★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2009

Av Lisa - 11 april 2009 14:14

Ååå va less jag är! Det är jättefint väder ute, så ja får panik när ja sitter här inne! Men när man väl kommer ut så blåser det och är kallt.. och lilla valpen vill inte alls vara med.

Ja vill hitta på nånting, men ja vet fasen inte va man ska göra!  Man tar sig ju ingenstans...och man känner inte så mycke folk längre. Och dom man känner ligger väl hemma å är bakis eller är på nån familjemiddag..

Ja kan verkligen få panik när det blir så här. Så fort himlen är blå och jag sitter inne i min lägenhet så känner ja bara ERROR ERROR!

Har ju ingen balkong heller så man kan inte bara öppna och sätta sig och mojsa lite bara. Nä då måste man gå ända ner till kraftverket typ.. och där är det alltid en massa pensionärer som bänkat sig redan så fort solen tittar fram, så vill man ha en plats där så får man slåss om den.


Jaja.. Nu ha ja klagat lite iaf.  Har gjort en köttfärsgratäng med västerbottens ost som ja ska hugga in på nu..  Sen måste ja nog gå ut igen. -Mitt hem - Ett fängelse-   Det är inte meningen att det ska kännas så ju!

Ska börja söka ny lägenhet på allvar nu. Det är inte bra när man vantrivs hemma!


Puss på er.             TA FÖR DIG, SOLEN SKINER IDAG

Av Lisa - 10 april 2009 23:00

Dagen gick så jäkla fort så ja hann inte riktigt med...

Ha iaf varit och kollat på Andreea o Shindars nya lägenhet.. Varit ute i solen lite med Mini... Sen ha Fredriks chef o hans tjej varit här o druckit kaffe.. Ja tror nog dom kommer köpa en liten valp dom också!

Nu är lillebror och Emma här och hälsar på. Per den galningen körde fyrhjuling från Sundsvall till Sollefteå haha.. DÅRE!!!


Men nu är det film och godis som gäller... Kanske skiftar över till TV-spel sen :)  Inge supande för min del iaf.. Blir så jäkla dålig så ja pallar fan inte!

Men det är skönt å va hemma å ta de lugnt också. Man är ju inte 18 längre, så de är väl bara å vänja sig vid tanken på att livets lugna dagar är här!!  HEMSKA TANKE! hehe..


Glad Påsk allihopa!  Ja tror ja skippar blåkulla i år. Min kvast hade fått en kabelhärva så ja fick inte igång den!!

Av Lisa - 10 april 2009 10:25

Har nog inte fått sova många timmar alls i natt.. Mini var inte alls lika nöjd med att ligga i buren som hon var igår natt. Hon pep och hon gnällde. Ja släppte ut henne.. Gick ut så hon fick pinka..osv.. Har hållit på så hela natten. Upp och ner för trappen..

Men nu sover hon minsann.. Typiskt


Känner mig allmänt krasslig idag. Ont i halsen och int i skallen. Och så har jag fått mitt sk "fulöga".. Ibland sväller ett öga upp så jag ser ut som ett monster. Det är nån slags inflammation i regnbågshinnan eller nåt sånt.

Men det ser rent ut sagt för jävligt ut!! Man vill inte visa sig ute i onödan!


Nä nu ska ja sätta på lite kaffe.. Kanske man vaknar till liv efter en kopp.

Av Lisa - 9 april 2009 22:30

Har varit så trött hela dan så det är helt otroligt!!

Skulle se på nån film, men lyckades somna ifrån på mitten nånstans. Nu kollar vi på Australia, fast utan text.. Alltså man kan ju engelska, men ibland missar man en del ganska väsentliga saker och så fattar man ingenting.. och lång som fan är den.. Typ 3 timmar!!!


Vet inte om ja våga berätta vad som hände på vägen hem från mamma.... jo va fan. Halvvägs hem så blåste huvet upp.. PANG.. rakt på vindrutan, så den sprack! Snacka om höjden av otur!!!   Kanske va nån som ville sända en liten "påminnelse"......


Har ingeting planerat i påsk.. inte ens en påskmiddag, inte en fest eller nånting. Ganska skönt, men lite tråkigt också på sätt och vis. Men va fan är det att fira egentligen?


Jaja.. nu ska ja se om det finns nån fler film att slockna till ;P  see ya










Av Lisa - 9 april 2009 16:31

Sitter hos mamma nu och har nyss ätit lunch/middag.. Vi har rakat Mini lite grann och det tyckte hon inte alls om, så det får bli mycke träning med maskinen tro ja..

Hon spydde ner mig 2 gånger på vägen hit!! blääää


Ha lite skrivtorka känner jag, men ja få väl skriva mer sen när ja har något intressant att förtälja..

Av Lisa - 9 april 2009 11:35

Fan va ja sovit gott i natt alltså! Fast ja va lite orolig att Mini skulle pipa och gnälla, men ja lät henne somna i sängen och sen låste ja in henne i buren! Där låg hon hela natten utan ett ljud.

Hon verka va jävligt lättlärd iaf och det är ju tur!

Höres mer senare!

Av Lisa - 8 april 2009 19:46

Har provat att gå ut en sväng med Mini.. ååå va hon frös! Ändå hade ja klätt på henne med en avklippt benvärmare.. skitsöt va hon.

Men de sluta med att hon fick åka innanför min jacka till videoteket och hem igen.

Men hon är ingen fegis iaf. Dom flesta valparna brukar ju va superrädd för att gå in i ett trapphus första gången, men ja behövde bara gå före och locka lite på henne så smög hon in..

Hon lyssnar redan på namnet, så det får nog kvarstå.. Det är ganska gulligt ändå.


Ja e sååå trött nu. Ja och Linn o Fredrik beställde a´la carte och vräkte i oss för ett litet tag sen. Åt en Biffoscar (utan strips såklart) De va gott.. Minns inte när ja åt det senast faktiskt.


Ja nu ska ja bara försöka lista ut hur fasen ja ska få Mini rumsren så fort som möjligt.. Ja bor ju längst upp!!!!!!! Men ja får helt enkelt flytta tidningarna närmre och närmre ytterdörren.. så att hon rör sig ditåt då hon är nödig..  Då hinner jag ju se det och kanske hinner springa ner med henne så hon får göra ifrån sig ute istället..


Nä nu ska ja spela lite Wii.. Har inget bättre för mig ändå så.

Seeeeeeee Ya

Av Lisa - 8 april 2009 16:31

Alltså om om ni kunde se den bedårande varelse som sitter vid mina fötter just nu!! Ni skulle va lika stört förälskade som jag!!

Har köpt världens minsta och världens sötaste valp!!!

Hon e så jäkla sööööt!! Man bara måste hålla henne i famnen hela tiden så hon inte ska frysa!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards