★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 9 mars 2014 08:12

Fyra är ingen tid man gillar att kliva upp.. Men tur då att fisen går med på att ligga och gosa nån timme innan vi stiger upp.

Nu har vi våldsgästat lillebror hela helgen. Men ikväll får vi nog ta å sova hemma. Annars blir det bökigt för alla. Haha.
Nä, lite vila nu innan vi drar till gymmet.

ANNONS
Av Lisa - 8 mars 2014 19:24

Idag har fisen varit hyfsat pigg. Hon är tröttare än Vanligt och är inte riktigt sig själv efter infektionen tycker jag. Men hon har varit feberfri idag och näsan blev inte täppt förrän när hon skulle sova typ.

Idag gjorde jag en liten fläta på henne. Hehe. Ingen lätt match men den satt kvar en halvtimme iaf innan den var bortblåst.

Dagen har bestått av träning och svällande magar haha. Jag och Natasha har lagat mat, ätit, skrattat och haft trevligt. Denise blev så trött för ett tag sen så vi åkte hem till lillebror och nu ligger hon här och sussar i spjälsängen mitt i vardagsrummet!

Är så glad för att hon äntligen har börjat dricka välling! Jag blir alldeles gråtfärdig när jag tittar på hennes smala ben.. Hon har verkligen tappat allt hull hon hade påsen lilla kropp så nu är det maximala mängder kval och kolhydrater som gäller. BULK PÅ HÖG NIVÅ! målet är att se ut som kusinen Noelle ;)

ANNONS
Av Lisa - 7 mars 2014 20:36

En snorig, darrig, svag och hängig tös kommer hem till mamma. 38.1 i feber och där hoppas jag att det stannar. Blir det värre så måste vi ju åka till övik eftersom barnavdelningen är stängd här.. Suck suck suck. Är det så här livet ska vara?

Men som vanligt har den här solstrålen humöret på topp ändå! Mamma älskar dig!

Av Lisa - 6 mars 2014 12:40

 

Gissa vem som är fisens stora idol?? Syns ganska tydligt på den här bilden hur mycket hon beundrar sin kusin Nellie   


Hon tittar på allt hon gör och ser alldeles förtrollad ut. Lilla gummzan min! Nu ska jag sticka ner på stan och köpa en liten present som hon ska få när hon kommer hem imorgon.. På söndag är det dagen då hon egentligen skulle ha haft sin födelsedag om allt hade gått enligt planerna. Så jag tycker att hon kan få fira en liten extra födelsedag den här helgen!


Av Lisa - 5 mars 2014 19:45

----Hoppas jag iaf---- Har blivit kallad till ett möte i slutet av månaden där både dagis, habben och folk från Öviks hab och dagis kommer att medverka. Hoppas verkjligen att vi kan få till så att Denise får lite extra stöd även här hemma. I övik är det ju redan ordnat, men här har hon det tufft. Och inte bara hon. Personalen går ju på knäna! I en stor grupp på ca 20 barn.. Varav ett barn med särskilda behov som inte ens kan gå själv.. Allt detta på 2 personer. Det funkar ju inte!! Hoppas verkligen det blir en lösning på detta för allas skull. Som det är nu såp håller jag henne borta från dagis så mkt det bara går. Det är inte det att hon vantrivs, verkligen inte. Jag tror att hon har det bra och hon är alltid jätteglad när man hämtar henne.. Men just nu är det största problemet alla baciller.. Tyvärr så kommer det problemet inte att försvinna även om hon får en extra resurs.. Men förhoppningsvis så blir hon starkare för varje månad som går och till slut kanske hon kan bekämpa infektionerna utan att bli så fruktansvärt sjuk!

Saknar henne såååååå mkt ikväll, men nu är det inte så länge kvar. På fredag blir det nog att hon kommer hem denna vecka. Vi kör lite sådär vad som känns bra. Behöver inte vara skrivet i sten exakt vilken dag man ska hämta och lämna. Så länge det funkar för båda. 

Blir en tidig kväll här, trots att jag är barnledig. Uppstigning 05.20 och arbete står på age3ndan imorgon, precis som idag.

 

Av Lisa - 4 mars 2014 19:33

Men jag har inte ätit någon semla...

Med det vill jag inte påstå att jag varit någon slags hälsoguru. Nä. Jag blev helt enkelt sugen på....

En toast :) Följt av ett träningspass och en nyttig middag.. Och sen en massa popcorn. Haha. Vad är det med mig? Jag äter det kagär sugen . Då blir livet mycket roligare!

Har ägnat måndag och tisdag till att plugga. Och nu börjar jag komma ikapp. Har bara en liten uppgift kvar som ska redovisas på måndag. Sen startar en kurs som jag tror att jag kan bli intresserad av : specialpedagogik. Men vi får se.. Den kan lika gärna vara dyng tråkig.

Nu blir det jobb i tre dagar och sen vill jag ha hem min plutt så jag blir hel igen!

Av Lisa - 2 mars 2014 13:37

Behöver liksom inte säga så mycket tror jag

Av Lisa - 2 mars 2014 08:47

God morgon! Här har vi varit vaken så läng så att fisen ligger och sover gott i sin säng igen. Det är nödvändigt om hon ska orka bada sen. Hon har liksom inte riktigt lika mycket kraft som vanligt än.. Så det är bra om hon vilar så mycket som möjligt. Är själv ganska trött också så jag somnade en stund också. Nu myser vi i soffan och tittar på De fem legenderna innan vi ska in i vimlet på paradisbadet


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se