★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 14 april 2014 19:53

Ja jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Alla skriver så fint om hur stark jag är och vilket bra jobb jag gör men egentligen så är det ingen som alls vet annat än det jag skriver om.. vardagen är just nu ett helvete. Jag har gått in i den där omtalade väggen och jag orkar INGENTING! Jag strular till det och jag gör saker ännu värre. . Så här är det i mitt liv: Har jag EN dålig dag så är det något som kommer i kläm eller missas. . Nu har jag haft mer än en dålig vecka och mitt liv är kaos. Tur att Denise har släktingar som kan hjälpa till när mamma kraschlandar!
Imorgon ska jag iaf träffa doktorn.. För min egen skull. Det är så mkt med fisen hela tiden så jag har liksom inte hunnit känna vart jag själv är på väg. ..

.....to be continued

Av Lisa - 13 april 2014 14:12

Nu är jag snart back in business igen. Men har en del arbete och funderingar framför mig för att ställa allt till rätta.

Denise mår bättre. Vi kör på med koksalt i albatrossen och imorgon får vi nog svar på om vi andra också har den där bakterien. Vanligtvis behandlar man den inte som jag förstod det. Men eftersom Denise är som hon är så måste den bort från alla i hennes närhet. .

Av Lisa - 10 april 2014 17:56

Ok. Ger ifrån mig ett livstecken. Mår inte så bra just nu och det har hänt en del i mitt liv.
Denise är dessutom sjuk och äter antibiotika så krafterna är NOLL

Av Lisa - 5 april 2014 00:53

Idag var vi hos farbror doktorn och precis som jag misstänkte så har fisen fått öroninflammation. Dock inget förhöjt crp så hon slipper antibiotika den här gången. Hon är pigg på dagen men nätterna är ett helvete så jag tror jag är mer trött och sliten ön vad hon är.
Det går fint att sova i vagnen för då kan hon ju halvsitta, men ligga i sängen är värre.
Igår natt satt jag med henne i famnen nästan hela natten. .
Nu sa doktorn att jag skulle ge henne 20 mg Alvedon per kilo.... det är ju då ca 200 mg. = 4 suppar av den sorten som jag har. Haha. Kändes liiiite väl mycket. Men jag har gett henne flytande Alvedon och en iprensupp och nu verkar hon sova gott. Hon fick somna i vagnen hemma hos en kompis och så gick vi hem och jag la henne i sängen och peppar peppar. .. hon sover än! Så vad gör jag då vaken?

Vi skulle ju egentligen åka till övik idag men vi få ta det när vi båda är piggare!

Av Lisa - 2 april 2014 06:14

En helt igenmurad näsa, snor i hela fejset och 38 i morgontemp. Denise alltså! Kände liksom på mig igår att det var något på gång och inatt har hon varit väldigt orolig och gjort så som hon alltid gör när hon inte mår bra: söker min hand. Hon gör aldrig det annars. Men när hon är sjuk så sträcker hon över handen till min säng och vill att jag ska hålla. Sötfisen. Hoppas att det stannar så här nu och inte blir en ny lunginflammation eller en massa otäcka kramper

Av Lisa - 1 april 2014 20:08

Ja är det inte det ena så är det de andra.. Jag springer och lämnar mina jävla PK prov ett par ggr i veckan och det ligger så lågt så det är risk för proppar och som mest tar jag 8 waranrabletter/dygn men ändå blir det inte bra.. . Fisens medicin är svår att ställa in för värdena blir för låga i blodet. Vad har vi för fel? Funkar inte mediciner på våra kroppar? hahab .Jaja. Vi mår bra iaf, förutom att Denise har varit extremt svår att få i tillräckligt med mat nu i några dagar. Dålig frukost och dålig middag framförallt. Lunchen brukar gå bäst. Men man får försöka med alla knep. Idag vispade jag grädde och hon fick slicka visparna och kladda hur mkt hon ville. Lek är den bästa medicinen för dålig aptit!

Så lite kcal fick hon i sig innan hon la sig iaf. Hämtade hem en väldigt  sur tjej från dagis idag. Hon hade inte sovit så hon var supertrött. Men nu efter kvällsduschen så fick hon nya krafter och vi har blåst såpbubblor, ritat på varandra och busat järnet ända tills hon kröp upp i soffan och la sig i mitt knä. Gullrumpan min!

Imorgon blir en tidig morgon. Dagis 6.45 och arbete för mig.. Hoppas på en bra natt och håll ALLA tummar för att det inte kommer nån infektion på besök! Det har vi inte tid med!!


Av Lisa - 31 mars 2014 12:14

Idag blev man bortskämd med en sovmorgon till halv åtta! Inte illa! Men dock så är vi förkylda här igen.. Jag har ont i halsen och jag hoppas verkligen att Denise slipper det. Snorig är hon bara hittills....


Var ju hos Logopeden förra veckan och hon hade förslag på hjälpmedel som ska få Denise att dricka bättre. Hon gillar oftast inte alls att dricka och ofta när hon dricker så "drunknar" hon. Logopeden förklarade det som att hennes sväljreflex är för långsam så hon sväljer för sent och vätskan åker ner i luftstrupen. Det är därför hon alltid börjar hosta när hon ska dricka. Kan vara en liten skada av sonden som suttit ivägen så mkt, eller helt enkelt bara nåt som blivit försenat pga att hon inte behöv svälja lika mkt som "vanliga" barn.

Nu har jag iaf beställt hem "Sugrörsbjörnen"

 

Vi får se om det kan hjälpa litegrann.. Dessutom ska jag lägga i lite förtjockningspulver i vatten/saft och dyl. Så att det blir lite tjockare och kanske inte lika svårt att kontrollera.

På torsdag är det dax för nytt EEG och nästa vecka ska vi träffa både Neurolog och Lungspecialist... Det är MYCKET nu!!!

Men det är bra att dom håller koll på min lilla skrutt! Hon ska ha det bästa!11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se