★ 399 gram ★

Alla inlägg under september 2009

Av Lisa - 6 september 2009 18:05

Hej och hå vad trött jag blev efter maten!

Vaknade imorse pigg och utvilad och stack iväg på en morgonpromenad med Mini i solskenet. Härligt..  Senare blev vi lite rastlösa, så vi gick upp till Pappzen och hälsade på en sväng. Men det var bara Olivia hemma, så vi bjöd oss själva på kaffe och satt och surra med henne tills Pappzen&Anna kom hem.


Känner mig kraftigt orolig.. Har ju haft nå konstiga grejjer som blossar upp lite då och då och kliar som bara fan.. sen försvinner dom efter nån timme. Men det blir bara värre och värre och på konstigare ställen. Nu är det hårbotten som drabbats. Så det bara bränner och kliar och dunkar i hela skallen.. Så nu har ja stoppat i mig en massa allergipiller igen, så nu sover man väl snart.

Jag hoppas verkligen inte att det är Mini som är orsaken till detta.. Fy fan va hemskt det skulle vara om jag var tvungen att göra mig av med min lilla sötpropp :(   Men, jag måste iaf göra ett pricktest och kolla vad jag är allergisk mot, för nånting är det ju..


Va händer i veckan då?? Jo på Tisdag ska jag på möte på FK.. och jag hoppas att ja kan lyckas övertyga dom om att halvtidspension är det bästa alternativet för mig. Men det ska nog inte vara några problem, man är ju expert på övertalning och smygmanipulation vid det här laget ;)

Ja det var väll allt. Visst har jag ett otroligt fullspäckat schema? mohahaha.. Nä, jag behöver nåt att göra på dagarna, annars går det här åt helvete!


Nu blir det TV och latmaskande. See ya

Av Lisa - 5 september 2009 11:48

Gomorron bloggen...

Eller gomorron, ja ha ju vare vaken några timmar. Har höggravida lilla Doris på besök också och hon var så vänlig så hon satte sig och kissade på vardagsrumsmattan..typiskt.

Ingen bra dag för mig idag. Har ett konstigt tryck över bröstet.. Eller ja vet inte hur ja ska förklara. Så som det känns när man håller på att börja gråta nästan.. klump i bröstet.. eller att man har värsta rapen på gång. Ingen trevlig känsla, hoppas det släpper. Tycker det är otäckt när det känns konstigt i bröstet.

Men Fredde har gått iväg och handla LÖRDAGSGODIS!! :) enda dagen på veckan då man får svulla så är det bäst man gör det ordentligt!!

Nä nu ska ja lägga mig å glo på tv tills jag känner mig frisk igen. Blir ingen sovrumsmålning idag.. Får fixa det på måndag istället.

Ciao

Av Lisa - 4 september 2009 18:25

Å hej bloggen! Hade nästan glömt bort dig idag.. haha.

Har haft fullt upp med nåt så roligt som stäääädning idag. Tvätt, skrubb, dammsugning, skurning, dammtorkning osv osv.. Men det bästa av allt:

Messade hyresvärden och frågade om jag får måla o tapetsera sovrummet.. om jag står för materialet själv.. Och det fick jag!!!! wehoo. Är så jävla missnöjd med sovrummet och allt beror på dom där jävla tapeterna med fula små rosor.. Dom är som små prickar som man drömmer mardrömmar om. Men jag hann inte köpa färg idag.. Fat egentligen borde man ju köpa det på biltema eller rusta. Billigt å bra. Men inte fan orka jag vänta tills man har vägarna förbi Sundsvall heller. Jag vill ju sätta igång typ för längesen.

Det kommer att bli vitt.. förutom ena väggen som ska vara en fondvägg. En grå/silver eller vit/silver.. Har inte bestämt mig än. (men det sa jag inget om till hyresvärden, sa bara att jag skulle rolla väggarna vita :P hehe)

Sen har jag shoppat lite från Jotex.. Gardiner, sängkläder och lite smått och gott..  Skiiiitakul!  Bilder finns på Female Wickedness alldeles strax.  Pöss på er

Av Lisa - 3 september 2009 13:08

Åååå va jag mår illa idag alltså! Blä och fy och urs.. Vill mest bara kräkas på allt och alla och bläääääää!

Nä, men jag har sån där monster mensvärk som inte vill ge sig.. Har tagit ipren och citodon men har fortfarande ont.. Det kan ju inte va normalt??!! eller?

Jaja.. Trött eftersom jag inte kunde somna igår, men försöker hanka mig framåt ändå..

Skickar folk som får springa mina ärenden medans jag ligger hemma och tycker synd om mig själv!! 

Nä nu är det luch time...  See ya later

Av Lisa - 3 september 2009 00:08

Gick och la mig men jag kan inte sova.. har alldeles för mycket i skallen.

Ibland får jag bara nåt fel och kan inte sluta oroa mig.. och då oroa jag mig för precis ALLT! Saker som inte står i min makt, det som varit och det som komma skall.. Ja vet, det är ingen ide´att oroa sig, och oftast tar jag saker och ting som dom kommer.. en dag i taget. Men nu är jag inne i nån konstig snurr här då jag bara ser på framtiden med en stor klump i magen.

Jag hoppas att det går över och att det bara är nån slags inbillning, för jag skulle inte palla om det hände nånting drastiskt just nu.. Nä fy!!


Var på stan idag iaf och skymtade ett par skor som jag bara måste ha! Så jag gick hem igen och det dröjde inte många timmar förrän jag fått med mig Fredrik ner på stan och köpt skor åt både honom och mig :)   Man har ju sin lilla övertalningsförmåga ;)


På Lördag har vi bestämt att vi ska dra på paradisbadet och röja lite! Man måste ju få vara barn ibland också, och det finns väl ingen bättre lekplats än Paradisbadet för det ändamålet? Så det ska bli kul.


Nä nu ska jag nog göra ett nytt försök att få en date med Blunder här... Få väl se om man lyckas somna ifrån all oro ....

Natti natti.. eller inte..

Av Lisa - 2 september 2009 10:48

Bläää. Vaknar av joooordens mensvärk! Så kraftigt så ja knappt kan stå upprätt. Men  ett par värkisar, några koppar kaffe och en massa magnesium gjorde susen.. Så jag stack iväg på en liten morgonprommis (utan hund, skönt som fan) sen när jag kom hem träna jag lite med hantlarna och körde lite situps.. och efter det så tog jag trappstädningen. Så det blev som ett enda långt träningspass alltihopa. Så nu sitter jag här helt blöt i svett och kollar på när fredrik fixar lunch.

Han ska på arbetsförmedlingen idag och ha möte om det där lönebidraget som han sökt. Spännande å se vad dom säger. Hoppas att han får det!! Då slipper vi oroa oss så mkt iaf ett år framöver :)


Har ingenting planerat idag förutom ett litet bankbesök.. Borde egentligen städa och tvätta, men va fan.. Det kan jag göra vilken dag som helst, så jag behöver ju inte göra det precis idag :P  (skjuta fram skjuta fram)


En rök på det här så är jag nöjd ;)  See ya

Av Lisa - 1 september 2009 21:53

Ååå vilken hemsk dag det här har varit. Humöret i botten, ont i magen och nån konstig ångestkänsla i hela kroppen. Svettas och frusit om vartannat.. Hel skevt mående!

Och självklart var man tvungen att förstöra även den här dagen med en massa godis.. Fan alltså. Jag äter godis varenda jävla dag och jag känner hur jag bara sväller och sväller. Och varje deg säger jag att 'Nu får det va nog'.. Men varje kväll sitter man där med en gott påse i handen ändå..

Blää fyy och urs. Men nu har jag börjat äta krom igen iaf. Som ska hjälpa mot sötsug.. Får väl se om det gör ngn skillnad sen då..

Men nu jävlar skriver jag kontrakt med mig själv här:


Jag Karin Eva Lisa Jonasson lovar och svär på heder och samvete att från och med imorgon. Onsdag den 2/9-09 skall jag inte äta godis!!!!! Godis är endast tillåtet antingen Fredag eller Lördag varje vecka.

Följs inte detta kontrakt så får Fredrik ge mig valfritt straff vid varje brottstillfälle!!


 Wish me luck

Av Lisa - 1 september 2009 11:12

Ä ja vet inte, men jag känner mig mer död än levande idag.. Vaknar upp som ett åskmoln och har en massa konstiga allergiska utslag på ryggen (igen).. så jag får stoppa i mig lite allergitabletter.. tabletter som gör att man bara vill sova!! Sen tar jag mig ut på en MYCKET ansträngande promenad, svettas som en gris och vill mest bara hem igen.. Väl hemma hoppar jag in i duschen men det resulterar bara i att jag börja svettas ännu mer.. Nu sitter jag här, irriterad, FRUSEN, och mår illa... Skumt? Ja.. men jag tror jag har lite feber, så jag bör nog enbart ta det lugnt idag :(  Tråkigt..


Åså Fredrik då! Jag sökte lite medlidande när min nagel hade gått av, så jag gick fram till fredrik och sträckte fram fingret och visade min trasiga nagel.. Vad gör han då? Han tar sitt finger och petar fram en äcklig snor kuse ur näsan och sträcker fram fingret!!! Bläää.. 'jag måste ju också visa något bedårande' säger han och apgarvar..

Vad är det för en psycho snubbe man är tillsammans med egentligen ?? haha

Men nu står han iaf och fixar lunch. (inte för att jag är så hungrig, men jag får väl äta ändå då bara för att han har fixat)


See ya later


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards