★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 1 mars 2014 16:57

Slappar i soffan hos Fredrik efter några timmar på stan. Shoppat har vi gjort, och fisen är såååå fin i sin nya skinnjacka :)

Innan vi åkte så var vi på gymmet.. Gick trögt för jag var helt slut efter morgonens gallbesvär. Huva. Hoppas det inte blir samma sak imorgon!

ANNONS
Av Lisa - 1 mars 2014 06:55

Vaknar upp av att jag har så fruktansvärt ont i magen så jag nästan grinar.. GALLAN! Usch och fy. Nu börjar det dock släppa, efter lite värktabletter, hälsofil och vånda! Känns exakt som smärtan jag hade då Denise skulle komma.. Då trodde jag också att det var gallan.. Men då var det lever svikt.. Herregud vad kroppen får utstå mkt. Men det brukar ge sig och sen mår jag som vanligt igen.

Denise ligger och dricker VÄLLING! För det har hon börja med nu... Fast kall.. Hmm. Iskall majsvälling. Jaja. Hon måste ju få bestämma själv men lite konstigt är det ju.
Idag är det tänkt att vi ska till övik. Så nu är det bara att hoppas att man mår bra senare idag.

ANNONS
Av Lisa - 27 februari 2014 18:37

Usch vad jag INTE är på topp.. Allt känns som stora berg och minsta grej jag ska göra känns helt omöjligt.. Antar att det är som vanligt, att det konstiga måendet kommer i efterskott när det hänt en massa jobbiga saker. Men det är ju tur att man har den förmågan iaf. Annars skulle jag nog ha brakat ihop för längesen.  man får lägga saker och ting på is i några dagar eller hur lång tid det nu ska ta innan man känner lusten att ta itu med saker och ting som egentligen inte alls är jobbiga saker...
Mormor har fått passa fisen i några dagar nu så jag kan jobba och gå i skolan utan att ha henne på dagis. Känns inte heller riktigt bra eftersom Hon har så ont i ryggen..
Ja.. Det är mycket som händer som man inte kan styra över.. Och jag har en tendens att inte kunna släppa saker och ting innan jag hittat en Bra lösning eller luskat ut exakthur det kommer att bli..

Men jag ska göra mitt bästa för att lösa allt på bästa sätt med enbart en tjej i sikte! Den enda människan i denna värld som är helt beroende av mina beslut och mina val i livet. Ett jävla stort ansvar att vara mamma.

Av Lisa - 26 februari 2014 17:22

Så skönt att veta att sjukan inte tänker börja om på nytt den här gången. Men vi är försiktiga den här veckan och håller lilla dockan långt bort från dagis!

Av Lisa - 23 februari 2014 12:53

Av Lisa - 23 februari 2014 07:44

 

Men sicken otur vi hade igår dah! Fisens väska med ALLA mediciner blev kvar i Övik och det kom vi på vid åtta på kvällen. Ringde runt lite på akutomttagning och 1177 och försökte få tag på en slurk Tegretol iaf.. Inhalationerna gick att lösa ändå, men det slutade med att pappzen fick åka upp till Ö-vik och hämta väskan.  Jag och svägerskan göttade ner oss med vinglasen och film i soffan medans brorsan och Fredrik tog Övikstrippen. Hade inte hjärta att väcka fisen när dom kom tillbaka så det blev övernattning hos bror och nu har vi precis väckt upp hela huset! (jag och Denise har varit uppe i två timmar)

 

Men HERREGUD vilket humör min dotter börjar få! Hon skriker, slåss, sparkar och gör tvärtemot vad man säger och tittar hur man ska reagera.. Suck! När tålmodet tryter så kan det blir jäääävligt påfrestande. Men oftast är hon bara snäll och glad, men självklart måste gränserna testas även om man bara är två år.


Nu blir det snart ett gymbesök! Rygg, står på schemat idag och det behövs VERKLIGEN. Min rygg mår inge bra!

Av Lisa - 22 februari 2014 17:39

   

Had tänkt gå på krogen ikväll.. Men det här kändes mer lockande faktiskt   

Fisen är hemma. Hon blev utskriven igår och nu är hon samma gamla fis som vanligt fast lite tunnare och lite spinkigare.. Men det ska vi nog ändra på inom kort.


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se