★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 20 mars 2015 13:45

Fullt upp med mys, bus, träning och solförmörkelse ?

Av Lisa - 18 mars 2015 09:35

Om ett par timmar ska jag gå å hämta lillfisen på dagis. Hon får inte va där nå länge idag för jag längtar så mycket efter henne! Välkommen hem stumpan!

Av Lisa - 14 mars 2015 16:19

Har njutit i solen hela dagen. Lugnt tyst och fridfullt.. okej. Liiiite rastlös blev jag en stund men i det stora hela så är det bara skönt att vara någon annanstans än hemma.

Av Lisa - 13 mars 2015 16:14

Fint väder, stuga, lugn och ro.. Härliga tider!

Av Lisa - 10 mars 2015 11:19

Sjukdomar och elände. Feber, magsjuka, värk i hela kroppen och helt slut som artist. Det var längesen Jag hade nån sån här eländig sjuka.. det här blir dag nr 2 i sängen och jag planerar att plöja igenom första säsobgen av Revenge . Älskar den serien. Kan varva med nåt avsnitt av vampire diaries men jag tänker INTE gå utanför dörren idag. ALDRIG! ! ?

Av Lisa - 4 mars 2015 10:13

Oooh. . Körde knäböj för första gången på mer än ett halvår. Ja, ni som också brukar spendera tid på gymmet behöver kanske inte mer info än så för att förstå läget haha. ONT ont ont. Trappor och toalettbesök blir smärtsamma resten av veckan. Men det är skönt att vara igång igen med träningen. Jag blir inte skrämd av träningsvärk. Snarare tvärtom. Jag blir peppad och känner att övningen har tagit som den ska. Idag får det bli en promenad och kanske kanske ett axel-pass. Vi får se. Måste dra mig upp mot sjukhuset och lämna några blodprover och se om allt är som det ska med min SLE och waran doseringen. En del av min vardag som misskötts så kopiöst det senaste året. Inte alls bra. Men nu ska jag bli bättre på att ta hand om mig själv på alla plan.
Igår satt jag i väntrummet på soc i en timme bara för att få veta att handläggarna väntat på mig i måndags. . Jag hade skrivit upp tisdag i min kalender. Vem som gjort fel kommer vi nog aldrig få veta.. det enda jag vet är att jag verkligen vill ha det här mötet och jag klev upp klockan sju på morgonen bara för att hinna med bussen från ramsele enbart för att gå på det här mötet. Så det handlar inte om något annat än ett missförstånd att jag inte dök upp. Men självklart kan jag förstå att det inte ser bra ut ur deras synvinkel att jag bokar ett möte och sedan inte dyker upp. Jag var mäkta sur och irriterad igår eftermiddag när jag insåg att det blivit fel..
Nä nu ska jag klä på mig och gå upp till sjukhuset.

Söta tjejer ?

Av Lisa - 3 mars 2015 01:08

Ja efter att ha fått spendera många mysiga eftermiddagar med min lilla fis så åkte hon igår till övik och pappzen sin. Och jag, jag åkte upp till Ramsele och har varit här på lite avkoppling. Imorgon bitti åker vi hem till solle igen... och jag ska ha mitt första möte på soc med familjehems enheten. Ja.. konstigt nog så är det första kontakten jag har med dem efter placeringen och det var jag själv som tog kontakt och påkallade ett möte. . Egentligen ska en handlingsplan göras efter en månad enligt utredningen så det är väldigt konstigt att vi haft så lite med dom att göra. Men nu är jag med i matchen så nu ska här planeras. Känns lite nervöst eftersom jag inte riktigt vet vilka jag ska träffa. Men jag är drogfri nu och det är det viktigaste. Utan den lilla detaljen så blir planeringen omöjlig. Hoppas på att mötet ska ge mig ännu mer motivation till att hålla mig drogfri på egen hand.

Av Lisa - 26 februari 2015 08:01

Nä. . Inte när man har med myndigheter att göra. Har ni hört den här policyn? "Du kan inte få komma på ett behandlingshem förrän du ör helt ren från alla droger" .... och jag tror att du fixar att bli ren med stödsamtal och drogtester och då behöver du ju k gen behandling. .. när behöver man det då? Men jag ska visa dom.. Ja, jag är både nykter och drogfri.. I hjärnan. Men vissa droger kan finnas kvar både I blod och urin flera månader efter att man slutat.. Men jag ska visa dom. Jag kan. Och när jag varit drogfri så pass länge så att jag är ren så SKA jag ha min utlovade behandling så att jag kanske slipper gå igenom detta helvete en gång till!
Många har frågat och undrat vad det är för behandling jag ska in på och varför... Antar att ni fått svar nu.. Jag är ganska öppen när det gäller detta och jag har haft den här problematiken sedan unga år. Det började med ätstörningar i 11 års ålder övergick sedan till ett amfetamin missbruk som pågick tills jag blev inlåst och tvungen att sluta. Jag var drogfri i ca 4 år men när allt lugnat ner sig med Denise och jag fick tid att kkänna efter så blev det nog för mycket att hantera och jag återföll sakta men säkert i missbruk. . Missbruk av läkemedel men även av andra droger. .. till Slut orkar man inte längre. Kroppen och hjärnan funkar inte och man kan inte ta hand om ett barn så som ett barn ska bli omhändertaget. Det är därför Denise inte bor med mig på heltid längre. När hon inte är hos sin pappa så bor hon hos min lillebror och hans lilla familj. Där har hon sin trygghet just nu. Men vi träffas och hon kommer att komma hem igen. Men inte förrän jag känner att jag kan ge henne den trygghet hon behöver.
Är det någon som undrar något så är jag inte rädd för frågor. Jag tycker det är skönt att kunna vara öppen och dela med sig av verkligheten. .. hur ful den än må vara. Jag är en kämpe, precision min dotter och vi kommer kämpa oss fram tills allt är bra igen!
Idag ska vi mysa och hosta tillsammans hemma hos mormor. Så nu är det bara till att slipa upp ur sängen och ladda batterierna!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se