★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 10 maj 2015

Vad ska jag säga..

Av Lisa - 10 maj 2015 15:01

I did it again.. Ligger just nu på IVA i Sollefteå efter att ha svävat nånstans mellan liv och död. Några vänliga själar hittade mig efter vägen med kramper, feber, frossa och total förvirring. När ambulansen kommit fram med mig till akuten hade jag ett undertryck som var under 30 och ena pupillen var stor och den andra var som en knappnål. Jag minns detta men kunde inte säga eller göra något. Mamma berättade att läkaren lyste in i mitt ena öga och då blev jag helt hysterisk och skrek rakt ut.. Mitt crp skenade iväg uppåt och likaså febern, så nu har jag legat här och fått intravenös antibiotika och jag känner mig bättre. Ligger kvar här i väntan på att det ska bli måndag så läkaren kan få kontakt med soc och psyk för ingen vågar skicka hem mig. Jag litar inte på mig själv längre för av nån anledning så är jag inte längre rädd för något. Inte ens döden. Jag har inya spärrar och jag behöver övervakas. Det är den hårda bittra sanningen. Men det är tyvärr så här man måste göra för att få hjälp i det här samhället. Det bästa är nog också om jag säger att jag inte vill ha hjälp. Men jag vill ju det... så här ser det ut för oss missbrukare som inte på egen kan sluta med drogerna. Varje återfall blir ett större och större nederlag och det blir mer destruktivt. . Det slutar bara på ett sätt om inte hjälpen finns och jag är iaf inte i skick att själv fightas för min rätt . Jag förstår alla som ger upp. Jag förstår folk som tar sitt liv. Jag förstår att man till Slut inte ser nån annan utväg.
Men någonstans inom mig finns viljan. . Gäller bara att hitta orken och kraften och få hjälpen att hålla fast vid livet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

10 maj 2015 15:56

När din blogg andas tyst ett par dagar blir jag orolig. Den här gången var oron befogad.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får den hjälp du behöver och "tas omhand" tills du är redo att klara dig själv.

Jag förstår inte hur stark driften kan vara, har aldrig varit beroende av något - varken socker, kaffe eller vad-det-nu-kan-vara-som-anses-lindrigt.

Stanna kvar här på jorden. Din dotter vill ha och behöver en mamma, tro aldrig något annat!

 
Ingen bild

Annica

10 maj 2015 16:20

Nu finns det bara uppåt igen!!!

 
Ingen bild

Carin

10 maj 2015 17:43

Kämpa, kämpa, kämpa!!!!❤️❤️❤️❤️

 
Ingen bild

Gunilla

10 maj 2015 19:20

men nu hoppas jag verklige att du får hjälp! Har följt din blogg länge o er resa med Denise! Kram!!

 
Ingen bild

Emma

10 maj 2015 19:34

Jag hoppas verkligen att du får den hjälp du vill ha och behöver! Fortsätt kämpa för din dotter men också för dej själv. Du fixar det här!

 
Ingen bild

Jag

10 maj 2015 21:27

Men neej! Vad göör du?!?? Din dotter som föddes alldeles för tidigt, alldeles liten...kämpade för att leva. Och vad gör du? Jag fattar, jag kan aldrig inse hur det är att vara i klorna på droger men kom igen!! Din dotter vill ha dig, sin mamma.

Hoppas du får all hjälp i världen nu!

 
Ingen bild

S

10 maj 2015 21:56

Ditt liv är viktigt. Och Du är viktig för Någon. Någon som behöver dig och älskar dig. Du ska inte göra det enbart för henne, du ska göra det för din skull. Hon är ung nu, men barn märker också skillnad på sanningar och halv-sanningar. Det måste vara sant för Dig, då blir det också sant och äkta för henne. Och för alla andra som älskar dig! Jag tror på det du skriver, att du Vill. Jag hoppas verkligen att du nu får det som du behöver för att klara utav det här. Kram!

 
Ingen bild

Jennifer

10 maj 2015 22:08

Mitt hjärta blöder när jag läser det här. Önskar verkligen du får den hjälp du behöver och är värd! Din dotter behöver sin mamma. Din familj behöver dig. Tro inget annat! Du är värd att få må bra.
Ta hand om dig!

 
Ingen bild

Malin, mamma till en annan prematurtjej

11 maj 2015 00:18

Kämpa för dig och din dotters skull! Jag hoppas du får den hjälp du behöver! Denise är det viktigaste du har, glöm aldrig bort det. Hon behöver sin mamma!

 
Ingen bild

millan

11 maj 2015 01:21

Vet hur du känner .. lider med dig och håller tummarna och tår att fungera ska få den hjälp du behöver <3 som sagt Denise behöver sin mamma. .. ni är så fina tillsammans kram till er

 
Filippa

Filippa

11 maj 2015 12:01

det gör ont att lösa hur dåligt du mår pch hur dåligt psykiatrin pch missbruksvården fungerar. Men det var å andra sidan inget nytt.
Ge dig inte, krävs den hjälp du förtjänar och behöver!

All styrka

http://www.ettbarnihimlen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

tidris@hotmail.com

11 maj 2015 21:32

Vad tar du för något? Vad säger din kille? Är du ensam när du håller på eller vad? Gå på na.

Lisa

11 maj 2015 22:48

Na är lite svårt att stödja sig på när man är så djupt nere i Skiten. . Men efter en behandling så är det nog bra. Jag har mest missbrukat amfetamin men senaste året har det blivit mer opiater.. tabletter, fentanyl, subutex och skit som man tappar minnet av och blir sjuk som fan av när man slutar. Jag är sällan ensam när jag håller på. Men i missbruket är man ändå alltid ensam på ett vis. Jag har Inte något förhållande just nu. Det skulle vara för svårt att hålla ihop under dessa omständigheter. Jag älskar han jag var tillsammans med innan allt detta.. och det kommer jag alltid att göra. Men han förtjänar bättre och behöver en tjej som inte är så trasig som jag

 
Ingen bild

Lotta

11 maj 2015 23:06

Lilla fina Lisa ❤ Fick berättat av min syster Malin idag att du inte mår bra och vill bara säga att tänker på dig. Har visserligen ingen erfarenhet av just eget missbruk men däremot destruktiva och mörka tankar och vet att det kan gå snett för ALLA.
Kram gumman och hoppas du kommer trivas där du är nu.

Lotta

Lisa

12 maj 2015 10:09

Tack ?

 
Ingen bild

Emma

12 maj 2015 08:06

Jag blir så ledsen när jag läser hur dom inte tar dig på allvar! Jag hoppas innerligt att du får hjälp nu ❤ Jag har varit i samma sits som du, men nu är jag drogfri tack vare min son. Hoppas allt går bra för dig, vi tror på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se