★ 399 gram ★

Alla inlägg den 13 januari 2012

Av Lisa - 13 januari 2012 21:11

När klockan var strax för fem, så visade Denise vart skåpet skulle stå! När hon har bestämt sig för nåt så är det ingen som har nånting att säga till om. Så nu är hon extuberad och ligger och andas så fint i sin CPAP!

Hon vred och vände och skruvade sig som en daggmask i en och en halv timme. Hon höll nästan på att krypa iväg, och hon lyckades se till så att stomipåsen lossnade.. Men det var ju bara bra. Då fick hon en ny, ren och ett nytt och rent förband på såret

Härligt att se att hon börjar pigga på sig och visa sitt humör igen ! Hon har varit mycket vaken idag, och verkar faktiskt väldigt nöjd nu! Man märker inte så mycket av att hon är nyopererad.. Hon verkar liksom inte ha sådär super ont, men dom där småttingar läker väl hundra gånger snabbare än vi med våra gammkroppar!

Vi har ett leende på läpparna ikväll och vi hoppas att Denise har blivit extuberad för tredje och sista gången!


Nu är det Cola, godis och The Voice som gäller!!!  

(bilden är gammal, glömde som vanligt att ta med mig kameran upp)

 

Av Lisa - 13 januari 2012 14:32

Fredag, och det börjar redan skymma lite ute! Jag har inte ens varit utanför dörren idag, men det gör mig inget. Jag har allt jag behöver här inne!

Denise är så lugn idag, hela dagen har hon varit nöjd och det känns bra. Hon har till och med börjat få liiite liiite mat.. Men bara 0,5 ml/timmen för att se om det funkar.

Idag har hon även gjort sin första ögonundersökning. Jag var inte där då, och det var nog lika bra för jag hade nog inte gillat vad jag såg! När jag täker på det.. Att man spärrar upp ögonen med hakar, så tänker jag på nån film jag sett nån gång.. Nån rysare. Minns inte exakt vad som hände, men SNUSKIGT var det! Huvva! Man ska inte så mycke film! haha.

Sköterskorna har knäppt jättefina bilder på Denise idag när hon låg och var sådär jättevaken som hon är ibland.. Då får hon klotrunda jättestora ögon och hon ligger och kikar runt omkring sig och ser så himla söt ut! 

Ska nog ta med mig kameran upp ikväll och fota lite jag också..

Snart kommer pappa Fredrik och jag har bestämt att ikväll ska det svullas godis! Så jag ska strax gå iväg på kiosken och köpa choklad, och möta upp Fredrik när han kommer med tåget!

Av Lisa - 13 januari 2012 09:02

Vet inte riktigt vad jag har sysslat med inatt, men håret stod då verkligen åt alla håll när jag vaknade! Jag kanske har sovit gott?! Hade liiiite svårt att ta mig ur sängen och jag känner att hissarna lockar mer än trapporna idag.. (träningsvärk) Och då vet jag ju med mig att min träningsvärk i benen alltid brukar vara värst efter 2 dagar, så jag längtar inte tills imorgon..

Jag glömde faktiskt att tala om att Denise blev vägd igår! Hon har nu passerat det magiska strecket och väger nu: 1070 gram! Tänk vad mycket hon gått upp! Från 399 till 1070, och ändå fastar hon just nu! Jag tror att hon kommer växa med raketfart så fort hon återhämtat sig och fått börja äta igen! 


känner mig lite fåordig såhär på morgonkvisten, så jag bjuder på en liten bildbomb ur bloggens bildarkiv!

                           



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards