★ 399 gram ★

Alla inlägg den 26 april 2012

...

Av Lisa - 26 april 2012 22:35

Ännu en dag till ända.. En missnöjd bebis som helt plötsligt blev ganska nöjd på kvällskvisten. Efter ett par bajsningar, lite magmassage och en massa rapar så blev Denise en helt ny bebis.. Hungern är som bortblåst och nu har jag precis lämnat in henne på M salen så natt tjejerna får titta till henne inatt..

Imorgon är det Fredag och veckan har flutit förbi ganska snabbt kan jag tycka. Funderar på hur länge vi kommer att stanna och vad som kommer hända sen.. Framtiden känns lite oviss just nu, men man får ta en dag i taget så löser sig nog allt till det bästa..

Nu ska jag SOOOOOOOVA!!! Synd bara att jag får så ont i höften och nacken av den här sängen.. Men men.. Jag sover lika gott ändå!

Av Lisa - 26 april 2012 14:32

Titta så fin jag är i mina tofflor som jag fick av min fina rumskompis Emil :)


Och vet ni vad?? JAG HAR BAJSAT!!!!!!!

Av Lisa - 26 april 2012 11:33

Så var det Torsdag då.. Jag tror inte att vi kommer hem tills på Måndag om jag ska vara ärlig. Men man vet aldrig. Det blir ingen mat idag heller för lillan. Magen är stor som en ballong och stenhård och jag kan inte låta bli att bli orolig och dras tillbaka några månader till den dagen då det beslutades att hon skulle opereras... Men dom säger att det är helt normalt. Tarmarna har ju stått stilla några dagar och det samlas luft och det är inte alls konstigt att magen blir stor.. Men ändå!!!  

Tarmarna rör sig iaf litegrann där inne. Doktorn lyssnade länge och noga och han tyckte att det bubblade och lät. Han stimulerade även lite med en kateter där bak och det kom liiiite liiite bajs..

Ja, nu är det i stort sett bara att vänta. Som vanligt.. Vänta på att hon ska bli redo. Vänta på att hon ska bli mogen.

Hon behöver lite mer syrgas nu.. Men det är inte konstigt. När magen är sådär stor så blir det nog ganska svårt att andas ordentligt, så vi får bjussa på lite extra syrgas idag..


Själv så känner jag mig ganska less på allt idag. Har sovit gott inatt. Vaknade runt åtta imorse och kände mig utvilad. Men jag kan ändå inte riktigt komma upp ur det där lilla svarta hålet som jag ramlar ner i ibland. 

Får plötsliga infall då jag får sån stor lust att bara sparka på saker eller skrika folk rakt i ansiktet.. Det vore väl en vacker syn? haha. Lisa goes crazy. Sparkar på kuvöser och håller fast folk i håret och skriker.. Nä, nu tror jag att jag behöver en kopp kaffe här.


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards