★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2014

lördagsuppdatering

Av Lisa - 30 augusti 2014 15:53

Jag har verkligen blivit en helt annan bloggarna än förr. . Vet inte riktigt var skrivarglädjen tog vägen men den kommer ofta tillbaka så fort det är något som oroar mig med Denise. Det är som att jag behöver skriva av mig det jag känner då.
Idag har vi varit ute på promenad. Ute på byn var det trubadurer och det bjöds på gratis mat. Denise var sååå trött men vägrade somna och nu är hon mest bara grinig och orolig och kan inte komma till ro alls.

Denise har blivit sååå modig nu när hon ska försöka gå och som mest har hon klarat 13 steg. Men balansen är ju si och så och beroende på dagsformen. Vissa dagar kan hon knappt hålla ordning på armar och ben men nästa dag kan hon vara helt fokuserad.

Har ju haft sånna problem med att lägga Denise på kvällen sedan vi flyttade.. det har varit riktigt hysteriskt gapskrik. . Ibland i 2 timmar och till Slut blir man helt apatisk. Tack gode gud att jag iaf fick en dotter som inte hade kolik och att hon faktiskt inte skrek mkt alls under bebistiden. . Jag hade nog stupat för längesen då. Nu har hon iaf fått byta rum och byta säng och då har det helt plötsligt blivit mkt bättre och vi har haft några riktigt bra kvällar utan bråk. 

Sötaste tjejerna! (Plastsyrran som sitter bredvid) tänk att Denise nästan är 2 år äldre än henne och ändå är dom i samma storlek och använder varandras kläder.
Kan aldrig tänka mig att Denise någonsin kommer bli en stor människa. Hon kommer alltid va liten och söt!
Nu är det dax att plocka upp henne ur sängen och fixa lite käk tror jag bestämt.

 
 
Ingen bild

Marie i Skåne

30 augusti 2014 18:54

Roligt att höra från er. Hoppas Denise vänjer dig snart så du får lite lugnare kvällar. Du har inget att välja på, bara att fortsätta kämpa. Och kämpa är du bra på 🌺
/ Marie

 
Ingen bild

Kerstin

19 september 2014 23:14

Du är saknad!! Tomt när du tappat skrivlusten. Hoppas ni är pigga och att Denise mår bra?
Trevlig helg//Kerstin.

 
Ingen bild

Marie i Skåne

20 september 2014 13:23

Hej!
Hoppas allt är bra med er. Jag tycker det är dags för lördagsuppdatering 😃
/Marie

 
Ingen bild

Anna

25 september 2014 19:52

Hej!
Saknar dina inlägg här! Läste varje dag här från det att du fick Denise, så det känns lite tomt...
Hoppas allt är bra med er:-))
Ser fram mot nya inlägg när du får skrivlusten tillbaka:-))
Ta hand om er<3

 
Ingen bild

Kristina

28 september 2014 20:47

Hoppas också att allt är med dej och Denise. Undrar förstås vad som hänt då du inte lägger ut nåt nytt????

 
Ingen bild

Kerstin

2 oktober 2014 22:13

Nu är det oroväckande tyst!!!
Hoppas ni har det bra?

 
Ingen bild

Kristina

11 oktober 2014 17:44

Hej Lisa
Berätta vad som hänt. Tycker faktiskt att alla vi som läst din blogg har rätt att veta. Hur du mår, vad du själv ställt till med. Sluta fly. Ta ansvar.

 
Ingen bild

Ellen

14 oktober 2014 08:06

Nej Lisa, du har inga som helst skyldigheter att berätta något för oss eller ens blogga. Du äger inget ansvar mot oss. Att du väljer att inte blogga eller att du inte kan blogga kan inte likställas med att du flyr. Så lyssna inte på några sådana idiotiska kommentarer...
Istället hoppas jag att ni har det bra båda två och att blogguppehållet är frivilligt.

 
Ingen bild

Celia

14 oktober 2014 17:39

Hej Lisa! Hoppas allt är okej med dig och lilltjejen.
Och sedan hoppas jag verkligen inte du tar åt dig av den kommentar Kristina har lagt här, den har du inte förtjänat.
Kristina, jag blev mållös när jag såg det du skrivit. hur tänker man när man lägger en sådan kommentar?? Osmakligt!!
Varför skulle alla vi som följt Lisas blogg ha rätt att veta? Bara för att du följer en blogg har du inte fullständiga rättigheter till personens liv! Och att bara skriva Sluta fly och ta ansvar. Vad vet du om hur Lisas liv ser ut? Och vem är du till att komma och lägga den kritiken? Fy för vad sådana som du äcklar mig! Har du inget vänligt att säga så håll munnen stängd!
Nu hoppas jag innerligt att Lisas frånvaro beror på att hon har annat för sig, och att de båda mår bra. Och om det nu är så att man mår dåligt så behöver man uppmuntrande kommentarer inte påtryckande och otrevliga.
Så Lisa... en stor kram till dig och Denise! Håller tummarna för att allt är bra, och önskar er en fin höst och vinter!

 
Ingen bild

GunBritt

15 oktober 2014 11:53

Måste bara kommentera kommentaren från Kristina ; Varför i hela fridens namn skulle Lisa vara skyldig oss att ens TÅNKA på att skriva i sin blogg om det hänt något? Vi har inte rätt att veta någonting om Lisa och hennes familj mer än vad hon väljer att berätta.....så är det bara!!!

 
Ingen bild

Denise

17 oktober 2014 05:08

Hej! Jag håller definitivt inte med Kristina att du skulle ha något ansvar att rapportera hur ni har det åt oss. Det är ditt liv och du skriver om och när du vill! Däremot vill jag gärna lägga in en vänlig stöt för en uppdatering då jag också följt dig sedan graviditeten och det känslige tomt och avhugget att inte veta hur ni har det. Men ta det sen då du orkar och hinner :)
Kramar, Denise (den stora, hehe)

 
Ingen bild

En följare

17 oktober 2014 11:25

Låter som att något har hänt! Hoppas att det inte är nått allvarligt och att du vill dela med dig så vi som följer dig får höra av dig. Du är en kämpe! Har själv 4 barn men tycker att du är stark!

 
Oslofru

Oslofru

27 oktober 2014 14:37

Så mysiga bilder :)

http://www.oslofru.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards