil idag! Inte illa för en skröppling SLE sjukling med ledbesvär!!! Jiiihaa! Får passa på medans man kan, för man vet aldrig när man blir sjuk igen! ALDRIG om jag får bestämma!!!!

Nu: En dusch (för andra gången idag)  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards