★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 8 februari 2014 17:47

Bad och arbete.. Jag är helt slut!!!

Det var kanske inte mitt smartaste drag att tro att jag skulle palla att vara på badhuset och härja innan jag skulle jobba. Man vill så mycket mer än man orkar ibland, och jag lär mig ALDRIG! Hela kroppen värker och jag är TOTALT slut.. Och då har jag ändå haft en väldigt lugn och bra arbetskväll. Jävla skit SLE!! Varför ska man måsta drabbas av sjukdomar? Jag kanske hade varit rik och berömd om jag inte hade haft det här jävla handikappet. Ja, idag är jag lite bitter! Men jag är glad över det jag har. Det är verkligen ingen självklarhet att ens få ett barn med min sjukdom.. och jag var VÄLDIGT nära att mista mitt lilla pyre så jag har nog någon som vakar över mig och vill mig gott trots allt. Vad vore livet utan Denise?? Totalt meningslöst!

Tänker slänga mig i duschen och sen raka vägen ner i sängen! Har förtjänat att få sova HEEEEEELA natten tycker jag! 

Imorgon blir det ännu en arbetsdag.. Men innan det så blir det ett träningspass. Hur ska jag orka det då? Jo, det orkar jag. För träningen är det som gör att jag orkar stå på benen över huvud taget. Träning är medicin när man är reumatiker. Träningen ger mig mer energi och gör mig absolut på bättre humör!


Puss och kram


ANNONS
Av Lisa - 8 februari 2014 06:50

Tidig morgon i detta hushåll. Ändå var Denise vaken till halv nio igårkväll. Men strax före sex så hade hon sovit klart.. Det betyder att jag och R sovit ca 4 timmar.. ojojoj. Kl tio ska vi till badet och jag börjar jobba klockan tre. . Så det blir en lång dag idag!

Jag är så stolt över Denise och hennes framsteg man ser varje gång hon kommer hem efter pappa-veckan. Igår reste hon sig upp och stod i sex sekunder. Snart snart snart! ! Hon har även börjat säga "ja" istället för "mm" när man frågar henne något. Gullrumpan min!!!!

ANNONS
Av Lisa - 7 februari 2014 16:48

Äntligen! Åh vad jag har saknat min prinsessa denna vecka.Nu är hon äntligen hemma igen och jag känner mig hel! Nu blir det myskväll med tacos. Vin för dom vuxna och godis för fisen ! Trevlig helg

  

Av Lisa - 5 februari 2014 17:47

Fy va dålig jag är på att skriva här när Denise är borta.. Känns som att den här bloggen mest handlar om mitt liv som mamma... Och dom här veckorna när hon är borta så känner jag mig inte som nån mamma så då blir det lite torka.

Har iaf lyckats hålla bra rutiner den här veckan trots att jag inte har något barn att ta hand om. Har jobbat och stått i. Tränat och skött kosten fint. Nu har jag nyss varit och tjänat vuxenpoäng och storhandlat så vi klarar oss ett bra tag framöver. Imorgon blir det jobb igen. Ledig fredag då fisen kommer hem, men sen har jag tagit på mig helgens båda kvällar så jag passar på att njuta idag av ledigheten.


Får väl bjussa på lite bilder från instagram (LisaDex) i brist på annat.

          (Kan varmt rekommendera brödet på den sista bilden! GRYMT gott och hyfsat nyttigt. Tummen upp)

Av Lisa - 3 februari 2014 16:14

Har lite söndag idag jag. Jobbade ju lördagkväll och gjorde klar mina skolarbeten igår. Så idag är det lite ledigt och slappt. Tog en sovmorgon med frukost och film i sängen på morgonen och sedan ett gympass och lite shopping :)
Imorgon är det en fullspäckad dag så jag hoppas att jag är pigg och glad. Skola kl nio och sen direkt därifrån till jobbet och är nog inte hemma förrän halv tio på kvällen. Bra att hålla sih sysselsatt när Denise är hos pappa.. blir så jäkla rastlös och orolig i kroppen.. Ännu mer orolig kanske eftersom jag försöker sluta röka.. pjuh. Har väl blivit i snitt en cigg varje dag sen ja bestämde mig för att lägga ner.. En cigg för mycket egentligen men man ska väl inte vara för hård mot sig själv antar jag. .

Saknar min tokfis!!!!!

Av Lisa - 1 februari 2014 19:06

Nu är fisen hos pappa och jag passade på att ta en rejäl sovmorgon. Halv tolv smog jag upp ögonen och då fick jag reda på att jag skulle jobba. Så nu är det arbete till nio ikväll som gäller.
Den här veckan ska jag försöka hålla mina rutiner ävrn fast jag är barnledig. Jag ska träna, jobba, plugga och äta och sova ordentligt. Punkt slut

Av Lisa - 30 januari 2014 07:58


   

Av Lisa - 29 januari 2014 19:29

Så börjar den här dagen lida mot sitt slut. På Habben måste jag säga att jag blev glatt överraskad. Denise tyckte inte att mätningarna var roliga men vi lyckades avleda henne med leksaker och Pingu vissa stunder iaf. Dom mäter olika vinklar och tonus och spactitet i muskler osv.. Dom visade mig ett slags diagram som man bildar efter ett antal undersökningar. Ligger man på gtönt så är det okej. Gult betyder att man kanske behöver börja med några förebyggande övningar. Är det på rött så är det kanske dax att börja fundera på OP...  Så ungefär.´Denise var på GRÖNT på ALLA mätningar, så det känns jättebra. Äntligen något som är okej!

Hon var så trött sen så när jag häämtade henne på dagis så hade hon legat och sovit i vagnen i nästan två timmar. Så jag fick en påklädd och klar sovand liten skit med mig hem.

   

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se