★ 399 gram ★

Senaste inläggen

Av Lisa - 19 februari 2014 21:31

Ja nu har jag landat hemma.. Med dunder och brak känns det som. När jag åkte hem igår så hade jag inte en aning om att jag skulle sitta i skolbänken hela dagen idag.. Men det var nog bra med lite omväxling och lite nya saker att tänka på. Har övat på venprovtagning och en massa andra praktiska grejjer..

Imorgon bitti är det dax för jobb, följt av ett ärende på polisstationen, besiktning av bilskrället och sedan hårfix deluxe!!! Jag ser till att ha fullt upp känns det som. Kan väl vara både bra och dåligt. 

Just nu är jag bara såååå trött så jag kommer slänga mig i sängen ganska omgående faktiskt. Denise är inte utskriven än, men hon är på bättringsvägen fortfarande och har varit ute och lekt på lekterapin mycket idag. 


GOD NATT


ANNONS
Av Lisa - 18 februari 2014 15:46

 

Sådärja. Då har vi varit ute och fått lite frisk luft för första gången på en vecka. Skööönt! Denise har fått en ballong och jag har fått köpa lite tråkiga nödvändigheter. Det blev riktigt svettigt i uppförsbacken på väg tillbaka till sjukhuset så nu har man fått sig lite motion också. 

Saknar mina svettiga gym-pass så känner jag mig sugen ikväll efter jag tagit tag i alla bestyr där hemma så ska jag banne mig åka ner på gymmet. (kommer garanterat inte att orka men man kan ju drömma iaf)

ANNONS
Av Lisa - 18 februari 2014 12:32

Vet inte om ljudet funkar här eller om det bara är min dator som är lite paj. Men här har vi en busig tjej som varit helt galen på morgonen. Nu sover hon sött i sin säng och behöver lite extra syrgas.

Det blir ingen utskrivning idag iaf.. Doktorn tyckte hon behövde för mkt syrgas än och hon hade druckit alldeles för lite.. Jaja. Bättre lycka imorgon då kanske. Men jag åker hem ikväll iaf.. Nervöst och jag har en stor klump i magen. Men det kommer nog gå bra!

Av Lisa - 17 februari 2014 20:51

         

Måste visa mig själv det här för att fatta att det faktiskt inte är så konstigt att man är helt slut... Ibland tycker jag att det är konstigt att Denise räknas som ett barn med särskilda behov och ibland undrar jag om det är jag som är fjantig och överkänslig.. Jag tror liksom att alla föräldrar har det så här. Alla barn blir ju sjuka och förkylda och jag är inte den som klagar och gnäller i onödan. Man får försöka göra det bästa av situationen.. men just den här gången blev det för mycket på en gång.. 

Har haft en rätt jobbig period i livet på många plan, och samtidigt som Denise blir så här sjuk så rasar resten av tillvaron jag byggt upp där hemma och jag vet inte vad jag har att vänta när jag kommer hem. Jag kommer att åka hem imorgon och det är nu allt börjar sjunka in. Det har varit en jävligt tung dag och jag har haft gråten i halsen mest hela tiden. Hoppas att jag kan unna mig själv lite lugn och ro när jag kommer hem. Hoppas att jag för en gångs skull kan lära mig av mina misstag och att jag kan låta mig själv få må bra istället för att ständigt sabba för mig själv och sätta mig i situationer som inte går att komma oskadd ur. Det kanske är nåt slags sätt för mig att fly och slippa stanna upp och känna hur jag egentligen mår. Har jag en massa problem att lösa hela tiden och en massa folk att ta hand om och hålla reda på så slipper jag liksom ta hand om mig själv och mitt mående.


Sådär ja. Nu har jag gjort dagen psykoanalys på mig själv. Och vad har jag lärt mig av detta? Mest troligt kommer jag aldrig lita på någon igen.. Inte ens mig själv. Men jag får väl öva upp den förmågan igen på något vis. Jag tänker leva ett bra liv med min dotter och njuta av alla friska dagar vi har tillsammans!!! PUNKT

Av Lisa - 17 februari 2014 13:58

Det går åt rätt håll! Men krafterna är inte tillbaka än och plutten orkar inte mycket. Tog en dusch imorse och sedan sov hon i två timmar. Nu fick hon chansen att gå till lekterapin, men det ville hon inte.  Vi fick in några leksaker som hon lekte med en stund, men film verkar fortfarande vara det bästa alternativet .

       

Av Lisa - 16 februari 2014 19:47

Världens längsta dag.. Även om Denise nu börjar må bättre så kan jag ärligt säga att jag själv börjar gå på knäna.

Att sitta här totalt maktlös och det händer än det ena och än det andra där hemma som näst intill ödelägger hela min tillvaro, samtidigt som jag ska försöka känna mig glad för att det går åt rätt håll här.. det blir bara så fel allting.

Ingenting kommer vara sig likt när jag kommer hem.. Ingenting kommer vara i sin ordning där hemma och jag kommer ha tusen saker att ta itu med. Livet och det som man hade tänkt skulle bli i framtiden kommer inte bli så, och jag och Denise får hitta nya vägar på egen hand. Men vi klarar oss bäst själv tror jag. För vi är starka! Synd bara att Denise har en mamma som gör så tokiga val i livet hela tiden. 

Ja, det blir en tung kväll det här med många tankar och funderingar.. Tänk att allt ska hända på samma gång jämt?!

Men som jag själv vet så har jag en väldig förmåga att ställa till det för mig själv så jag måste nog ta och se över vad jag måste göra för förändirngar hos mig själv för att få ett så bra liv som det bara går..


Denises crp är nere på ca 30 så infektionen är snart över, men syrgasbehovet kvarstår. Vi har nyss fått byta till en lågdosmätare så nu är det mindre än 0,5l som hon behöver. Alltså väldigt lite! 

Jag har bestämt mig för att stanna tills på tisdag trots allt. Känns mest bara jobbigt att åka hem i nuläget så jag kan lika gärna stanna kväar här. Och det känns inte bra att lämna Denise heller. Vi är så trötta båda två så vi bara sover och sover.  Ibland önskar jag att jag kunde få byta liv med någon bara för en dag!! Eller att jag hade någon vid min sida som kunde finnas som stöd när det är kämpigt. Nä, nu ska jag inte klaga och gnälla här.. 

Försök se allt som är positivt istället!!!!

Av Lisa - 16 februari 2014 10:54

Film från alldeles nyss!

Vi blir nog kvar några dagar till. Men det går framåt och lillan blir piggare och piggare.

Skulle egentligen ha åkt hem igår. Har en hel del att ta itu med där hemma också, men jag kan inte lämna Denise jus nu. Nä, allt annat får vänta.

Av Lisa - 16 februari 2014 10:39

Film från igår


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se