★ 399 gram ★

Alla inlägg den 20 januari 2012

Av Lisa - 20 januari 2012 23:00

   

   

Jag tror att Denise har en favorit pose! När hon mår gott, suger på nappen och myser så sträcker hon ut armarna så här! Ungefär som om hon säger: Vänta, vänta, don´t tuch me!

Vi har haft en kanondag idag! Går och lägger mig med ett varmt hjärta och ett leende på läpparna!   

Av Lisa - 20 januari 2012 14:34

Jag är så GLAD idag! Har inte känt mig såhär glad på, jag vet inte hur länge!!Humöret är på topp idag!

Kom upp till Denise ganska tidigt imorse. Hon mådde sååå bra och jag tog upp henne och hade henne i famnen. Som en RIKTIG bebis! Det har jag längtat efter ända sen hon kom ut! Att bara kunna lyfta upp henne och hålla henne i famnen! Nu kan jag det! 

Nu äter hon hela 8ml/timmen.. och det betyder att hon får i sig det hon behöver, och behöver inte längre sina dropp! Så ikväll efter hon fått sin antibiotika så ska dom dra ut hennes PCVK! Idag sänkte dom även trycket på CPAPen lite till.. Helt sjukt vad mycket som hänt på bara en vecka! Hon är så nöjd och belåten, vaken och nyfiken, ligger och kikar och småler lite då och då och allt funkar så bra!

Man blir nästan rädd.. Det går FÖR bra just nu! Nä, jag njuter!! 

Gick iväg till IKSU och körde ett SH´BAM pass! Det var faktiskt rätt så kul. Påminde mkt om Zumba, fast mycket enklare! Blev lagomt svettig och lagomt trött! Man blir glad av att dansa!

Nu har jag just myst lite med Denise i famnen en gång till! Känns så mysigt! Kommer nog sitta så flera timmar om dagen nu, och ännu enklare blir det ju från och med ikväll, för då kommer hon inte ens ha nån dropp slang ju!


Nu inväntas pappa Fredrik och sen blir det till att handla lite Fredagsmys-virke!  

   

Av Lisa - 20 januari 2012 07:22

God Morgon! Vaknar, sätter på lite kaffe och loggar in här! Möts av ett tvåsiffrigt antal kommentarer på mitt senaste inlägg och jag känner mig genast inte längre konstig, eller ensam. Det här är uppenbarligen känslor som många mammor går igenom, även om barnet inte är fött för tidigt.. Tänk vad mycket stöd och insikt man kan få av en blogg.. Verkar ju helskumt, men så är det ju. Jag kan känna igen mig så mycket i era historier och berättelser, och känner att mina tankar&känslor inte alls är så ovanliga som jag går omkring och tror! Vad hade jag gjort utan bloggen? Jag känner ju ingen som varit med om det här som jag kan prata med och jämföra erfarenheter och så med. Och jag är en sån människa som blir som en mussla om jag ska försöka sätta mig ner och prata med en kurator eller nåt. Känner mig förhörd och anklagad av alla frågor!!  Men här finns det hur många som helst som läser, delar med sig och stöttar!! Hur härligt är inte det då?

Vaknade även inatt och sökte! Minns inte om jag letade efter Denise inatt också, men jag satt upp i sängen och lyfte på en massa saker som låg på sängen och kände mig allmänt förvirrad och frustrerad.. hmm.. Drömtydning?


Nu ska jag käka frulle och hälla i mig kaffet.. Sen ska jag väl upp och göra en överföring i stomin på lillan. Det ska ju göras morgon och kväll.. Men jag vet inte.. Funderar på att låta personalen göra det på morgonen, så kan jag göra det på kvällen.  Jag har ju så lätt att stressa upp mig på morgonen och behöver flera timmar på mig innan jag känner mig okej i knopp och kropp. Men vi får se, det är ju egentligen inte så mycket att stressa upp sig för.

Bild lånad från www.weheartit.com  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards