★ 399 gram ★

Alla inlägg den 11 april 2012

Av Lisa - 11 april 2012 21:23

Av Lisa - 11 april 2012 19:13

Har haft en  jävligt tung dag idag! Mörka moln har cirkulerat kring mitt huvud och jag har gråtit oavbrutet i flera timmar.. Lyckades med en kraftansträngning göra ett litet gråt uppehåll när jag skulle knäcka ryggen, men sen var det samma visa igen.

Det har inte hänt något speciellt men jag är bara så fruktansvärt trött. Jag vill så mycket men orkar så lite. Jag VILL ha min dotter hemma, men jag känner mig så fruktansvärt stressad och kan inte slappna av en enda sekund.. Operationen känns låååångt borta och jag vill bara kräkas på allt som har med stomi att göra!! Det är jobbigt för Denise, och det är jobbigt för mig.

Nu när allt har lugnat ner sig och Denise mår bra, då brakar jag ihop. Precis så som jag blivit varnad för, och som jag själv har varit rädd för.

Nä, just idag känns INGENTING bra. Önskar att jag kunde få byta liv med någon för ett par dagar, bara för att få känna hur det känns att må bra och vara glad. På riktigt!

Jag går på tomgång, sparlåga, reservtank.. Kalla det vad du vill, men mina krafter var egentligen slut för länge länge sedan, men jag är ganska duktig på att hålla skenet uppe.


Kanske känns det bättre imorgon??

Av Lisa - 11 april 2012 09:47

Idag har vi en 3201 grams bebis att tampas med! En riktig tungviktare..

Ja, som ni såg i förra inlägget så är jag numera blåhårig och kan klassas som punkare! hihi. Nä, men jag la i en silver-toning imorse när jag tvättade håret, och det fastnar ganska mycket pigment där håret är poröst och slitet, så jag har några blå/lila partier.. Men men, det brukar försvinna rätt så snabbt.. Fast just idag känner jag mig som en smurf.

När jag klev utanför porten till vårt hus imorse så se jag att det ligger en plånbok på marken. Helt dyngsur. Det var Fredriks! Herre gud vilken tur att ingen tagit den. Han jobbade till sena natten så han var nog trött när han kom hem. 

Idag stannar vi här på sjukan tills i eftermiddag. Ska knäcka ryggen klockan tre och sen hämtar jag hem min lilla tjej för en övernattning. There´s no place like home! Och jag börjar ha det lite mer "Denise-vänligt" hemma nu. Har flyttat in skötbordet till vårt sovrum, köpt lampa till det, fixat lite speciella ställen för hennes matgrejjer och mediciner och sånt där. Spjälsängen har fått en given plats tätt intill min sovplats. Men en sak ska jag göra! Köpa en till sån där uppblåsbar skötbordsmadrass. Jag vill ha en i badrummet också som jag kan lägga på tvättmaskinen.. Våtservetter i all ära, men ibland beöver man faktiskt ha tillgång till vatten när det blir riktigt MESSY!!!   


Av Lisa - 11 april 2012 07:58

Oops! Råkade visst bli blå hårig :/

 

11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards