★ 399 gram ★

Alla inlägg under juli 2012

Av Lisa - 8 juli 2012 16:09

Deppdag.. Känner mig inte alls på topp idag. Varken i kroppen eller i humöret. Känner mig trött och sliten, har sovit rätt dåligt inatt och legat vaken i många timmar och bara tänkt..  Tänker på allt som varit, allt som är och på hur framtiden ska bli. Just nu känns det som ett vakuum. Flytten börjar närma sig och jag längtar, samtidigt som det känns vemodigt och som att jag misslyckats. Det känns liksom som att jag gör rätt fast jag egentligen gör fel. Hur jag än skulle göra så skulle det inte bli 100% bra, så jag har gjort det som jag tror blir bäst just nu. Ändå känns det fel.. Äh, det blir nog bra i slutändan, det blir det alltid.. För det mesta iaf. Det enda jag egentligen bryr mig om är att Denise får det så bra som det bara går. Allt annat kan vänta. Allt annat är mindre viktigt.

Mammas stora tjej har ätit potatis och rödspätta idag.  Hon tyckte nog att det var fantastiskt gott för hon åt upp nästan en halv (liten) pure´burk med en klick smör.. Hoppas nu bara att magen ocks är med på noterna. Men det tror jag nog.


Imorgon ska jag vara gladare! Det har jag bestämt. Imorgon ska jag packa mera, ringa viktiga samtal och gå till doktorn med Denise. Imorgon är det måndag, imorgon är det vardag.. Imorgon är det en vecka kvar till besiktningen av nya lyan. Imorgon var det ja!

Av Lisa - 8 juli 2012 12:29

 

När man får sitta i en stol för första gången som en STOR tjej, DÅ blir man glad!!!

Köpte ju den här stolen från IKEA innan Denise ens var född men har inte packat upp den förrän idag. Trodde faktiskt att den skulle vara ostadig och rapplig eftersom den var så pass billig. Men jag är positivt överraskad och Denise sitter jättebra i den med ett par kuddar som stöd! 

Idag är det städdag och jag har dammsugit, skurat, rensat och plockat så svetten sprutar. Kände mig så konstig och darrig i kroppen och kom på att jag GLÖMT att äta frukost! Hur är det ens möjligt?? Men nu är det lilla problemet åtgärdat, så nu kan jag nog fortsätta!

Sen kommer morfar, Anna och moster Olivia på besök!!


Trevlig söndag!

Av Lisa - 7 juli 2012 20:52

 

Slänger upp benen på vardasrumsbordet efter en mysig och väldigt svettig dag/kväll!


Det här har varit en lång dag och vi har hunnit med en massa känns det som.. Träning, "picknick", promenad, tvätta MASSA tvätt, baka x2, laga middag, ta hand om grinig bebis och slutligen så skulle vi ta en promenad ner på stan och titta på bilar. Det är ju cruising.. Men.. nja, vi hittade inte så många bilar att titta på så vi hamnade i parken där resten av stan höll hus för att titta på Amanda Jenssen. Vi satt där i nån timme med några som Fredrik är bekant med, men sen blev volymen lite hög när konserten började, så vi gick en bit bort och lyssnade en stund.. Alltså, Amanda. Hennes röst är ju helt otrolig, men jag gillar INTE hennes musik. Jazzigt, nä inte min stil tyvärr. 

Nu sover lillan sött efter en halv tallrik gröt, en halv flaska välling och ett STORT lass med bajs! Ska försöka smyga in och ge henne inhalationen utan att hon vaknar. Det är det bästa med Micro Mesh apparaten. Man kan liksom vinkla den åt alla håll!


Puss på er

Av Lisa - 7 juli 2012 12:52

Jag flyter helt seriöst bort idag!! Herre gud va varmt och kvavt, men man ska inte klaga. Vi tog en sväng till gymmet hela familjen. Jag kände mig totalt bortkommen. Dels för att jag inte tränat på så länge, och dels för att jag aldrig satt min fot på det gymmet nån gång förr, så man fick leta sig fram bland grejjerna. Det blev iaf lite ben (knäböj och lårcurl)  och axlar (lyft åt sidan, framåt och militärpress), sen blev Denise less (och jag också för det var världens sämsta luft där nere) så vi åkte vidare och handlade lite lunch som vi käkade på en mysig grillplats vid Hörnsjön..  och sen såklart en långprommis ett par varv runt sjön. Det kanske är därför jag är så svettig?? haha

Lillan äter bra idag!! Imorse åt hon en stor portion gröt och nu har hon precis ätit en ganska stor portion majs och potatis. Hon blev ju lite kinkig ett par dagar och bara skrek så fort jag stack skeden i munnen på henne, så jag trodde att hon inte tyckte om gröten längre. Men det visade sig att det var SKEDEN hon inte gillade. Jag glömde ju silikonskeden hos mamma och hade bara en hård plastsked hemma, men den var tydligen inte så populär, men igår köpte jag en ny, så nu är ordningen återställd!

Nu: en dusch och sen ska jag baka!!!

 

Av Lisa - 6 juli 2012 23:43

I    Bubbleroom! 

 


När jag nätshoppar så är det oftast i bubbelrummet jag gör mina fynd! Jag vet inte hur många paket jag fått därifrån. Dom har ju verkligen ALLT och i en massa olika prisklasser. Nu var det faktiskt ett tag sen jag gjorde en beställning. Men jag är braaaaaa sugen! 

Jag vill ha klänningar! Jag har skitsvårt att hitta klänningar som jag trivs i. Jag känner mig ofta bara som en jättebebis eller på tok för uppklädd..  Kanske kan vara svårt att hitta rätt storlek och modell så här över nätet, men det brukar inte vara några problem att returnera och få pengarna tillbaka hos Bubbleroom, om man skulle ångra sig.. Vissa ställen strular ju alltid till det!


Nä nu ska jag fortsätta fönstershoppa.. eller vad fasen kallar man det när man gör det på nätet? haha

Bubbelroom

Av Lisa - 6 juli 2012 19:30

Fredag, sol, snäll bebis, vin, god middag på fin restaurang (LCHF för min del).. Meeeen så ringer F´s telefon, och vips så får man slänga i sig maten och HÄLLA i sig vinglaset och så blev man gräsänka till fabriken igen. 

Snacka om Fredagsångest! Känner mig ju så pigg och sugen på att göra nåt, umgås, PRATA med nån.. Vädret gör ju att man blir extra sugen på att göra allt annat än att sitta hemma. Jag har knappt varit hemma på två dagar. Bara gått omkring på stan som en osalig ande. Missförstå mig rätt.. Min dotter är väldigt trevligt sällskap, men hon har inte mycket vettigt att säga. haha.

Av Lisa - 6 juli 2012 12:31

Ett bra köp!! 

Strosat runt på stan i vanlig ordning, i brist på annat att göra. Denise är INTE nöjd att ligga platt på rygg i vagnen längre, men hon är ju på tok för liten för sittdelen. Så jag gick in på Åhléns och köpte en kudde att palla upp henne med.. Men då kom nästa problem: SOLEN! Så, ner på babyproffsen och införskaffa Nisens första glajjer! Först blev hon lite arg, men det gick snabbt över och hon kände nog att det var skönt att slippa ljuset! Enda nackdelen är att det är svårt att se om hon är vaken eller sover, därmed vet jag inte om jag ska ha sygas eller inte. Så man får hålla lite extra koll när hon blir misstänkt stillsam. 

Jag har varit och fått ryggen knådad och knäckt! Otroligt bra kvinna måste jag säga. Inte alls sådär snabbt och väldsamt som jag är van. Hon tog sig tid för en ganska lång intervju innan, och hon tittade noga på ryggen i olika vinklar innan hon började. Först masserade hon hela bröstkorgen och främre axelpartiet med linement och sedan samma sak på baksidan. Hon knådade liksom till justeringarna istället för att rycka till sådär som kiropraktikern gör. Kändes väldigt snällt och skonsamt mot kroppen, och jag fick två övningar som jag ska göra morgon och kväll för att motverka den där låsningen. Hoppas det funkar! Dit kommer jag att gå igen om jag får problem!


Av Lisa - 6 juli 2012 05:55

Uppe med tuppen (läs: Denise) och känner mig sådär lagomt nostalgisk. Men kolla på filmen! Jag kan liksom inte fatta att det är samma unge! Tänk så hon har växt på sig. 

Jag minns den här tiden och att jag tyckte att hon var världens sötaste lilla prematur (vilken mamma tycker inte det) Jag minns att Fredrik sa att hon såg "konstig" ut, men jag höll inte alls med.. hihi.. Så här i efterhand så kan jag nog hålla med lite. Nu var det så längesen jag såg en sån här liten prematur så nu ser dom jätte ovanliga ut i mina ögon, men för några månader tyckte jag att det var SÅ som bebisar såg ut.. Tänk så snabbt man glömmer. Det syns ju fortfarande på Denise att hon är prematur, men nu är hon baaaaara söt! Om ett par år tittar jag väl tillbaka till dagens datum och tycker att hon ser väldigt "ovanlig" ut..  Det var mina morgontankar!

Känner mig lite sådär aktiv nu på morgonen. Så nu har jag äntligen fått fingrarna ur, och fixat ett konto till Denise dit alla bloggpengar åker in. Fram till nu så har dom bara åkt in på ett av mina sparkonton, men nu får hon in dom på ett EGET konto!!  

Nä, en dusch nu kanske så man inte luktar svett hon naprapaten sen!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards