★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2009

Av Lisa - 28 april 2009 09:02

Fick lov att åka in på akuten i natt. Hade o har så jävla ont i bröstet! Och det enda ja får mot smärtan är alvedon! Helt sjukt! Ska snart in på lungröntgen iaf och se om det är ngt med lungorna. Alla prover var tydligen ok, så man undrar ju vad felet är? Ja vill fan inte missa umeå resan imorn! Måste be dom ringa dit o tala om läget och höra om ja ska komma ändå.. Är bara så jävla Less på allt nu. Man är så jävla sjuk men dom hittar inte felet. Ja ja. Skriver väl lite mer under dagen, för ja lär väl ligga här och ha super tråkigt ett bra tag sen :(

ANNONS
Av Lisa - 27 april 2009 20:16

Kom just hem från farmor och farfar. Gick upp en sväng och fika lite och dom ville visa nån videofim som dom grävt fram.

Det var på mig och syrran 10 och 11 år gamla.. Vi hade lånat filmkameran och vi sjöng och hade TV program, reklam och allt möjligt. Jag höll fan på å skratta ihjäl mig!!

Men va roligt man hade! Ja minns hur vi höll på, och man var seriös också.. Blodigt allvar till en början, som sedan övergick i nåt helt galet stoj med gap och skrik och flams.


Nu är jag bara helt slut och trött. Skulle lätt kunna lägga mig ner och dööööö! Men de ska ja inte göra. Ska hem till Linn sen vid tio tiden och kolla på hennes nya lägenhet. Spännande!

Men efter det så blir det sängen!!!!


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ANNONS
Av Lisa - 27 april 2009 16:51

Det kommer nog bli en riktig grillsommar det här. Vi drog en grillning nere vid älven nyss med Jimmy och My och hundarna. Så nu kan man sitta inne i lägenheten nån timme med gott samvete.


Ja de va väl allt.. Fattar inte varför ja sätter ig och skriver när ja inte har nåt att skriva om...hmmAv Lisa - 27 april 2009 13:42

Hade skrivit ett lååååångt blogg inlägg och när ja skulle spara det så stod det ERROR!! Fan fan fan..

Men för att gra en lång historia kortare:


Har varit och storhandlat!Seriös storandling med förskriven shoppinglista.. De gick väl på en tusig, men ja tro vi sparar in mycket i längden genom att göra så..  Annars går man ju på Trollet o handlar för en 3 hundring nästan varje dag..


Men nu orka ja inte skriva nå mer, blev så jäkla less när allt försvann :(


XoXo

Av Lisa - 27 april 2009 10:50

Idag känner jag mig hängig och slutkörd. Bra att det är dåligt väder, då kan man sitta inne och ruttna med gott samvete.


Börjar bli nervös för Umeå resan nu.. Det är ju inte en helt smårtfri behandlig och dessutom är det lite psykiskt påfrestande också..

Vi ska vara där 8.45 så vi kommer va tvungen att åka typ vid fem eller nåt.. suck.  Men men. Nu för tiden e ja ju alltid vaken den tiden, så det ska nog inte bli några problem.


Det hände nåt hemskt här i stan igår natt. Det var en kvinna som brann inne i sin lägenhet. Tänk så fruktansvärt.

Det  var en gammal arbetskamrat till mig så det känns väldigt olustigt när man tänker på det. Vilken hemsk död.

Iofs säger dom att hon inte var nykter och sov djupot, så jag hoppas att hon inte hann känna nån smärta iaf..   Men jag tänker på hennes stackars barn och hennes man. Fyyy så hemskt.


Nä nu ska ja kolla om ja fått in nå pengar och sätta mig och betala alla miljoner räkningar ja har den här månaden.

Ja brukar oftast bara ha ett partre stycken, men den här månaden toppar statistiken!!!  suck pust och stön


Ha en bra dag!


Av Lisa - 26 april 2009 16:37

Av Lisa - 26 april 2009 16:27

Ja nu har vi varit och städat ur Pers lägenhet.. Slängt ut möblerna och skurat, putsat fönster osv... Hyresvärden skulle ha visning på Månag, så de var ju bara att hugga in! Men nu e de klart så nu är det bekymret ur världen för han iaf..


De blir bara värre o värre det onda i bröstet. Nu gör de tom ont när jag lyfter armen, och när jag går.. Huvva huvva. Vill bara att det ska fösvinna för ja orkar inte med nån allvarlig inflammation just nu, så jag ignorerar så gott det går!


Nu har ja massvis med tvätt som ska vikas... suck.. Det vore ju ingen match om man hade garderober så det räckte till. Men ja har ju fan i mig kläder överallt i sovalkoven, två fulla garderober och ett överfullt förråd. Måste snart göra en STOR rensning och verkligen slänga bort allt ja inte använder. Men kan inte hålla på å spara "kan va bra å ha" grejjer hela tiden. Särskilt inte när man bor så här litet.. Det går bara inte!!!


Nä nu ska ja vila mig lite.. sen blir det ett bad och sen får ja väll sätta igång å para ihop strumpor :P

Puss o Kram

Av Lisa - 26 april 2009 07:43

Gomorron alla morgontrötta och alla bakfulla tokskallar ;)


Själv e ja pigg som en nötskrika! Vaknade runt fem och släppte ut alla hundar, sen kunde ja bara sova en liten stund till, så nu e ja uppstigen och alla hundar är rastade igen och kaffepannan står och puttrar på spisen.

Måste va nå fel på mig för inte faan bruka ja kliva upp den här tiden frivilligt!

Men det är skönt. Dagarna blir längre, man hinner utnyttja soltimmarna mer om man vill det. Och man går automatiskt och lägger sig i tid..

Funderar på att ta en liten promenad, men ja vet inte.. Vill ju inte överdriva bara för att ja e morgonpigg :P


Nu kokar kaffet så nu måste ja springa!

Ha en underbar dag alla vänner och ovänner! Puss


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se