★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 22 augusti 2014 16:10

Allt har gått bra, men såklart så var det vedervärdigt att behöva söva sitt barn. Känns typ som hon dör i famnen. Det har gått så pass bra så vi får åka hem redan ikväll. Så nu väntar vi på skjuts och Denise dricker näringsdryck och tittar på pingu.

Sååå duktig tjej. Men tvätta näsan får jag inte. . Så hon är lite blodig fortfarande. Men vad gör det när man mår bra?

Av Lisa - 22 augusti 2014 08:17

Ja då var vi här då. Denise har fått medicin och vi väntar på att hon ska bli trött och sedan är det dax för sövning.

Vad jag inte räknat med var att vi blir kvar tills imorgon. Har typ ingenting med mig och morgonen var stressig som faaaaan. Kom iväg ca 20 minuter senare än vi tänkte, så det blev som det blev med allt som skulle med.
Wish us luck

Av Lisa - 14 augusti 2014 12:57

Fisråttan min. Hon är så goooooooo och pussas och kramas och myser. Men hon har även ett fruktansvärt hett temperament. Hon skriker, kastar saker och slåss bara av en liten liten grej som inte blir som hon vill. She is a handfull. . Så att säga

[Bild]

Av Lisa - 1 augusti 2014 18:13

Kom hem till lägenheten idag och hittade ett brev som jag väntat på länge..  Denise har äntligen fått tid för operation. Hon ska ju ta bort en bit av tonsillerna och en liten körtel i näsan. Om ca tre veckor är det dax. Som tur var så fick vi enha tid redan klockan sju på morgonen. Det är bra med tanke på att hon måste vara fastande en massa timmar innan.  På natten är hon ju alltid fastande ändå så förhoppingsvis hinner hon inte märka av nån hunger.

Men jag är vääääldigt nervös. Nakoser är inte nåt som står på min topplista direkt, men förra gången gick det bra så jag hoppas på att det blir samma sak den här gången. Operationen kommer att genomföras i Sundsvall, så det blir en bit att åka väldigt tidigt på morgonen, men det ska vi nog kirra.

Idag har Denise varit på dagis. Jag har passat på att träna. Känner att kroppen börjar vara ibehov av träning igen efter några månaders uppehåll.. Jag tränar ju inte bara för att jag vill se bra ut.. Även för att mina leder ska må bra och nu när jag har en period då sjukdomen gör sig påmind så är lederna i extra stort behov av att få röra sig och jobba lite. Man kan ju tro att det ska vara tvärtom egentligen, men ju mer jag tränar desto mindre värk får jag.


Nu har vi just käkat tacogratäng, dricker en cider och käkar götta! Hade gärna varit på Urkult och sett Syster Sol ikväll, men jag orkar faktiskt inte! Får se om det blir en liten sväng dit imorgon på dagen istället.

Klippte håret lite på stumpan idag.

 

Luggen var så lång så den hängde över ögonen men nu är den lite bättre längd på iaf.     

Av Lisa - 30 juli 2014 12:59

Av Lisa - 30 juli 2014 12:15

Hälsan är verkligen inte på topp i denna värme. Värk i kroppen och trött tröttare tröttast. Försöker undvika solen så gott det går men det är ju inte så lätt. Sjukdomen är nog i full gång i kroppen nu, och det känns. Jobbet blir lidande just nu för jag orkar verkligen inte jobba i det här skicket. Men är det något jag lärt mig under åren som gått sedan jag fick diagnosen så är det att lyssna på kroppen. Annars får jag sota för det sen. Men det är inte alltid helt lätt att acceptera läget och jag har lite svårt för att känna mig som en pensionär men sånt är livet just nu och det är bara
att ta det som det är.

Nånting som är lite roligare är att jag säger upp min lägenhet idag och Inom kort blir vi Långselebor. Att slippa bo i lägenhet och istället bo i ett hus känns inte som något att fundera särskilt mycket på.

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Lisa - 22 juli 2014 17:22

Både härligt och snuskigt med denna värme! Jobbar just nu och här har vi ca 30 grader inne, så man känner sig skitfräsch (?) Denise är hos pappa sen i lördags så jag är barnledig och nu kommer jag även vara ledig från jobbet i två dagar, så jag får passa på att njuta!

Av Lisa - 19 juli 2014 13:49

Ja då var plutten sjuk då.. fick nästan 40 graders feber igår och nu ligger tempen på 39.5 .. jag ska jobba och Denise 0 er strax till pappa... Känns liksom lite knasigt det här.

Krampmedicinen är nära till hands kan jag lova.. Håll tummarna! !


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se