★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 29 april 2014

Lägesuppdatering

Av Lisa - 29 april 2014 17:09

           

Hej på er! Här är allt som vanligt förutom att jag blivit totalt värdelös på att dela med mig om allt som händer.. Vissa saker kan man helt enkelt inte skriva om och det har varit en period som för min del varit som en barg och dalbana..

Igår var Fisen och gjorde EEG. Mormor följde med henne eftersom jag var i skolan. Det hade gått hur bra som helst.

Imorgon ska vi på öron/näsa/hals och kolla upp om hon behöver ta bort halsmandlarna och även kolla ena örat som har en inåtbuktande trummhinna.. Efter det : Pricktest för att se om hon ärvt mammas pollenallergi. .. Habben på Fredag... pjuh. Ja så här ser mina veckor ut. Inte konstigt man har svårt att få det att gå ihop. Hinner knappt känna efter hur jag själv mår. Alldeles nyss började jag bli irriterad över att jag är så trött.. Kollade tempen och såg att jag hade 38.6 Konstigt att kroppen inte funkar som den ska då .

Vi kör just nu på med extra inhalationer med både aeromir och koksalt för Denise är VÄLDIGT rosslig. Hon hade tydligen både moraxella och pneumokock-bakterier när dom tog odlingen. Så det var jävligt tur att hon fick antibiotika tidigt annars hade hon väl legat med lunginflammation nu..


Jag blir så fruktansvärt slut av allt det här. Mediciner hit och dit och tusentals olika besök på olika mottagningar och en ständig oro och man sover med ett öga öppet varje natt. Nu har hon börjat sova hos morbror en natt i veckan och hos mormor en natt, så jag får lite avlastning.. Det här med stödfamilj blev jag lite avskräckt av eftersom det inte alls funkade med den kvinnan som vi fick förra gången. INTE ALLS! Kändes sååå konstigt alltihopa. Bättre att hon får vara med människor som känner både henne och mig väl. Det känns mer naturligt.


Igår började skolan igen så nu är det bara till att plugga. Känns konstigt efter 4 veckors ledighet men jag kommer nog in i gängorna snart igen..

 
 
Ingen bild

Rebecka

29 april 2014 19:10

Jag vet hur det är att ha hela almanckan full med besök på sjukhuset och habiliteringen. Vad jag inte vet är hur man får ihop det med att plugga/jobba eller hur man klarar det som ensamstående. Jag skulle aldrig orka jobba som det är nu och hoppas att jag kan lösa det så att lillkillen kan vara hemma ytterligare en vinter. Om han tvingas börja förskolan i höst är jag rädd att det kommer vara ett ständigt vabbande och/eller sjukhusvistelser.
Vad skönt att du nu kan få hjälp ett par nätter i veckan, det behöver du!

Lisa

29 april 2014 20:09

ja lätt är det inte. varken ekonomiskt eller nåt annat för den delen. Men som sagt: tur jag har några som kan hjälpa mig

 
Ruth

Ruth

29 april 2014 19:28

Synd jag inte bor i era trakter så hade jag kunnat bistå med avlastning, det hade varit ett kärt nöje för mig. Denice är så söt, synd med alla problemen hon brottas med och vansinnigt jobbigt för dig, inte konstigt att din ork tryter. Saknar att jag inte kan se fotona du lägger in på Instagram, saknar det så, har du ändrat inställningarna ?
Kram till er båda ♥

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lisa

29 april 2014 20:06

du måste följa mig där

 
Ingen bild

Marie i Skåne

29 april 2014 20:40

Kul att höra från dig 🌺
/Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards