★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

Mörker

Av Lisa - 11 april 2012 19:13

Har haft en  jävligt tung dag idag! Mörka moln har cirkulerat kring mitt huvud och jag har gråtit oavbrutet i flera timmar.. Lyckades med en kraftansträngning göra ett litet gråt uppehåll när jag skulle knäcka ryggen, men sen var det samma visa igen.

Det har inte hänt något speciellt men jag är bara så fruktansvärt trött. Jag vill så mycket men orkar så lite. Jag VILL ha min dotter hemma, men jag känner mig så fruktansvärt stressad och kan inte slappna av en enda sekund.. Operationen känns låååångt borta och jag vill bara kräkas på allt som har med stomi att göra!! Det är jobbigt för Denise, och det är jobbigt för mig.

Nu när allt har lugnat ner sig och Denise mår bra, då brakar jag ihop. Precis så som jag blivit varnad för, och som jag själv har varit rädd för.

Nä, just idag känns INGENTING bra. Önskar att jag kunde få byta liv med någon för ett par dagar, bara för att få känna hur det känns att må bra och vara glad. På riktigt!

Jag går på tomgång, sparlåga, reservtank.. Kalla det vad du vill, men mina krafter var egentligen slut för länge länge sedan, men jag är ganska duktig på att hålla skenet uppe.


Kanske känns det bättre imorgon??

 
 
kominken

kominken

11 april 2012 19:35

Hur delaktig är din kille i allt? Det låter som att du drar ett tungt lass alldeles själv. Det är ju inte meningen. När min son föddes blev både jag och min man beviljade tillfällig föräldrapenning, vilket gjorde att vi kunde dela på "arbetet" med att vårda vår son och ta hand om varandra. Ta hand om dig!

http://kominken.wordpress.com

 
Linda

Linda

11 april 2012 19:59

Vilken kämpaglöd du har! Måste bara säga det, såg din blogg genom bloggerfy och ville titta in. Kan inget annat än beundra dig och din familj som har det svårt med eran dotter. Skickar en styrkekram! //Linda

http://momentsbylinda.blogg.se

 
Ingen bild

anna fridman

11 april 2012 20:05

Ja du min vän, det blir säkert en tuff tid. Du behöver få återhämta dig. Men det ljusnar så småningom jag lovar.
Tänk vad ni fått kämpa för er lilla guldklimp. Ta emot all hjälp du kan få det behöver ni. 5 månader har ni levat i en berg o dalbana så det är väl helt ok att få braka igenom. Efter regn kommer sol. Kram på er och hälsa till mormor

 
Ingen bild

Systeryster!

11 april 2012 20:11

I love u!
Ta en dag bara för dej själv...Gå på stan, ta en fika, sitt ner och läs en tidning på fiket i lugn och ro. Shoppa lite och då BARA till dej själv!!!
Sen tycker jag att du ska prata med kuratorn på sjukan, kan kännas skönt.

PUSS

 
Ingen bild

Stina

11 april 2012 20:46

Skall börja med att citera dig, och så kommenterar jag på det nedan:

"Nä, just idag känns INGENTING bra. Önskar att jag kunde få byta liv med någon för ett par dagar, bara för att få känna hur det känns att må bra och vara glad. På riktigt!

Jag går på tomgång, sparlåga, reservtank.. Kalla det vad du vill, men mina krafter var egentligen slut för länge länge sedan, men jag är ganska duktig på att hålla skenet uppe."

Det där låter som jag, de senaste 4 åren... Så ska du byta liv med nån, se till att inte byta med mej. ;)
Sensmoral: Alla andra mår inte bra och är lyckliga. Alla har vi våra mörka moln, små som stora! Försök se det du har istället för att grämas över det du saknar! Det är HELT OK att bryta ihop, det är en del av en sund läkeprocess, men tappa inte hoppet!

Stor kram!

 
Ingen bild

tessan

11 april 2012 20:53

vill bara säga att du är grym, det är ni alla 3 o jag skryter om din o freddes lilla bäbis nästan varje dag här nere på behandlingshemmet i kalmar! kram på er!

 
Ingen bild

sanna

11 april 2012 21:03

Hej! Jag känner inte dig men har läst din blogg länge. jag vill bara säga att du är helt fantastisk och att du får bryta ihop, du får vara trött!

Vill också tillägga att jag tycker du är otrolig lik sångerskan Pink :)

 
SjungandeMamman

SjungandeMamman

11 april 2012 21:58

Jag kan inte annat än skicka dig styrkekramar! Förstår hur du känner till viss del och det är tungt att ta sig upp ur det. Hejar på dig!

http://sjungandemamman.blogspot.com

 
Maria

Maria

11 april 2012 22:04

Imorgon är en ny dag! Här läst här sedan Denise föddes och det är en lång och tuff resa ni har varit med om, det vore konstigt om du inte kände dig slut! Ingen klarar hur mycket som helst och du har varit stark, väldigt stark. Du ska få se att snart känns det bättre igen!

http://olila.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

11 april 2012 23:05

tänka sig att det alltid är så att när Denise mår bra då brakar du ihop, inte alls ovanligt. Man måste få landa någon gång och det är okey att bryta ihop. Tänk vad ni har fått gå igenom!Så klart blir det bättre. Prata med en kurator som en annan skrev här, kanske det känns bättre? kramen om er alla!

http://livtaget.blogspot.com

 
caroline

caroline

12 april 2012 01:27

Inte konstigt alls att du mår som du gör, ni har varit med om en otroligt tuff resa och när allt lugnar sig lite kommer det lätt efter. Har du någon psykolog eller liknande du får prata av dig med regelbundet och bearbeta allt som hänt och som fortfrande händer?
Var inte rädd att be om den hjälp och avlastning du behöver, för du är inte en sämre mamma för att du just nu kanske inte orkar med precis allt. Skickar styrkekramar i massor.

http://www.carolinesblogg.blogg.se

 
Ingen bild

cicci

12 april 2012 19:10

Man måste få bryta ihop för att orka med. Du är inte mer än en människa du med. Fast du har varit starkare än många andra den här tiden. Många styrke kramar till dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards