★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 23 november 2013 21:31

Nu säger vi godnatt efter en dag av godis, promenad, kusinmys, hårfärg, plugg och en massa pingu!

ANNONS
Av Lisa - 20 november 2013 17:01

Sitter här och känner att det är söndag. Haha. Feeeeeel! Vet inte vad jag fick det ifrån egentligen. Har fullt upp här med att förbereda en redovisning jag ska ha imorgon.. PLUS att jag har den där jävla tentan på Fredag som jag är helt övertygad om att jag kommer misslyckas med. Hur mycket jag än läser och skriver så fastnar det inte. Men lyssna på ämnet då: MIKROBIOLOGI. Mikroorganismer, virus, svampar, bakteriers byggnad, smittvägar, smittkällor osv osv..  Känner ju igen allting varje gång jag går igenom det. Men skulle någon ställa en fråga om nånting av allt det där så skulle jag garanterat inte kunna svara.

Nästa vecka är det dax för APL. Och jag har fått praktikplats på Skärvstagården.. (där jag brukar jobba) Men på en avdelning jag aldrig varit på förut. Känns faktiskt både bra och dåligt.. Jobbigt att praktisera med nåt man jobbat med så länge.. Men skönt att få in lite rutiner i några veckor. Jag har slarvat med både mat, sömn, skola och träning den senaste tiden. Men nu jävlar får det vara nog!!! Jag ska tillbaka till gymmet på Tisdag har jag bestämt!

Varför inte på Måndag? tänker ni.. Jo, för då ska jag upp på sjukan med Denise och hon ska få influensavaccinet som hon inte fick på förra inbokade tiden eftersom hon hade magsjuka.. Nu hoppas jag att hon inte är förkyld bara.. Hörde nämligen att hennes far var förkyld som tusan.. jaja. Det får vi se.


Nu har jag svamlat klart för idag.. Dax att begrava näsan i böckerna igen.

 

Miss you darling!!!

ANNONS
Av Lisa - 17 november 2013 17:06

Jag vet inte riktigt vad det är med mig.. Självklart saknar jag alltid fisen när hon är borta. Men inte så här mycket! Känns som att jag skulle kunna döda för att få ha henne i mitt knä och bara lukta lite på henne. Men det är bara att härda ut tills på Fredag..

Har en hård pluggvecka framför mig med skola både måndag, torsdag och fredag..  Redovisning och tenta så det är bara att försöka fokusera.. Är ju billös också mitt i alltihop, så nu måste jag GÅ överallt.. eller cykla kanske om det inte är så halt.  Känner mig totalt inlåst ju. När man är van att kunna åka vart man vill, när man vill och helt plötsligt sitter man strandsatt så blir det liksom lite konstigt. Men det är nog inte så länge får jag hoppas!


Nä nu jäklar ska jag ställa mig i duschen! Sen blir det nog en väääääldigt tidig kväll!

 

Av Lisa - 16 november 2013 00:08

           

Fredag igen då.. Efter en mysig födelsedag så var det dax för transprt till Övik och en vecka hos pappzen. Den här gången var det jobbigare än alla andra gånger och jag bröt ihop totalt när jag kom ut till bilen. Det känns ungefär som om man aldrig mer kommer ses. Den känslan har jag när jag säger hejdå.. Jag tror att det beror på hur det blev dom första gångerna jag lämnade henne och åkte hem från sjukhuset.. Då blev hon jättesjuk och jag fick åka tillbaka med ilfart för dom visste inte riktigt om hon skulle överleva.. Dom känslorna sitter liksom kvar när jag lämnar henne.. Men det är bara att vänja sig.

Nu väntar sängen och jag kommer sova som en STOCK!!!!

Av Lisa - 14 november 2013 14:33

2år idag! helt otroligt vad tiden går. Jar precis hämtat hem henne från dagis och mu vilar hon så hon sla orka med lite kalas sen! Återkommer, .

Av Lisa - 11 november 2013 22:27

 

Skruttunge!! Fick en sån klockren bild på henne idag. Hon ser ut som en liten seriefigur!

Pigg och kry idag. Bara mamma som är lite krasslig fortfarande med feber och värk, men det är ju inget ovanligt så.

Less på att va hemma nu, men imorgon törs man nog skicka henne på dagis. Inga symtom sen igår morse så då ere väl fritt fram då,

Nu börjar det närma sig födelsedagen! På gott och ont, precis som förra året. Det är nu jag börjar komma ihåg varenda dag, varenda timme, varenda känsla jag hade för exakt två år sedan. Jag minns att jag var på badhuset den här dagen för när jag var i vattnet och simmade var enda gången som jag inte kände den pulserande smärtan i händerna...  Kände ju såklart att något var fel och jag var så jäkla orolig. 

Hade varit på spec.mödravården dagen innan och fått konstaterat att blodtrycket var högt och att jag hade protein i urinen, men det var tydligen ingen fara.. Även fast jag hade haft blixtar i ögonen. ALLA tecken på havandeskapsförgiftning. Men jag var ju bara i vecka 22 så dom var lugna. Det brukar ju komma i slutet av graviditeten.. Suck.. Ja, imorgon för exakt två år sedan så åkte jag in med ambulansen på kvällen med svåra kramper. Spydde hela natten av huvudvärken och på morgonen fick jag åka till Umeå.. Huvva. Jag ryser när jag tänker på hela den där historien, men det går liksom inte att tänka på annat den här tiden på året.

nä, nu ska jag plugga liiiiiite mer bara, sen blir det natti natti. Imorgon måste jag storstäda och sanera här hemma så det blir rent och fräscht. Ser mer ut som en svinstia än ett hem just nu (i mina ögon iaf)


Av Lisa - 11 november 2013 10:17

Ja nu är vi på bättringvägen här. Denise verkar pigg men jag har feber och är totalt slut. Hon var ju lite halv krasslig redan i fredags då hon kom. Och hela lördagen var hon trött och helkass i magen men man tror ju alltid ( eller intalar sig) att det är något hon ätit bara. . Men när man själv börjar få samma symtom så är det bara att inse.
Så grymt tråkigt att sitta hemma bara. Ingen dagis och skola idag så det blir ännu en dag isolerad från omvärlden.

Av Lisa - 10 november 2013 11:20

Hej hej jag har lite ont i magen. ..


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se