★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 30 april 2012

Måndag....

Av Lisa - 30 april 2012 09:47

God Morgon! Kvällen igår avslutades bra- Denise bajsade!!  Det är ett bra tecken.. Men det är fortfarande inte riktigt bra. Hon har fortfarande alldeles för mycket i magen och hon mår illa av det! Lilla stackarn. Imorse var hon alldeles grön i näsan. Hon hade väl kräkts och så kom det ut genom näsan..

En av infarterna som sattes på huvet igår har redan lagt av, så nu har hon bara en... Så nu planeras en CVK sättning. Men det är tydligen lite svårt att få ihop allt folk som måste vara med vid ett sånt ingrepp eftersom det är just IDAG! Sista April Läkare, narkos, sköterskor osv osv... Men det löser sig säkert, hoppas jag iaf..  Nu fastar hon igen i väntan på ingreppet, eftersom hon kommer att måsta sövas..

Känner mig ganska trött och less idag faktiskt. När ska allt detta vara över egentligen?? Men jag känner iaf lite mer framtidshopp nu än jag gjorde för några veckor sen. Jag antar att jag kan skriva det här i bloggen nu, för det är ju bestämt nu. Jag kommer att flytta hem till Sollefteå igen så fort vi är utskrivna från sjukhuset.

Jag klarar inte av att vara helt ensam i den här situationen. Och jag kan ju inte begära att Fredrik ska vara både pappa, familjeförsörjare, bästa kompis, psykolog osv osv. Nä, jag behöver vänner, familj och lite mera folk omkring mig. Så jag ska försöka hitta nån liten lägenhet i Sollefteå där vi kan bo.. Fredrik kommer på helgerna och det blir ungefär som det var innan vi flyttade till Övik. Det funkar ju faktiskt det också..  

Först tänkte jag att man "SKA" bo ihop på heltid om man ska vara en "riktig" familj, och kände bara att det var ett totalt misslyckande att flytta hem igen. Kändes som att jag gav upp på nåt vis. Men så är det ju faktiskt inte. Det finns såååå många familjer som pendlar, och jag vet att det funkar. Huvudsaken att alla mår bra. Och jag mår verkligen inte bra av att bo i Övik. Jag kan inte vara så här ensam just nu, det går bara inte. Man får se det från den ljusa sidan: Det kan vara kul med lite ombyte.. Att kunna vara på båda ställena. Övik-Sollefteå..

Känns såååå skönt att jag har bestämt mig för det här är nåt jag haft ångest över LÄNGE! Redan innan Denise kom. Jag kände ganska snabbt att det skulle bli tungt att skaffa mig ett nytt liv i Övik, men jag ville inte "ge upp"..


Nu ska jag ta mig en långpromenad och lyssna på ljudbok! 

 
 
Ingen bild

Gunilla

30 april 2012 10:45

Lycka till. ja det är bäst att göra det som fungerar.... Följer din blogg varje dag. Kram till er!

 
Emmie

Emmie

30 april 2012 10:56

Jag förstår verkligen att det är grymt tufft. Min man var borta ganska mycket första tiden efter att vår son föddes, och det var enormt kämpigt att vara själv så mycket. Då var vår son ändå helt frisk och jag behövde inte kämpa med en bråkdel av vad ni kämpar med!

Stort lycka till, jag är övertygad om att det är ett klokt beslut. :) ♥

http://emmieliving.blogg.se

 
Ingen bild

Marica

30 april 2012 10:58

Välkommen tillbaka till lilla Sollefteå !! Vill jättegärna träffa dej och lilla Denise när ni flyttat hem! Vill träffa den lilla tappra starka tjejj man följt så länge :)
Blir nog skönt för dej att få alla vänner runt dej igen... Vänner att prata med och umgås med :)
Kramar !

 
Ingen bild

Denise

30 april 2012 11:30

Det är absolut inte att ge upp då man vågar se sanningen i vitögat och vidta de åtgärder som känns nödvändiga för att må bra. I mina öron är det snarare ett grymt vuxet, moget och modigt beslut du fattat. Mår mamma bra kommer Denise att må bra!! Jag önskar er all lycka till med flytten! :)

 
Ingen bild

Carin

30 april 2012 11:55

Följ magkänslan, den visar säkert Er rätt ...även denna gång:-) Kommer säkert bli kanon med nära och kära i närheten igen<3

 
Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

30 april 2012 13:36

Jag tycker helt klart att ni gör rätt att flytta hem! Även om killen din är borta om vardagarna, tror jag att det blir bättre för er. Min sambo jobbar borta och far söndagkväll och kommer tillbaka torsdagkväll, det går även om det inte är det roligaste att vara hemma med en 2 års kille som är full i bus samtidigt som man är gravid och väntar nr 2. Och sen när nr 2 kommit ut och jag blir ensam då oxå! Näe då är jag verkligen glad att jag bor hemma och nära till mamma.

Hoppas att ni hittar ngn lägenhet snabbt! Du kan ta och kontakta dom som hyr ut lägenheter där och säga hur eran situation är och då kanske dom kan hjälpa er att få en lägenhet snabbare. Ensamstående mammor och ensamstående gravida, brukar alltid få förtur när det kommer till lägenheter. Även om du inte passar in i en av dom kategorierna, så är det ju ändå en speciell situation och borde prioriteras.

Skönt att Denise ska få en cvk, det blir bättre för henne även om proceduren är lite mer komplicerad och jobbig för henne.

Fortsätt kämpa, du är duktig :) det kommer att bli bra i slutändan!

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

 
Lotta

Lotta

30 april 2012 13:56

Klok som en bok är du. Klart du ska flytta dit du har mer hjälp så Denise får en gladare mamma med ork för allting. Och inget är för evigt heller, tids nog bor ni ihop tillsammans alla igen, nånstans :)

http://knyte.wordpress.com

 
Sara

Sara

2 maj 2012 19:31

Men vilka nyheter! Välkommen hem då :)
Hoppas Denise mår bättre och bättre nu när magen kommit igång bättre!
Du skulle haft en av dom fina lgh på vallåkersgatan!
Kram

http://Kinisjarvi.bloggplatsen.se

Lisa

2 maj 2012 22:41

ja, vallåkers, är inte helt fel. Men vi får se vad som finns ledigt när det börjar bli aktuellt. Känns som att jag kommer ta första bästa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards