★ 399 gram ★

Alla inlägg under september 2009

Av Lisa - 12 september 2009 00:24

God afton! Har haft en helkväll hemma all alone idag.. det var längesen sist. Fredrik har åkt bort över helgen så det är bara jag hemma. Ganska skönt men tråkigt som fan också.

Fick ingen tid på vårdcentralen idag, så jag o mamma ringde runt lite och lyckades få tag i nå bättre allergitabletter.. Så jag hoppas att det inte är lika illa imorgon när ja vaknar..

Tog en sväng på stan idag, men jag hittade inget roligt att slösa pengar på, så jag sket i det och gick hem igen..


Jaja.. har inte så mkt mer att berätta idag. Orkar inte gå in nå närmare på vissa saker så jag säger natti natti

Av Lisa - 11 september 2009 09:39

Ja jag tänkte igår att om det bli värre så måste jag ju gå till läkaren... och jag vaknade i morse av att det bara brände över hela benen och armarna! Och de är typ tio gånger värre än igår, så nu ha ja ringt vc och väntar på att dom ska ringa upp. Jag måste ju få nån akut medicin. Typ Betapred eller nåt.

Ja fattar inte va de är alltså! Har aldrig haft nå utslag eller nåt sånt i hela mitt liv tror jag.. och så nu då. Ser ut som en enda stor röd tomat!! Måste ha nån kraftig obalans i kroppen eller nåt.. För vad kan man få för allergi när man ligger och sover lixom?? Jaja.. Få väl se om jag får nån tid idag, annars blir det akuten istället!!

Av Lisa - 10 september 2009 15:44

Äh, vi kör på med ett extra inlägg idag...

Mår lite bättre nu och det kliar inte längre över hela kroppen, men jag ser helt knasig ut ju med alla röda fält på mig.. Oh My God whats wrong with me?

Men trots detta känner jag mig på förvånansvärt bra humör idag faktiskt. Har varit å handlat en massa mat och hyrt en film till kvällen. Det blev Slumdog Millionare.. Fast ärligt talat så tkr ja inte den verka va så bra, men det är väl en sån där film som man ska se bara för att den fått så många oscars.

Jaja.. nu har ja fyllt några minuter till av min dag här... Är så jäkla rastlös bara så ja tror ja dööööör! Ska nog ta en långprommis snart så man i alla fall blir lite trött i kroppen..

See ya

Av Lisa - 10 september 2009 12:52

Men gud va less jag blir! Har legat och kliat och kliat hela natten och nu har jag nässelutslag över hela kroppen.. Urs va jobbigt det är alltså! Har tagit allergitaletter och det tog väl bort den värsta klådan iaf. Men ja fattar lixom inte vad det är som jag helt plötsligt är allergisk mot.

Fast dom säger att man kan få nässelutslag av stress och oro också, så det behöver nödvändigtvis inte vara allergi..  Så idag blir en heldag hemma (som om det vore så ovanligt).. Man kan ju inte visa sig ute så här.


I helgen ska ja iaf va hundvakt åt höggravida lilla Doris.. och det skulle inte förvåna mig för fem öre om hon bestämmer sig för att föda just den dagen då hon ska vara här.. Då döööör jag!! Jag kan ju inte sånt heller!!


Jaja.. nu ska ja lata mig lite mer här och vänta på att bli normal igen!!

Av Lisa - 9 september 2009 17:07

Mötet på FK gick väl sådär.. Precis samma saker vi pratade om sist ja va där, och det var i mars. Men vi kom fram till att det nog är bättre på lång sikt om jag börjar arbetsträna istället för att jobba 25%.. Måste bara komma på var jag vill arbetsträna nånstans. Jag är ju så rädd för allt nytt och stora förändringar är inte min grej... tyvärr måste jag säga. Det vore kul om man bara var sådär framåt och utåtriktad och världsvan. Men sanningen är ju den att jag är osäker och faktiskt ganska blyg (även om det kanske inte alltid verkar så)... Men jag gör så gott jag kan.


Nu mår jag sådär illa igen som jag gjorde förra veckan.. Var tvungen å kräkas för en stund sen. Ja vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men nånting måste det ju vara.. och nej, jag är inte gravid!

Äh det blir säkert bättre..

Har gjort lite slingor idag också.. Ett litet lyft i mitt svarta huvud blev det faktiskt. Jag ser ju så blek ut i svart hår, så det blev bättre.

Nä nu ska ja koka lite kaffe och mysa med världens bästa Fredrik :)

Av Lisa - 9 september 2009 09:53

Ibland förstår jag mig inte på mig själv för fem öre.. Igår kväll kände jag mig bara så skum.. Helt off och bara låg här på soffan. Sen gick vi och la oss. Då kom allt. Fick jordens gråt attack och bara bölade som en liten unge och jag vet inte varför.

Det värsta som finns är när det blir så och nån håller på å tjatar 'Vad är det?' 'Berätta vad som är fel'... Men Fredrik han bara höll om mig och sa att allt kommer att bli bra. Det var det enda jag behövde höra tror jag. Sedan som jag som en stock hela natten.

Idag ska jag på möte på försäkringskassan.. Ska bli intressant att höra vad dom har att säga.. Fat jag vet inte riktigt vad jag ska säga, vad jag vill eller nånting. Men nånting kommer vi säkert fram till.


Uppdaterar senare. :)

Av Lisa - 8 september 2009 15:47

Ja nu är ja klar med målningen i sovrummet.. Höll på hela eftermiddan och kvällen igår och hela förmiddan idag.. Det blev mkt fräschare, men ja vill fortfarande ha en fondvägg, men det orkar ja inte just nu..

Så nu då? Alltid när jag haft fullt upp med nåt så känns det som om all luft går ur mig och det blir helt tomt... Va ska ja göra nu då? Ligga på soffan? Nä fy.. Hoppas vi kan komma fram till något bra imorgon på mötet på FK så jag kommer igång med nån sysselsättning. För det här gåååår inte. Ja blir galen, deprimerad. Man känner sig helt värdelös och orkeslös och obetydlig.. Bara sitter här hemma och gör aldrig nånting. Och det blir bara värre och värre. Snart pallar man väl inte ens gå till affären..

Nä, ja behöver ett lyft och det är NU!!!!!!

Har nyss varit hos farmor och farfar och fikat iaf. Stötte på farfar när vi skulle på ica och han tyckte vi skulle komma in å ta en kopp kaffe. Så det gjorde vi.. Sen blev det tacos här hemma.. Fredrik kan fixa han ;)


Nu ska ja sitta här å sura resten av dan känns de som. Fast ja har inget å va sur över, men man kan nog hitta nåt :P    

Av Lisa - 7 september 2009 13:14

Vaknar alldeles för sent och vill inte alls kliva upp.. Men jag trotsar mig själv och kliver upp ändå, släpper ut Mini som enbart är olydig och bångstyrig. Kommer in och börjar fixa frukost. Spiller kaffe, tappar yoghurt på vardagsrumsmattan, mackan går av i kaffekoppen så kaffet blir en enda sörja.

Hur var din morgon?


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards