★ 399 gram ★

Alla inlägg den 25 april 2009

Av Lisa - 25 april 2009 22:21

Börjar verkligen bli datanörd jag! Helt beroende av att sitta å kika och kolla och blogga och fixa och trixa med bilder och färger och allt möjligt.

Tycker att det är ganska kul, men ibland kan ja inte slita mig fast ja egentligen har viktigare saker att göra...

Jaja.. Typiskt beroende personlighet va? Man kan inte ha balans på nånting över huvud taget. Det är verkligen så..

Kan inte äta en godis.. De ska fan va HELA SKÅLEN! Osv osv.. 


Funderar på att krypa ner i bingen snart för ja är aaaas trött! Ont i skallen av all sol och så den där jäkla smärtan i revbenen på ena sidan som ja haft så länge.. Det vill lixom inte gå över. Kan knappt skratta eller hosta eller nysa. Och man vill absolut inte bli andfådd..= DÖDEN!!

Jaja.. Färdigklagat var det för idag. Nu få man väl sitta och kika runt lite på Facebook eller nåt en stund innan man hoppar i soffan eller sängen.


Sov Gott alla mina vänner och ovänner! ;)

Av Lisa - 25 april 2009 20:01

Å vilken härlig dag vi har haft idag! Har nog varit ute hela dan.

Ja har krattat och slängt en massa rat som mamma hade på gården. Vi har eldat och grejjat.. Och avslutade med lax grillning och en supergod sallad och ett glas vin.


Men nu tyckte ja att det börja bli lite kallt så ja gick in. Så nu tänker ja sitta här och vara datanörd ett tag.. Fixa och dona lite på Minis hemsida kanske. Fast självklar har ja inte med mig datakabeln till kameran, så ja kan inte lägga in nå bilder förrän ja kommer hem... det blir nog imorn.


Känner mig sådär halvsjuk nu faktiskt. Vet inte om det beror på sjukdomen eller om det bara är för att ja varit ute och hållit igång hela dagen. Det är skitsvårt att skilja på "vanlig trötthet" och SLE-trötthet..  Samma med min värk som ja brukar ha. Den känns exakt precis som riktig träningsvärk. Så när jag tränar så brukar ja försöka se till att jag inte får träningsvärk, för då känner jag mig bara sjuk!

Ja det är en jobbig jäkla sjukdom ja har.. Men nästa vecka blir det till att åka till Umeå, till reumatologen.. Först ska ja träffa min läkare, sen ska jag till Infusions enheten och få Sendoxan-droppet (cellgifter) och sen kan jag väl förvänta mig att bli lite trött och illamående en tid framöver. Men det är det värt, bara ja får må bra sen i sommar :)


In sickness and in health

Av Lisa - 25 april 2009 14:49

Ja de känns verkligen som sommar idag. Har gått in en stund nu för det blev helt enkelt för varmt att sitta ute i solen.

Vi har ätit lunch ute här på mammas gård.. Mys Pys.

Mini börjar bli solbränd så ja får smörja henne med solskydd hela tiden.. Hundar med solskyddskräm? Låter lite skumt, men så är det..


Nä nu ska ja ut igen och mysa lite!

Av Lisa - 25 april 2009 12:48

Ja man är nog en äkta Norrlänning ändå.. Pallar INTE vara i stan när det är sånt här väder.

Så vi åkte hem bara en liten sväng i morse och fixa de som va kvar i tvättstugan, sen åkte vi tillbaka hit till mammzen!

Här kan man sitta ute och bara njuta.. Finns ju iofs en uteplats hemma på baksidan, men de känns jobbigt att sitta där, de är som att dom som bor på bottenvåningen o har balkongen åt det hållet "äger" gräsmattan och allt.. Man är väl lite folk skygg kanske. Sen ha ja fått känslan av att grannarna inte är så Big Fan Of Lisa efter allt strul som varit med Poliser och husrannsakningar och konstiga pundare som sprungit alla möjliga tider på dygnet.

Men nu är det ju andra bullar där hemma, så ja hoppas dom märker det också!


Nä nu måste ja fixa lite lunch här, känner att magen börjar skrika lite smått!!


UT OCH NJUT I SOLEN NU!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards