★ 399 gram ★

Alla inlägg den 9 september 2009

Av Lisa - 9 september 2009 17:07

Mötet på FK gick väl sådär.. Precis samma saker vi pratade om sist ja va där, och det var i mars. Men vi kom fram till att det nog är bättre på lång sikt om jag börjar arbetsträna istället för att jobba 25%.. Måste bara komma på var jag vill arbetsträna nånstans. Jag är ju så rädd för allt nytt och stora förändringar är inte min grej... tyvärr måste jag säga. Det vore kul om man bara var sådär framåt och utåtriktad och världsvan. Men sanningen är ju den att jag är osäker och faktiskt ganska blyg (även om det kanske inte alltid verkar så)... Men jag gör så gott jag kan.


Nu mår jag sådär illa igen som jag gjorde förra veckan.. Var tvungen å kräkas för en stund sen. Ja vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men nånting måste det ju vara.. och nej, jag är inte gravid!

Äh det blir säkert bättre..

Har gjort lite slingor idag också.. Ett litet lyft i mitt svarta huvud blev det faktiskt. Jag ser ju så blek ut i svart hår, så det blev bättre.

Nä nu ska ja koka lite kaffe och mysa med världens bästa Fredrik :)

Av Lisa - 9 september 2009 09:53

Ibland förstår jag mig inte på mig själv för fem öre.. Igår kväll kände jag mig bara så skum.. Helt off och bara låg här på soffan. Sen gick vi och la oss. Då kom allt. Fick jordens gråt attack och bara bölade som en liten unge och jag vet inte varför.

Det värsta som finns är när det blir så och nån håller på å tjatar 'Vad är det?' 'Berätta vad som är fel'... Men Fredrik han bara höll om mig och sa att allt kommer att bli bra. Det var det enda jag behövde höra tror jag. Sedan som jag som en stock hela natten.

Idag ska jag på möte på försäkringskassan.. Ska bli intressant att höra vad dom har att säga.. Fat jag vet inte riktigt vad jag ska säga, vad jag vill eller nånting. Men nånting kommer vi säkert fram till.


Uppdaterar senare. :)


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards