★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 17 juli 2014 12:25

Ja idag har vi varit hos farbror doktorn. Visste inte vad som var på gång men vi skulle visst träffa barnkardiologen och kolla upp blåsljudet som hörs ibland.

Inte sååååå kul med ultraljud men det gick bra och nu är det äntligen konstaterat att det är ett sk "friskt blåsljud" . Alltså ingenting som är fel.. såååå skönt att höra.
Sen var det dax för provtagning. Men med den nya ven-scannern som dom skaffat så blir det bara ett enda stick och dom slipper leta efter ett bra ställe på samma sätt som förut.

Duktig flicka. Nu är hon på dagis och leker av sig lite. Det behövs, för hon klättrar på väggarna hemma!

ANNONS
Av Lisa - 15 juli 2014 17:52

Så sött ! haha. Den här dagen blev inte alls som planerat. Vaknade imorse med en sjuk värk i hela kroppen så jag fick lov att sjukskriva mig. Men skulle lämna bilen på verkstaden före åtta imorse så ja var tvungen att åka iväg ändå och Denise fick åka till dagis. När jag lagt mig och somnat om igen så ringer dom från dagis och frågar om jag kan hämta henne för hon hade bajsat 4 ggr och det luktade magsjuka.. Men ja tror INTE hon har nån magsjuka. Hon har ätit som en häst idag och varken visat tecken på att vara hängig eller ha ont i magen. Hon har inte ens sovit middag så nu är det snart dax för sängen, för nu är humöret inte på topp.

det var allt från oss idag!

ANNONS
Av Lisa - 13 juli 2014 18:03

Efter två dagars ledigt slappade så laddar fisen inför en tidig morgon på det tillfälliga sommardagiset (och jag för en tidig arbetsmorgon)

Två dagar och sen får vi va lite lediga igen :)

Konstigt nog så verkar hon redan vara trött.. Hon har haft en period då hon varit uppe till två på nätterna och vi har kämpat hårt. Men kan det vara så att det börjar ordna upp sig?
Hoppas! !!!

Av Lisa - 11 juli 2014 09:38

Min dotter har ett temperament som inte är av denna värld! Till och med dagisfröknarna påpekar att hon verkligen har en stark vilja. . Jo tack.. inatt fick jag märka det rätt tydligt ända till klockan ett inatt. . Och till halv tolv igår..

Surt när man kliver upp vid fem.. men men. När dagens pass är klart så blir ja ledig ett par dagar efter en hård vecka! !
Det blir en solig helg och jag ska bara njuta!

Av Lisa - 7 juli 2014 14:39

Röda kinder i solen . Idag är vi i stugan med mamma och hundarna + valparn efter en kort arbets/dagis - dag.

Av Lisa - 5 juli 2014 13:16

Sommaren bara flyger förbi. Ingen riktig värme och ingen riktig glädje.. förrän nu! Nu är det iaf varmt, men glädjen lyser med sin frånvaro. Jag gör allt jag gör utan engagemang och utan glädje. Jobbar, tar hand om Denise. . Det bara går på rutin men jag har varken lust eller ork till att hitta på något annat. Det är så mkt som har hänt så hjärnan har satt igång sitt försvarssystem och stänger av allt som är jobbigt och känslorna blir kalla och tomma.
Jag kan och vill inte berätta allt som hänt helt öppet här i bloggen. Men många vet redan en del och det känns både bra och dåligt faktiskt.

Denise växer i sin egen takt och det har vi alla accepterat. Hon kan inte gå än och jag tänker ofta på när det ska hända och om hon kommer bli halt eller gå konstigt på nåt vis.

Nu är det lekparken som gäller innan det är dax att sova middag för plutten.

Hon har äntligen fått sluta med epilepsi medicin nu och det känns såååå skönt. Nertrappningen blir klar på söndag och vi har bara akutmedicin nu istället. Det var längesedan hon var sjuk nu och vi har sluppit sjukhus.
Kram på er allihopa. Kanske kommer tillbaka snart igen

Av Lisa - 24 juni 2014 08:39

Vi lever! Men de är total kaos i livet just nu. Men jag ska reda upp allt idag! Jag ska visa dom!; håll tummarna för mig klockan 15.00

Av Lisa - 11 juni 2014 05:32

Jaaa. Vi lever och vi mår bra. Eller. . Ja. Ganska iaf. Jag har känt mig rätt ynklig ett tag men just nu känns det bra, trots att jag la mig vid ett och Fisen bestämde att vi skulle upp kl 4 .. lilla gumman min

Tur att jag är ledig idag. Men imorgon kör vi hårt igen och jobbar långdag.
Det var allt jag hade att säga idag. Har blivit en rätt tråkig bloggerska. .men det där går ju i vågor det vet vi ju. ;)


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se