★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2011

Av Lisa - 21 maj 2011 15:52

Tjenixen! Här har vi haft fullt upp mest hela dagen. Först gymmet såklart och sen har jag grejjat och donat inför kvällen. Fixat en stor sallad, gjort Baileys-pannacotta och fixat i ordning ute på baksidan..

Nu har vi tagit en lite siesta här i soffan och en massa svarta oroväckande moln börjar dyka upp på himmelen.. Oh no! Nu har det varit fint hela dagen så det vore väl själva faaan om det skulle börja regna bara för att vi ska grilla om några timmar!!!

Håller tummarna och ber till Morfar Sol!! Haha.


Av Lisa - 20 maj 2011 20:21

* GYMMET = axlar/armar/mage

* En sväng på stan, med F

* Handlat en massa mat och tjofs tills imorgon!

* Slavat och experimenterat i köket

* Solat på ballen!

* Gått en halvmil

* Sett 3 avsnitt av "The Cape"

* Planerat flytten 13 gånger i huvet!

* Skrubbat utemöbler!


Ja, så intressant har min dag varit   

Av Lisa - 19 maj 2011 15:00

Helt okej tidsfördriv!

 
Av Lisa - 19 maj 2011 11:02

Ja de blev inte mycket till löptur idag inte.. Men det blev en runda på 4,5km iaf, men jag fick promenera istället för jag har sååååååå ont i foten. Ett tag gjorde det så ont så ögonen började tåras.. AJ AJ! Det strålar ända upp i benet, Så nu blir det vila tills det blir bättre, för det här går ju inte!

Äh, nu blir det en dusch, lite mera kaffe, och sen kommer Fredrik hem!!!!

Av Lisa - 18 maj 2011 18:39

Trött Trött! Fortfarande tröttmössa! Men jag tog mig i kragen och gick ner på gymmet och körde mitt planerade pass ändå! Oftast brukar jag få mer energi efter jag tränat, men inte idag inte, så nu sitter jag här som en degklump i soffan och väntar på bättre tider!

Imorgon kommer min älskade gubbe hem! Skönt att få en lång helg tillsammans, UTAN arbete! Bara umgås och planera framtiden, och ha en liten grillkväll på Lördag. HOPPAS att det inte regnar, för då blir det ju lite tråkigt, men vi får se! 

Är fortfarande osäker på hur det ligger till med alkoholen och provtagningen, men mitt sunda förnuft säger mig att ett par glas vin inte spelar nån roll, men om man skulle vara ute och SUPA, då går det åt skogen!

Av Lisa - 18 maj 2011 14:31

Trött tröött tröööött! Det är vad jag är idag! Sov tio timmar inatt.. Kanske blev för mycke sömn?! Tänkte gå och träna imorse och drog på mig träningskläderna, men helt plötsligt sjönk humöret i botten och jag tappade lusten, så jag sket i det. Får köra ett pass ikväll istället!

Däremot så har jag shoppat! Tog en liten sväng på stan och hittade ett par jeans shorts och ett linne.. Så nu känner jag mig gladare!

   

Av Lisa - 17 maj 2011 22:07

Imorgon är jag LEDIG! Tänkte börja dagen med gym och promenad, så man har det avklarat. Sen ska jag ta en liten runda på stan.. Vill köpa nånting.. Haha.. Nånting fint! GE MIG NÅT FINT! Vi få se va de blir!

Har haft en trevlig arbetskväll och tiden bara sprang iväg sen var det dax att gå hem! Sååå skönt! Äh, nu ska ja dra en fika och sen blir det sängen.. Så rolig var jag idag!

Av Lisa - 17 maj 2011 09:50

Är jag galen eller? Ja lite kanske.. Kliver upp klockan sju och ger mig ut på en löptur på 6,6 km... Får väl se vad min kropp kommer tycka om det ikväll, när jag jobbat klart... Men just nu känns det KANON! Mår så bra efter en löptur, och känner mig alltid frisk, sprallig och superglad! En perfekt träningsform just nu!

Nä, på med ansiktet nu och sen iväg till affären!

Ha en bra dag!

 

Så här kan man se ut när man är nyvaken haha  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards